• Dredd
    #67
    LowEnd, nem jól olvasol, neked ezt a részt írtam:

    "csak azt nem veszik észre az ilyen csökött agyúak, hogy ez a dohányzás-ellenesség egy cél miatt van: végre találtak az emberek egy olyan célcsoportot, akiket nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül lehet szidni, pocskondiázni, lehet rájuk minden rosszat mondani, lehet a dohányosok szidásával társaságban jófejkedni (tekintve, hogy a régi célcsoportokat: zsidók, cigányok, kulákok, stb. szidni már különböző okok miatt nem szalonképes).

    A dohányosok könnyű célpont, mindenhová odafüstölnek, eldobálják a csikket, micsoda szemét társaság, biztos vagyok benne, hogy nemsokára kitaláják a nagyokosok, hogy dohányozni nem Istentől való dolog, hiszen ez az egész antidohány kapmány már most kezd egyfajta vallási színezetet ölteni, olyan indulattal vagytok képesek utálni."

    a többihez amit írtál inkább NC (no comment, ha nem értenéd). olvasgass egy kis William Gibsont. te is biztosan szeretnéd, ha valaki megmondaná neked, hogy milyen színű fazonú és hosszúságú hajad lehet, hordhatsz-e piercinget, és kötelező jelleggel tetoválnának, mint arra volt már példa a történelemben. igenis az a véleményem, hogy az ember (a FELNŐTT EMBER!) rendelkezzen szabadon a testével és a lelkével (gondolataival, véleményével, stb). ez a nyugati civilizáció legnagyobb vívmánya a francia forradalom óta, aki nem így gondolja, annak talán Észak-Koreában kéne tapsolni a rezsimnek....