• GulaSoft
    #61
    Hát nagyon kifacsarodott dohányos gondolatmeneted van szivar.

    "Elvonókúrára kéne kötelezni őket!"

    "Aha. Mint a netfüggőket és az egyébb szenvedélybetegségben tengődőeket. Lsd.: szerenycsejáték függőek, munkamániások, szexmániások, stb..."

    Na most egy netfüggő nem károsít engem akárcsak a többi általad felsorolt

    "Akik bent a cégnél bagóznak, fél óránként lemennek az udvarra és 5 10 percet lógnak a melóból! Ezeknek kapásból 2/3-ad fizetést adnék csak, rögtön leszoknának!"

    "Én meg azokanak adnák csökkentett fizetést, akik hülyék a szakmához, és csak azért járnak be hogy a létszám meglegyen és ne növeljék a munkanélküliek létszámát."

    ennek mi köze van egymáshoz?

    "Anyám 48 éve bagózik, akkir is ezt tette mikor velem volt terhes, az összes unokatestvérem 2 méteres szekrényajtó, én meg nem igazán!"

    "Ez meg nem hozható szorosan összefüggésbe a dohányzással, a gének nagyobb szerepet játszanak benne. Törődj bele hogy ilyen satnya vagy :D."

    Ez tisztán statisztika , a terhesség alatt dohányzóknál sokkal nagyobb a koraszülések, és egyéb rendellenességek arány, mind a nem dohányzóknál, úgyhogy ezt nem kéne vitatni.

    "Aki bagós annak pl. nem fizetném a bagóval egy kicsit is kapcsolatbahozható tb ellátását!"

    "Na látod ezzel én is így tennék. Aki meg eszik, annak nem fizetném az emésztőrendszerrel kapcsolatos problémáit, aki meg nem eszik, az legalább kijön a fizetésből. Sőt, aki veszi a levegőt (az orrán v. száján keresztül) azoknak sem fizetnék semmiféle légzőszervi megbetegedéssel kapcsolatos dologokért. Aki meg mozgásképes, annak nem járna táppénzes állomány akkor sem, ha eltörné (megvágná, megsebesítené) akármijét is."

    Ez a legkifacsartabb érvelés az egészben, ezzel neked orvoshoz kéne fordulnod ember!!!

    Enni kell, levegőt venni kell, todod ezeket hívják létszükségeknek, de tudod mit ne vegyél levegőt 10 percig, és nem lesz több gondunk veled, és egy fillérbe sem fogsz kerülni a tb-nek, és ma már nagyon szép szórásos temetéseket rendeznek, ami neked mind bagósnak, kifejezetten stílusos!