Sűrűbben jönnek majd a következő Windowsok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
muhahahaha mekkora lol cikk 😄DDDDDDDD
(mármint maga a téma...)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jujj, nehogy válaszolj nekik, mert megesznek 😉

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Bandee1987
Steve Ballmer egy idióta fasz, de nagyon bírom<#eljen><#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

janos666
Tudom.
Amúgy utálom az AMD-ket, de leégett az Inteles konfigom és nem volt többre pénzem. <#idiota>
DjDano
na idefigyelj a MS-ot állandóan azért támadják hogy már 5 éve tököl a Vista-val... akkor most mi a jó ha 2-3 évente van új opredszer, vagy ha 5 évente?

Lazarus
Amit lelõssz a logódban azt felvásárolta a CPU-d gyártója
Amit a rolika mondott az tény, nincs itt semmilyen formahozás. Naív vagy te még nagyon...

Persze nem baj hogy a pénzért csinálják, nem is tagatták soha.
Itt milyen csúszásokról beszélnek?
Eddig egyszer sem csúsztak el semmitõl. Mikor a Windows 98 SE megjelent, rá 1 évvel jöt a ME. Szóval nem értem most mit vannak oda, hogy (több mint) 5 évet csúsztak a Vista megjelenésével. Arra kiváncsi vagyok, hogy a Vienna a Vista megjelenése után mennyi idõ után fog megjelenni.

janos666
Szerintem is bõven jó volt ez hogy az XP-t több éven át lehetett használni és nem kellett mindíg mindenbõl az új oprendszerre való verziót beszerezni. Jó ez még ma is. Talán a mai, vagy inkább közeljövõben érkezõ apszolut high end gépek azok amik már tényeg kívánják a Vistát, de pl. DX10-es VGA-k még nem is kerültek a piacra, csak a többmagos 64-bites CPU-k (de a vista magában még nem segít rajtuk sokat ha a program nem támogatja ezeket...), tehát szerintem így késéssel együtt is "idõben" érkezik az a Vista.

Mellesleg felraktam a WInFS elõzetesét és tesztelgettem, de egy nagy átbaszás. Nem is értem miért nevezik filerendszernek, mikor nem is nyúl az NTFS filerendszerhez. Nem kell konvertálni, vagy formázni, semmit a winyóval, csak feltelepül és fut egy program ami egy adatbázist csinál a fileoknak hogy ne fizikálisan rendezd õket almappákba hanem virtuális mappákban helyezgesd el õket, talán egy picit átláthatóbban.
Magyarul csak röhögök hogy ennyit cikkezne róla, és egyáltalán nem kell sajnálni ha nem lesz benne a Vista elsõ kiadásában, sokmindenre nem jó, de végképp nem szükséges.

A másik meg hogy a 64-bites Vista ugyanolyan szerencsétlen próbálkozás mint a 64-bites XP, tökugyanak az WoW64 emulátor (a 64-bitesek persze futnak és gyorsulnak, de a 32 bites programok lassabbk mint sima XP-n), speckó driverigény (nem jó hozzá se a 32-bites Vista, se a 64-bites XP driver, csak a direkte Vista64-hez csináld csomag), kétféle IE van benne, mertát miért lenne kompatibilis minden weblappal a 64-bites böngészõjük, ha a 32 már az és mellé lehet tenni, egyebek...
Gerygrey
Ezmekkora LOL <#mf1><#mf1><#mf1>
DjDano
Irigy vagy nem is kicsit 😄

te is...

Te is...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Csak Nektek csak most!<#integet2><#hehe>

A gyártók még XP-re se bírnak pl normális drivert írni, ha jut 5 oprendszer egy termék életciklusára, akkor milyen minõségû lesz az egyre jutó driver?
DjDano
megint hozod a formád...

egyáltalán nem kellene sûrûbben jönnie egy oprendszernek. persze úgy lehet több pénzt kiszedni a user-ektõl...

← ElőzőOldal 2 / 2