• szivar
    #53
    "Hát mikor szállok le a vonatról, és már a peronon olyan büdös van mint a szar, és látom hogy ugrálnak le a dohányosok és remegő céggel gyújtanak rá, hogy aztán a nemdohányosok orra alá pöfékeljenek, akkor legszivesebben az egész dohányos bandát kiirtanám."

    Ha nekem remeg a kezem, akkor elmegyek inkább csövelni, mert olyan jó érzés lesz úrrá rajtam utána :D.
    Mellesleg én meg egész BP-t irtanám ki, mert egyrészről szennyezik a levegőt, azzal a négy-öt kocsival (és társaival) amivel ott rohangálnak (állnak, mennek 10m-ert, állnak...). Másrészről azért is mert a sok xart beleengedik a Dunába, és itt egy kicsikét lejjebb a gyógyszeres-szennyvizes ráknyavaját kell innunk. Mivel még nem elég fejlett a kémiai tisztítás a vízműveknél. Tehát a franc tudja hogy mennyi mosóport, kalgontot és fogalmazásgátlót (vagy fájdalomcsillapítót,stb) kell lenyelnünk. Harmadrészről pedig szért, mert a legtöbb kredit az állam bácsitól Pöstre meögy, had' fejlesszenek a szegények. Negyedszeere pedig azért, mert sok ott az elvarázsolt figura, akik azt hiszik hogy ők xarták ki a világot (akinek nem inge...).

    "Ezek szenvedélybetegek mint a kábszeresek!"
    Mivel a cigaretta kábítószer (tudatállapot módosító hatással bír), ezen nem nagyon csodálkozom.

    "Elvonókúrára kéne kötelezni őket!"

    Aha. Mint a netfüggőket és az egyébb szenvedélybetegségben tengődőeket. Lsd.: szerenycsejáték függőek, munkamániások, szexmániások, stb...

    "Mondjatok egy olan erős dohányost amelyik inkább a bagójáról mondana le, mint pl. a reggelijéről!"

    Itt vagyok én - egyenlőre...

    "Akik bent a cégnél bagóznak, fél óránként lemennek az udvarra és 5 10 percet lógnak a melóból! Ezeknek kapásból 2/3-ad fizetést adnék csak, rögtön leszoknának!"

    Én meg azokanak adnák csökkentett fizetést, akik hülyék a szakmához, és csak azért járnak be hogy a létszám meglegyen és ne növeljék a munkanélküliek létszámát.

    "Aki bagós annak pl. nem fizetném a bagóval egy kicsit is kapcsolatbahozható tb ellátását!"

    Na látod ezzel én is így tennék. Aki meg eszik, annak nem fizetném az emésztőrendszerrel kapcsolatos problémáit, aki meg nem eszik, az legalább kijön a fizetésből. Sőt, aki veszi a levegőt (az orrán v. száján keresztül) azoknak sem fizetnék semmiféle légzőszervi megbetegedéssel kapcsolatos dologokért. Aki meg mozgásképes, annak nem járna táppénzes állomány akkor sem, ha eltörné (megvágná, megsebesítené) akármijét is.

    "Anyám 48 éve bagózik, akkir is ezt tette mikor velem volt terhes, az összes unokatestvérem 2 méteres szekrényajtó, én meg nem igazán!"

    Ez meg nem hozható szorosan összefüggésbe a dohányzással, a gének nagyobb szerepet játszanak benne. Törődj bele hogy ilyen satnya vagy :D.

    "... hogy a lábánam olyan érszűkület van, hogy örülhet ha nem kell levágni!"

    Ez viszont összefügghet a bagózással.

    "Fel kéne emelni a bagó jövedéki adóját az 5*-ösére a sok hülye így is megvenné, és a befoly pénzeket lehetne értelmesebb célokra is fordítani, de persze amíg a parlamentükben a sok őskommunista régi pártfunkcionárius uralkodik, akiknek a kétharmada ugyan úgy bagzik, mindezek csak fikciók."

    Valóban fel kellene emelni. És az így befolyt pénzeken lehetne építeni sok-sok autópályát, meg rengeteg metrót a cityben.

    És végezetül nem akarok neked rosszat, csak legyél már egyszer függő valamitől, hogy a környezetedben élők egész nap b@szogathasanak valamiért, napi 70-80 szor...