• brueni
    na most mindenki olvassa el mégegyszer, miről is szól a cikk:

"az Egyesült Államok elvakult versenyszelleme"

"az lebegett a kormány és Richard Nixon elnök szeme előtt, hogy megelőzzék a szovjeteket"

"történelmi 1969-es küldetést is, az egység még korántsem állt készen a kilövésre"
    Kennedy megígérte, hogy az évtized végéig embert küld a holdra. szorította az idő

"kormány minden eshetőségre felkészült, Nixonnak a beszámolók szerint már készen állt egy a nemzethez szóló beszéd is, melyben bejelenti Neil Armstrong, Edwin E. Aldrin és Michael Collins halálának hírét"

"véletlenül letörték egy áramkör megszakító kapcsolóját"
    mert az áramkörök, és tartozékaik csak úgy szabadon szoktak fityegni az űrhajókon mindenféle védelem nélkül.
    "kis híján megállt a szíve, amikor meglátta a földön a törött alkatrészt"
    a földön? nem a holdon?

"nemzet vezetői nem kívánták bemutatni a világnak a világűrben sodródó amerikai űrhajósokat"
    ezt már én is leírtam...

Ti sok okos emberek, cifu és társai...nem azt mondtam, hogy nem volt holdraszállás, csak azt, hogy nagyon sok a gyanús körülmény, és ahol nagyon sok a gyanús körülmény, ott igen nehéz hinni. főleg a sok szarvashiba miatt, persze mindent meg lehet magyarázni, még a más irányba mutató árnyékokat is, de akkor is túl sok a sumákság ebben az ügyben, és nem hiszem, hogy valaha is az orrunkra kötik a valóságot.

és ne követeljetek tárgyi bizonyítékot a "szkeptikusoktól"! persze, hogy nincs, hogy is lenne, nem voltunk ott, hogy ellenőrizzük, ahogy ti sem.

bizonyítékot követelni ilyen ügyben olyan bagatellés primitív dolog, mintha azt kérném, bizonyítsd be, hogy van isten...

na csá