Igazad lehet,én már tudom is mi az igazság.
Valójában tényleg nem jártunk a holdon,az odatartó űrhajókat elfogták az idegenek és ők készítették a felvételt.Valójában Armstrongék sosem tértek vissza a földre,ők a képen itt idegen ügynökök akik közénk férkőztek és talán már az egész földet irányítják,módszeresen kiirtanak minket,hogy aztán kolonizálják a bolygónkat...
De az is lehet,hogy valójában nincs is hold.Az egész csak illúzió,körülöttünk tök más bolygók vannak és mind lakott volt,csak mikor a 9-edik dimenzió lakói megszálltak minket kiirtották szinte az egész emberiséget és csak ezt a bolygót hagyták meg ,hogy tanulmányozzanak minket,az odatartó űrhajósok átlépték az álcázópajzsot és kénytelenek voltak manipulálni a memóriájukat és hamis felvételeket készíteni mintha ott jártak volna.Csakhogy hibákat ejtettek.Számukra teljesen idegen volt ez a primitív technológia.
Azt hiszem figyel engem az amerikai titkosszolgálat,úgyhogy nem írom le hogy valójában mi történt,ha megtenném akkor elvinnének és kiadnának az idegeneknek akikkel alkut kötöttünk....