• [NST]Cifu
    Ilyenkor jön a szokásos kérdés: ez amit leírsz, mind-mind fikció. Hol vannak a bizonyítékaid? Szerinted az USA ne engedhette meg azt, hogy a fiai élőben halljanak meg. Az Apollo-13 esetén még arra is készen volt a forgatókönyv, hogy szakítsák meg a kapcsolatot az űrhajóval, ha balul sül el visszatérési manőver. Nyílván ezért?

A Challenger személyzete nem milliók szeme láttára halt talán meg? Miként engedhették vajon akkor azt?

Itt van a probléma, hogy ha ugyanis komolyan próbálnál foglalkozni a témával, akkor előszőr végignéznéd az holdraszállás-összeesküvéseket cáfoló oldalakat is, és azok alapján már esetleg érvelni is tudnál ellenem. Mikor előszőr e téma előkerült, még 1999-ben az Internetto fórumán, két napon át a különféle összeesküvés oldalakt bújtam, hogy a másik oldal véleményét megismerjem. Javaslom kezd el te is megismerni a másik oldal érveit, úgy lehet ugyanis csak értelmesen érvelni és ellenérveket felhozni...

és félszekrény méretű rádiójeltovábbítású batár kamerákkal rohangáltak a holdon?

Véleményed szerint egy "rádiójeltovábbítású" kamera csakis félszekrény méretű lehet? Az 1960-as évekbeli szovjet és amerikai műholdak is ilyenekkel rendelkeztek szerinted? Nyilván... :)

holdautó még nem volt az Apollo 11-nél, nem?
    Csak a 15-nél.

utánanéztem...

Annak is utánanézhetnél, hogy én mit írtam. Ugyanis én az Apollo-16 és -17 misszióra utaltam a #112-es hsz.-ben. Az Apollo-11-et sohasem említettem e vonatkozásban, ezt most te költötted hozzá...