Need for Speed Carbon hírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oltárira elbaszták azzal, hogy alig vol benne tuning...
meg minden kellett az a sok amúgy is irdatlan gyors sporverda ami alapból szarrá van tuningolva???
Nekem marhára nem jött a MW...
Remélem a Carbon jobb lesz, több tuningal... 5letesebb autókkal és jó pályákkal !
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szerintem ez a legnagyobb hibája a most wantednek. Állítólag azt mondták a készítõk, hogy érezni lehet a különbséget a Carbonban a kocsik között. Kíváncsi leszek rá.
Amit írtál, az pont azt bizonyítja, hogy a 3-4-ben sem voltak toppon a pályák számával. 8-10 pálya volt, és kész. Az, hogy mirrorozom, meg visszafelé megyek rajta, attól még ugyanannyi a pálya. Ez pont olyan, mint az undergroundban máshol van 1-2 kanyar meg ugrató... Ezzel magadnak mondtál ellent. Ráadásul az aztán nagy kreativitás volt, hogy beletették az összes pályát a 3-ból a 4-be (kivéve a bonus pályát). Ezzel gyakorlatilag feleslegessé tették a 3. részt... A legtöbb pálya meg abszolút nem jött be, mert körpályák voltak szinte mind. Sokkal jobban szeretem a sprint pályákat, az nem olyan unalmas. A 4-ben a karrier mód tetszett nagyon.
Egyébként nem véletlen, hogy más vizekre eveztek az undergroundokkal, mert semmi újdonság nem volt bennük már. Minden részben tengerparti, havas stb. pályák, ferrarik. A hot pursuit 2-vel megkaptál mindenféle csodaszép egzotikus szépségû pályát, meg mindent, csak maga a játék volt rém unalmas. Ezek után nyilvánvaló volt, hogy mást kell kitalálniuk. Vajon miért tartanak még mindig a tuningosdinál? Mert nagyon bejött az egész téma, és sikeres. Lehet, hog 2-3 emberkének nem tetszik, de a többség imádja. Én mondjuk a hangulata miatt.
Egyébként nem kell megvédened a régebbi részeket, szerintem a maga idejében majdnem az össze nfs jó volt (nekem csak a 2. rész és a hot pursuit 2 nem jött be), de az új részekkel sincs baj.
\"Majdnem párom lett!\"
Amúgy a 3-4 nem volt annyira árkád mint az UG-k, az MW-rõl ne is beszéljünk. 3-4ben nem tudtad szalagkorláton bevenni a kanyarokat, mert beelõztem mint a szél, fõleg, hogy volt néhány elég erõs fal, amit ha nem kerülsz ki, ottmaradsz 😄
8 pálya volt a 4-ben? Na akkor: Celtic Ruins, Landstrasse,Kindiak Park,Dolphin Cove,Route Adonf,Durham Road,Snowy Ridge, Raceway 1,2,3 és a 3ból átvett pályák, Hometown,Redrock Ridge,Rocky Pass,Country Woods,Lost Canyon, és még egy havas pálya aminek a neve most nem megy fejbõl, és Empire City. Ez ha jól számolom 17 db pálya(és ezeket még lehet mirrorozni, visszafelé játszani nappal, éjszaka, esõben, hóban), ezekbõl legalább 10 teljesen különbözõ hangulatban, különbözõ környezetben.
Ehhez képest, az UG-kben meg az MW-ben is van. 100 verseny 1 féle helyszínen, ugyanolyan hangulatban, ugyanolyan környezetben (a város ami az ug-knél egy gyenge Los Angeles, New York keverék, pedig a 2 város rohadtul különbözõ), és néha két pálya között tényleg csak egy kanyar a különbség, + mirror, visszafelé.
Ha te nem láttál az éjszakai módban semmit, akkor veled, vagy a gépeddel van a baj, én láttam, monitor fényerõ állítás nélkül(na meg az se baj, ha nem teljesen világos napsütötte szobában játszol olyan játékkal amiben sötét van).
Szerintem aki nem játszik az új nfs-ekkel, nem csak a catch up miatt nem játszik, hanem a többi nevetséges dolog miatt. pl mikor az MW-ben manuális váltónál fél percig nem engedett visszaváltani, véletlen idõközönként, fórumon csak ennyit írtak: bugos, használj automata váltót. Hát pff fasza, hogy egy manuális váltós lehetõséget se tudnak létrehozni, hiszen 25 évvel ezelõtti játékban már tökéletesen megcsinálták, sõt még élethûbben is...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A lotus 3 pedig bármilyen gépen elindul, csak dosbox kell hozzá. Elküldjem? :-)
Mellesleg töltsd be a 3-at vagy a 4-et, meg fogsz lepõdni, mennyire gáz mai szemmel. Azok az elbaltázott belsõ nézetek, meg sem közelítik a legelsõét! Az irányítás pedig ugyanolyan arcade-os, mint az undergroundokban. Hogy több pálya lett volna? Volt vagy 8. Persze ott is csinálták a mirrort meg visszafele módot, ha elkerülte volna a figyelmedet. Annyi pálya az undergroundban is volt...
