Hogyan öl a nikotin?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S az orvosi kezelésüket is fedezni kell valamibõl, ami ugyancsak milliárdos nagyságrend évente... Igy aki cigizik az több szempontból is árt a környezetének. De aki saját magát nem tiszteli annyira, hogy tudatosan és igen durván ne károsítsa a szervezetét, az miért foglalkozna mással.
Aztám két dolgot találtam ki, csak persze ez soha nem fog megvalósulni.
Az egyik egy kicsit módosított gázmaszk, amiben bagózhat a barom, de nem jön ki belõle a füst. Na itt tényleg magát károsítaná csak, és ez lenne MaT-nak a válasz.
A másik egy olyan spray, ami a szervezetben a nikotinnal kölcsönhhatásba lépne, és olyan büdöset érezne a bagós, hogy akár el is hányná magát, a nem dohányosok meg vagy nem éreznének semmit, vagy egy kellemes illat lenne. Na ebbõl a spray-bõl annyi fogyna legalább mint a cigibõl, és ilyenkor a peronon csak megnyomnám a gombot és bagósok akár a tenyerükbe is elnyomnák a csikket.
Ezek szenvedélybetegek mint a kábszeresek!
Elvonókúrára kéne kötelezni õket!
Mondjatok egy olan erõs dohányost amelyik inkább a bagójáról mondana le, mint pl. a reggelijérõl!
Akik bent a cégnél bagóznak, fél óránként lemennek az udvarra és 5 10 percet lógnak a melóból! Ezeknek kapásból 2/3-ad fizetést adnék csak, rögtön leszoknának!
Aki bagós annak pl. nem fizetném a bagóval egy kicsit is kapcsolatbahozható tb ellátását!
Anyám 48 éve bagózik, akkir is ezt tette mikor velem volt terhes, az összes unokatestvérem 2 méteres szekrényajtó, én meg nem igazán!
20 éve baszogatom, hogy szokjon le, megmondta, hogy képtelen rá, egyébként is hagyjam békén mert semmi baja, most meg kimutatták, hogy a lábánam olyan érszûkület van, hogy örülhet ha nem kell levágni!
Szóval ennyit arról, hogy magát mérgezi, meg hogy nem is okoz semmit, mert Béla bácsi 35 évesen meghalt rákban pedig életében nem szívott el egy szálat sem, csak arról nem szól a fáma, hogy 15 évig ült egy füstös irodában, és mások miatt hallt meg pl.
Fel kéne emelni a bagó jövedéki adóját az 5*-ösére a sok hülye így is megvenné, és a befoly pénzeket lehetne értelmesebb célokra is fordítani, de persze amíg a parlamentükben a sok õskommunista régi pártfunkcionárius uralkodik, akiknek a kétharmada ugyan úgy bagzik, mindezek csak fikciók.
az meg rendben is van hogy mindenkinek a magánügye hogy mit tesz a saját szervezetével, de sajnos elég gyakori hogy kemény bagósok olyan helyeken is rágyújtanak ahol nem lenne szabad, és onnantól már nem csak saját magukat károsítják vele.
Aki cigizik azrét teszi mert élvezetét leli benne, én sem zengek ódákat de hallottam már érdekes dolgokat mindkét oldalról...
Azt pedig h ki dohényzik és ki nem az magánügy ugyanúgy mint a pia vagy a szeksz, biztos, h ha keresnénk találnánk mindneki "portáján" olyat amibe bele lehetne kötni.
Az h a saját egészségemmel mit csinálok és h mitõl érzem jól magam az az én dolgom szerintem.
Amúgy midnen káros szenvedély káros hatásának az alapja a mértéktelenség, nem azzal van baj ha vki iszik hanem azzal ha mondjuk legurít két üveg vodkát egy nap, ugyanezt az analógiát át lehet vinni a cigire kábítószerekre kávéra, ételekre is.
Mellesleg ha nem tudod megállni mondjuk azt h normálisan étkezz és kövér létedre egész napa szám.gép elõtt ülsz jóval nagyobb kockázatod van magas koleszterin és cukor szinttel körülbelül 10 súlyos betegségbe😉 érdemes elgondolkozni
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A cigizéssel az a gond, hogy nem egyéni, hanem társadalmi probléma. Miért? Mert a társadalom számára minden ember pénzt/munkát jelent; ugyanis többet dolgozol, mint amenyit fogyasztassz, így hasznunk van egymásból.
Nos, ha egy ember 30 évet él, és mondjuk cigaretta nélkül a 60-65 éves kort is megéli, gondolj bele, annyival többet dolgozik, annyival "többet termel".
Ha ez kiesik, akkor mivan? Annyi annak a sok pénznek/haszonnak, amit esetleg megkaphattunk volna! Egyszerûen odaveszett!
Én ha az USA vagy egyéb gazdag ország vezetõje lennék, bizony bezáratnám az összes dohánygyárat...
Ha már Magyarországot kéne figyelembe vennem, akkor már egy kicsit elgondolkoznék rajta, ugyanis ha bezáratom, még magasabb lesz a munkanélküliség, bár nem hinném hogy Gyurcsány efféle dolgokban gondolkozik...<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként semmi bajom veled, jó érveket hozol fel <#wink>#wink>
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Tehát még a mamádnál "nincs semmi veszve". Még meglepõdhetsz, ha rákot diagnosztizálnak nála. Mondom 3-4 hetente duplikálódik. Tehát ahogy nõ a daganat, ott már a duplázódás szembetûnõ.
Egyébként érthetetlen, hogy aki tényleg szegény, tehát létminimum alatt él, az is megveszi a bagót.
amúgy meg a a cigi 7 perccel rövídíti meg az életet a sex meg 12 perccel hosszabítja tehát dohányosok sexxeljetek.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Nyugtával dicsérd a napot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Anyámék 15 éven keresztül cigiztek a panelban a kiskonyhában, utáltam mint a sz_rt, köhögtem, büdös volt minden, cigifelhõ stb, na ezért is utálom annyira :-)
MY BIATCH!
\"The voices are back... Excellent.\"
Azért nem kellene hülyiteni ennyire a népeket ezel a anti cigi dumával.Aki akarja szivja,még mindig jobb mint koccogni a belvárosban vagy biciklizni maszk-nélkül.A levegöbben annyi a káros anyag tartalom hogy a cigibe ha csak a negyede lenne 10-20 belul mindenki meghalna.
Tudnak meg erdekes dolgokat mesélni a vizröl 9is ami tele van nöi hormonal.
Szoval nem kell ezt ennyire felfujni,mert ti is kárositjátok magatokat csak nem veszitek észre és igy nyugodt a lelked.
Pl:A szénsav a potencia halk gyilkosa.
Na aki tudja ki mondta ezt ,az tudja mirröl beszélek aki nem tudja az még tanulgasson.<#vigyor2>#vigyor2>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
ráadásul azok halnak meg hamarabb akik nem a leggyengébbet szívják...anyám gyengét szív,és keveset.
...+.
Azért ha valakinek daganatba halt bele valamelyik felmenõje és hall errõl a dologról akkor lehet hogy elgondolkozik.