• LowEnd
    #59
    Karaj vagy Dredd :)
    ja, nem vicc volt? akkor :(((
    Mindenki azt csinál a testével amit akar? Liberalizáljuk a keménydrogokat, orvosi öncsonkítást, "abortuszt" a 9. hónapban, sőt, miért álljunk meg itt? Minden 10 évnél fiatalabb gyereket el lehessen vetetni (vagy azt, aki nem tud diffegyenletet megoldani, mint a P.H Dick novellában)
    Te szereted, ha a szomszéd kutyája odaszarik a lábtörlődre? Egy eldobott csikk se sokkal gusztusosabb. Szereted ha odafinganak az orrod alá? Elárulom: a bagódnak sincs jobb szaga, sőt....
    A fingszagot kiviszi a szél a ruhámból egy perc alatt, míg ha mellettem füstölnek, azt másnap is érzem.
    És naná, ha lehetne választani, hogy kire költsem a TB járulékomat, akkor én is azt mondanám, hogy aki saját felelőtlen magatartásával jelentős mértékben hozzájárult a betegségéhez - sérüléséhez, azt ne én fizessem, hanem inkább a gyermekem és idős szüleim kapjanak jobb ellátást, korszerűbb gyógyszereket.

    Engem nem érdekel ha valaki dohányzik, narkózik, vagy éppen buzi, amíg otthon űzi ezt az elfoglaltságát, és engem nem kényszerít rá sem engem, sem családomat, hogy valamilyen módon (akár az adónkkal, akár passziv elszenvedőként) részt vegyünk az általuk extravaganciának tartott devianizmusukban.