• GulaSoft
    #33
    Hát mikor szállok le a vonatról, és már a peronon olyan büdös van mint a szar, és látom hogy ugrálnak le a dohányosok és remegő céggel gyújtanak rá, hogy aztán a nemdohányosok orra alá pöfékeljenek, akkor legszivesebben az egész dohányos bandát kiirtanám.
    Aztám két dolgot találtam ki, csak persze ez soha nem fog megvalósulni.
    Az egyik egy kicsit módosított gázmaszk, amiben bagózhat a barom, de nem jön ki belőle a füst. Na itt tényleg magát károsítaná csak, és ez lenne MaT-nak a válasz.
    A másik egy olyan spray, ami a szervezetben a nikotinnal kölcsönhhatásba lépne, és olyan büdöset érezne a bagós, hogy akár el is hányná magát, a nem dohányosok meg vagy nem éreznének semmit, vagy egy kellemes illat lenne. Na ebből a spray-ből annyi fogyna legalább mint a cigiből, és ilyenkor a peronon csak megnyomnám a gombot és bagósok akár a tenyerükbe is elnyomnák a csikket.
    Ezek szenvedélybetegek mint a kábszeresek!
    Elvonókúrára kéne kötelezni őket!
    Mondjatok egy olan erős dohányost amelyik inkább a bagójáról mondana le, mint pl. a reggelijéről!
    Akik bent a cégnél bagóznak, fél óránként lemennek az udvarra és 5 10 percet lógnak a melóból! Ezeknek kapásból 2/3-ad fizetést adnék csak, rögtön leszoknának!
    Aki bagós annak pl. nem fizetném a bagóval egy kicsit is kapcsolatbahozható tb ellátását!
    Anyám 48 éve bagózik, akkir is ezt tette mikor velem volt terhes, az összes unokatestvérem 2 méteres szekrényajtó, én meg nem igazán!
    20 éve baszogatom, hogy szokjon le, megmondta, hogy képtelen rá, egyébként is hagyjam békén mert semmi baja, most meg kimutatták, hogy a lábánam olyan érszűkület van, hogy örülhet ha nem kell levágni!
    Szóval ennyit arról, hogy magát mérgezi, meg hogy nem is okoz semmit, mert Béla bácsi 35 évesen meghalt rákban pedig életében nem szívott el egy szálat sem, csak arról nem szól a fáma, hogy 15 évig ült egy füstös irodában, és mások miatt hallt meg pl.
    Fel kéne emelni a bagó jövedéki adóját az 5*-ösére a sok hülye így is megvenné, és a befoly pénzeket lehetne értelmesebb célokra is fordítani, de persze amíg a parlamentükben a sok őskommunista régi pártfunkcionárius uralkodik, akiknek a kétharmada ugyan úgy bagzik, mindezek csak fikciók.