• Match
    #86
    Igen szívom, nem is akarok lemondani róla, mert szeretem. Igyekszem másoknak nem ártni és erre odafigyelek, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire káros nekem is és a környezetemnek is.

    Nálam ez valahogy úgy nyilvánul meg hogy ha pl a buszmegállóban rágyújtok és valakire ráfújja a füstöt a szél, akkor átmegyek a másik oldalára...
    Utcán sétálva család/anyuka jön babakocsival/kisgyerekkel, akkor cigi parazsa tenyérbe befordít, és így megyek el mellettük.

    A csikket pesten nyugodt szívvel eldobom...
    Miskolci vagyok, azon a városon látom hogy a helyi nagyfőnökség próbál rajta valamit szépíteni, így ehhez én is hozzájárulok azzal hogy nem dobálom lépten nyomon a csikkeket...persze helyettem más megteszi.

    Mondjuk szapuljátok itt a dohányosokat össze vissza, de láttatok már olyat hogy valahol egy dohányos egy terhes anyára fújja a füstöt? Vagy akárkinek a képébe szándékosan?
    Na majd jönnek az igenlő válaszok...hát fiaim, akko balfaszok vagytok...tudjátok a dohányos köcsög is ember, ha szólsz neki, lehet hogy reagál rá! Vagy odébbmegy, vagy nem...
    Ha odébbmegy megköszönöd.
    Ha nem, akkor ki hogy, szájíze szerint pofánbassza vagy beszól neki...