• Morden23
  #111
  A csikk nem elbomlik, hanem leég maximum.

  Amúgy pont azzal a felfogással van a baj, hogy "nem okoz gondot, én is eldobom, van már ott".
  Ha ezer ember ezt mondja, eldobtatok 1000 csikket. Ellenben, ha mindenki azt mondaná, hogy elgyúrom valahová (ofkorsz nem a zsebedbe), máris csak a csokipapírok és röplapok miatt lenne hányinger Budapest.
  Amúgy nem is azzal a legnagyobb baj, hogy egy-egy csikk reppen az utcán, mert nincsen kuka, hanem azzal, amikor az emberek a KUKA MELLETT ÁLLNAK a buszmegállóban, de olyan ívesen pöccentik a csikket (meg egyéb gányokat), hogy öröm nézni. Na ez a tapló, de nem a dohányzás miatt, mert lefogadom, hogy minden mást is eldob.

  Amúgy pentium419, semmi személyeskedés, de ha a kecóm előtt te "nem okoz nagy gondot, eldobom, he" felkiáltással minden reggel elpöccintessz egy csikket, akkor az egy hét múlva már 7 db. Ezt szorozd meg 1000 elmászkáló emberrel, akinek mondjuk csak 10%-a bagózik. Hát én azért felszedetném veled, kuka nélkül, a markodba. Szóval azért feleslegesen pöckölgetni sem kell, meg kuka is kell, meg igazából nem is kéne dohányozni, de az jó, úgyhogy én sem szokok le. A kocsik meg szarok, és nem lehet bevezetni egyből a vízhajtásos autót, mert összeomlik a gazdaság. Egész hasznos fórum ám ez