mcganyol#249
Ti nem tudjátok a frankót, csak én! A növények a legalattomosabb faj! Ezek mindenhol ott vannak! Itt vannak az országunkba és a világon az USA-tól Libanonig mindenhol!!! Már beférkőztek a lakásainkba és a lakásainkat körülvevő parkokba is!! És miért? Csak a származásuk miatt! Megy itt a hülye propaganda a szén dioxidról, meg az oxigén termelésről meg ózonlyukról, na PERSZE! a virágok találták ki az egészet. mert megmondták a biológia könyvet íróknak, hogy ha nem ezt írják, akkor őt kihagyják a buliból! És megtehetik, mert olyan összeköttetéseik vannak, a búzamezőkkel, amit nem is hinnétek! ők uralják a médiát is, a zöldségesekről már nem is beszélek!!! Ti mégis mit gondoltok, miért ez az egyetlen faj, amit eddig minden civilizáció lelki furdalás nélkül írtott?!? Tudták ők mind, hogy rohadékok ezek! Nekünk meg dumálnak itt a zöldek, hogy telepítsük újra az erdőket, mert túl sok esőerdőt kivágtak?!? Persze annyi esőerdő nem is volt soha amit ezek behazudnak! még hogy több futballpályányi naponta! csak nem veszitek be? én olvastam ám, hogy ennyi nem is volt még 200 éve sem! és én ezt marhára biztosan tudom, mert ÉN hiteles forrából informálódtam, de ti... ugyanmár! Különben az öreg tölgyek megakadályozhatnák az erdők pusztítását, de ez nem érdekük, mert így utána majd megerősödnek a zöldek, meg még több erdőt fognak később telepíteni! És érdekes egyik zöld sem beszél a több száz favágóról, akikre rádőlt egy fa és meghalltak az évek során. Az nem is számít igaz? Persze mert ez a növényeknek nem érdeke, hogy kitudódjon! Nyíljon már a szemetek! A növények a világ baja és ezt minden húsevő tudja!!! (a többieket meg a kezükben tartják ezek!)
Abbahagyom, de még órákig írhattam volna tovább egy ilyen elméletet.
Aki keresztény eszméket vall, az nem gyűlöli sem a zsidókat, sem az arabokat, sem a romákat. (egyik tábornak) De tovább megyek, nem gyűlöli, vagy nézi le azokat sem, akik gyűlölettel a szívükben élnek. (ezt meg a másik tábornak)
A keresztény ember nem utálja egy ember társát sem. Még akkor is megbocsájt és teljes szeretettel áll hozzá ha az előzőleg ártott neki. vagy hol olvastatok olyat a bibliában, hogy szemet-szemért, meg aki nem tud beilleszkedni az takarodjon haza indiába?
És tudjátok mi oldaná meg az ottani konfliktust is? a szeretet, elfogadás, megbocsájtás. semmi más. (vagy ahogy valaki elöttem már írta, az egyik fél teljes kipusztulása.) ha az ott élők nem gyűlölnék egymást, ha nem az indulataikra hallgatnának. és ez nem a vezetőkön múlik!
Képzeljétek el, ahogy nektek azt mondják, hogy az erdélyben élő magyarokat likvidálni kell és holnap megyünk tankokkal meg rakétákkal rájuk. Ugye hogy ez egyszerűen nem történhetne meg? még ha az összes vezetőnk egybehangzóan ezt mondja akkor sem. miért? mert szeretjük, elfogadjuk őket. de ha ugyanezt az erdélyben élő románokra mondják, itt is ezrével mennének az önkéntesek, nagy magyarországos kitűzőkkel, hogy ártatlan embereket öljenek halomra. (ugyanezen emberek ha máshová születnek, a koránt mormolva szálnának - tnt-vel a testükre erősítve - egy izraeli buszra)
Ha csak EGY ember elgondolkozik ezen, már megérte.
Ámen.