• roliika
    "Akkor kérem tudták: a Holdutazás igen komoly teljesítmény. Sokkal nagyobb annál, amit sok kisstílű alak el tud viselni, ezért ezek foggal-körömmel tagadni kezdik az ilyet." Ez részben igaz, de elmondom a verzióm, lehet hogy igaz, lehet, hogy nem nem tudom.

Szerintem csináltak az indulás előtt egy műtermi felvételt, orosz zuhanó repcsikben csináltak pár videót ahol láttszólag nincs gravitáció, pörgő lebegő izékről. Ha valami balul ütne ki ezt adják élőben párhuzamosan a valós adással műdoldon keresztül broadcastingolva.

A műtermi felvétel tele van bakikkal hiszen sokmindent nem tudtak a valós Hold felszínről és fény-árnyék, stb. méretekről. Így értehető pl a kavics amin ott a C betű és egyéb érdekességek.

Elindultak a Holdra és ott történt pár dolog amit nem mertek élőben leadni, adták helyette a népnek a műholdas gányt, majd néha visszakapcsoltak élő adásba mikor minden tiszta volt.

Nézzétek meg az űrhajósokat mikor nyilatkoznak, én iszonyú büszke lennék arra, hogy elsőként voltam a Holdon, ők kicsit sem tűnnek büszkének, de még csak vidámnak se. Az is furcsak, hogy repülés közben rájuk szóltak, hogy mit mondhatnak élő adásba és mit nem.

Így nem csoda, hogy sok a kétkeső, túl sok az "anomália".