• Morden23
    #87
    Hoz_HUN: Ez az olajmaffiák lenyelik a reformer járművek terveit szöveg ez kb. egyenlő a szintén általad leírt "azért az jó ha elvisznek kocsival? mekkora képmutatás" szöveggel.
    Nagyon könnyű valami rajtad kívül álló dologra fogni a baromságot. Nem tudsz ellene tenni semmit, nem érsz el semmit, ha ellenszegülsz, hát akkor hovatovább, pöfékeljünk a verdával. Ez is képmutatás.

    És kicsit irritáló kezd lenni, hogy a vérgőzös antibagósok szerint minden dohányos valami überparaszt. Általánosítsatok csak, gyerekek, de nem jó ötlet.
    Terhes nővel, vagy kisgyerekkel egy szobában dohányozni? Ne haradgudj, személy szerint egy ilyen embert nem ismerek, pedig a társaságom 99%-a dohányos, velem együtt.
    Olyanról sem hallottam még, hogy valaki bemegy egy nemdohányos kecójába, és csak úgy fun-ból rágyújt. Tudod, ahol dohányoznak, ott dohányoznak, ahol meg nem, ott a dohányos kijár az erkélyre, utcára, kertbe, teraszra.
    És mellesleg az utcán mászkálva ne oltson már senki a bagózással. A szabad ég alatt bizony elég a légtér cigizéshez, fingáshoz, izzadáshoz, böfögéshez. Az, hogy valaki undorítónak tartja, az a saját szuverén dolga. Én meg a véres hurkát meg a deréktetoválást tartom annak.

    Egyéb, sokak által használt helyen meg jól meghatározott szabályok vannak. Olyan cégről sem hallottam még, ahol mindenki bagózhat, aki akar. Kijelölt hely, vagy kültér, csókolom. Éttermek ésatöbbi? Ott is meg van oldva nagytöbbségben normálisan, ahol meg egy légtérben van a nemdohányos-dohányos szekció, az meg megint csak nem a bagós hibája. Nem kell ilyen helyre járni (se dohányosként, sem nemdohányosként).

    A szórakozóhelyek meg más kalap alá tartoznak.

    Szóval jópofa lenne, ha nem általánosítanánk ilyen bagós=paraszt kategóriában. Szimpla hazugság.