Nekem pont az éjszakai hangulata jött be ezeknek. A 3-ban is volt anno éjszakai mód, de az nevetséges volt, mert semmit nem láttál, még akkor sem, ha feltetted a monitor fényerejét maxra. Totál gáz volt.
Mondjuk annak idején szerettem velük játszani, de ezek a mostaniak sokkal jobban tetszenek (persze kivéve a legeslegelsõ részt, az máig etalon).
Catch up miatt nem fogsz játszani? A te bajod, 1 dolog miatt megfosztod magad a játéktól, hát tedd. Nekem aztán mindegy, lesz-e catch up a Carbonban, így is, úgy is élvezni fogom.:-)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tuning akkora nagy találmány hogy már Street Road 1/2-ben is volt. Ha kell elküldöm zipben, van kb 1 mega a 2 játék :-) Szóval az, hogy belerakták az NFSbe az nem fejlesztés, hanem egy 1000 éve fennálló igény kielégítése (már NFS 1 után sírtak a népek, hogy valami beállítás, vagy tuning, stb).
A catch-up az egyszerûen láma megoldás, mint azt leírtam. A fizika kb lotus 3 szintû, vagyis mint a 20 évvel ezelõtti, pénzbedobálós, 1 Mhz-s konzolok fizikája volt (gondolom nem volt rá idõ, 1 hét alatt megírtak valamit dobozokkal, oszt jóvan). Igazándiból az NFS sorozat az UG-tõl kezdve azoknak való, akiknek a Lotus 3 nem indul már el a gépén, mert a grafikát kivéve színvonalban kb ugyanott van.
Nagyon sokan szídják az NFS-eket, régen ez nem volt így, mert nem tipikus EA tömegszar volt.
Volt benne rengeteg újítás: jobb grafika ugyanazzal a motorral, sokkal több tuning, Dyno futószalag (imádtam ott tökölni), pár új versenymód, sokkal jobb város, sokkal hosszabb játékidõ. Sokkal több újítást hozott, mint anno a 4. részhez képest az 5. rész... Az U2 máig le tud kötni, az U1 viszont már nem, hiszen végtelenül kezdetlegesnek tûnik a kettõhöz képest. Persze mikor kijött, nagyon ott volt, de a kettõ végleg eltüntette. Szóval azért nem ugyanaz a két rész.
Mindegy, kinek a pap, kinek a papné ugye.:-)
UG1-t végigvittem, a végét már szenvedtem, mert idegesített a csalás, meg mert rohadtul unalmas egyhangú volt az a 100valahány verseny. Megnéztem a végén mit kaptam, mondtam aha, ásítottam egyet és uninstall.
UG2-nél félig vittem, aztán mondtam ez megint végig ugyanaz mint az 1, uninstall.
MW-nél elõször könnyezve röhögtem, amikor megláttam a kocsi szánalmas ultrabéna oldalra csúszó, pár másodpercig lehorgonyzó(hogy mindíg kaparjon)mozgását, az is vicces volt amikor a 15 rendõrt simán kerülgettem(vagy segítettem nekik felkerülni a kamion szélvédõjére) mert mind egy elõre megírt manõvert próbált csinálni, útlezárásokat is viszonylag egyszerûen, valamelyik rendõrautóba beleszállva át lehetett törni (4-ben ez nem volt ilyen egyszerû), megnyertem pár versenyt, közben figyeltem körröl körre ahogy mindíg lemaradnak, majd 2xszeres sebességre gyorsulva mögém kerülnek az ellenfelek. Na meg néha mikor manuális váltóra kapcsolva mérgelõdtem egyet amikor nem volt hajlandó visszaváltani fél percig, mert egy bugos szar is. Aztán úgy 4x körül töröltem is. Az UG-kkel még el lehetett szórakozni, bár azok is jelentõs visszalépések az addigiakhoz képest (kivétel a HP2 mert az egy szar), de az MW még az UG-ket is alulmúlja, egy rakás kaki, az NFS-ek szégyene, és gondolom a Carbon csak rosszabb lesz, mint az MW, bár örülnék ha nem lenne igazam.
Mellesleg még a catch up mellett is sikerült az egyik blacklistest (asszem webstert) több, mint 20 másodperccel lehagynom, tehát nem olyan nagy gáz az a catch up. A rendõrök olyanok, amilyenek, menjél 5-ös szinten, akkor nem lesznek hülyék, hanem tényleg izgalmas lesz.
