• Dredd
    #48
    lol mindig jót röhögök az ilyeneken, hogy "az összes dohányost ki kéne irtani" meg hasonlók.

    csak azt nem veszik észre az ilyen csökött agyúak, hogy ez a dohányzás-ellenesség egy cél miatt van: végre találtak az emberek egy olyan célcsoportot, akiket nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül lehet szidni, pocskondiázni, lehet rájuk minden rosszat mondani, lehet a dohányosok szidásával társaságban jófejkedni (tekintve, hogy a régi célcsoportokat: zsidók, cigányok, kulákok, stb. szidni már különböző okok miatt nem szalonképes).

    semmivel sem rosszabb egy dohányos, mint az az autós, aki elcsalja a műszakit és a zöldkártyát (tudjátok: Józsikám csináld már meg ezt, persze Pistikém) és úgy tolják a kipufogógázt a gyalogosok orra alá. Őket érdekes módon senki sem szidja. A dohányosok könnyű célpont, mindenhová odafüstölnek, eldobálják a csikket, micsoda szemét társaság, biztos vagyok benne, hogy nemsokára kitaláják a nagyokosok, hogy dohányozni nem Istentől való dolog, hiszen ez az egész antidohány kapmány már most kezd egyfajta vallási színezetet ölteni, olyan indulattal vagytok képesek utálni.

    Mindenkinek a maga dolga, mit kezd a testével. Nyilván a nagy ellenzők szerint az öngyilkosokat is büntetni kéne (mint Izraelben, lerombolni a család házát!), és mivel ez a dolog előre viszonylag nehezen felderíthető, kéne egy gondolatolvasó gép, és aki öngyilkos akar lenni, előre be kéne zárni, nem? Emberek, gondolkodjatok már, ne az itt-ott olvasott hülyeségek átgondolás nélküli szajkózásával akarjatok überokosnak tűnni!

    Ha valaki dohányzik, vállaja a kockázatát a ráknak. Ha autót vezetsz, vállalod a kockázatát a halálos közúti balesetnek. Ez ilyen egyszerű. Én nem akarom megmondani ki vezessen autót, nekem se mondják meg mások (pláne ne nemdohányzók), hogy dohányozzak-e vagy sem!