A régieket mai szemmel nézve szétalázza a most wanted és az undergroundok. Töltsétek be. A Porscés részt régen imádtam, de a most wanted után elég béna volt, nem is bírtam sokáig (egyedül az irányítása tetszett, de ott is végig lehetett menni a szalagkorlát segítségével 200-al a kanyarban...).
Egyedül a legelsõ rész az, ami kurva jó még ma is. Grafikája ugyan már nagyon ratyinak mondható, de olyan élvezetes még mindig, hogy ma is nyomok néha vele. Mellesleg a mûszerfalak olyan jól sikerültek, hogy azóta sem közelítette meg autós játék...
Szóval nálam az etalon A 95-ös elsõ rész, és az utolsó kettõ. Ezeknek kurvajó a hangulata, imádom õket, a többi hosszú távon felejthetõ.
Amit változtatnék a Carbonban, az irányítást (csak annyit, hogy kanyar elõtt fékezni kelljen, mert felborulsz. Aki nyomta a legelsõ részt, az tudja, mirõl beszélek, kb. olyan irányítás kéne.), és hogy ne lehessen lehagyni egy csúcskategóriás autót egy Golf-fal. Törés? Õszintén szólva megvagyok nélküle, nem lényeg.
-szánalmas, nevetséges fizika
-tök hülyék a rendõrök, de csalnak ugye, mert bármelyik rendõrautó bármelyik kocsit lehagyja.
-csalnak az gépi versenyzõk is (pálya másik végébõl mögéd teleportál, vagy hirtelen dupla sebességre gyorsul ha kicsit lemaradna), bár ez már az UG1 óta van.
4-ben volt a legjobb a rendõrség(meg amúgy az egész). Ha hasonló erejû kocsival voltál mint a rendõrök, akkor csak egy profi játékos tudta bármikor lerázni a zsarukat. A zsaruk ha utólértek, megpróbáltak megpördíteni, lökdösni, leszorítani, sõt olyat is csináltak, hogy egy beállt eléd, egy másik hátulról nekedment, és neki szorított az elöl lévõnek, aki egybõl elkezdett fullosan fékezni, közben, egy 3. is oldalról elkezdett nyomni a fal felé, és ott ahogy megállítanak, és ott van a közelben egy rendõr, akkor el vagy kapva(nincs türelmi idõ, mint a HP2-bem vagy az MW-ben)... nameg mikor betontömböket raknak az útra, vagy szögesláncot(mind2 mellett kereszben egy rendõrautó is), és így az utat teljes szélességben lezárják. Nameg volt versenynél olyan nehézség állítás is, ahol ha véletlenül lecsúszol az ideális ívrõl, már le is maradtál.
És még ott volt az 5 is, amiben bár nem voltak rendõrök, megint csak nagyon hangulatos, szép pályák voltak, és viszonylag élethûbb fizika is.
Én akit ismerek, mindenki azt mondja, hogy az újabb nfs-ek, szarok, még az is aki a régiekkel nem játszott, aki meg igen, az meg fõleg szarnak tartja. Egy leegyszerüsített fos lett az nfs-ekbõl, és ráadásul még rondák is, fõleg az mw, a cukormázas undorító grafikájával, ahol azért helyenként, (mint az ug-kben) meg lehet számolni a pixeleket az úttextúrán, annyira alacsony felbontású (bár ez valószínûleg amiatt, van hogy egyszerre írják minden platformra(persze, ha nextgen konzolokra, meg pc-re írnák, és régi konzolokra nem, akkor talán ez a butítás se kéne), és nem úgy mint régen, elsõdlegesen pc-re.
Pont hogy kicsit felkavarták az állóvizet a tuningolósdival. A Carbonnal megint igyekeznek valami újat kitalálni. Nekem az infók alapján tetszeni fog, aki meg csak fanyalogni tud, az menjen, és carmageddonozzon egyet...
Azt mondom, össze kéne gyúrni az utolsó kettõ részt a legelsõ rész (95-ös) irányításával, pár új ötletet bele rakni (ami azért az infókat elnézve lesz is a Carbonban), esetleg törést, hogy aki Destruction Derbyzni akar, kiélhesse vágyait, és százfele törhesse a verdát, és akkor még a legkritikusabbaknak sem lenne nagy bajuk. Bár szerintem akkor is kitalálnának valamit, mert vannak, akiknek semmi sem jó.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
grafika semmiben nem változik és megkockáztatom hogy a játékmenet sem fog...
ea rúlz -.-
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A fizika javult, de az autók továbbá se fognak tõrni <#gonosz2>#gonosz2>
Ja és mintha kicsit gyorsabb lenne a játékmenet...