• Morden23
    #109
    Metaljesus
    Budapesti tömegközlekedés: tömeg van, közlekedés nincsen.

    Match meg Capra Ibex
    A kukákról csak annyit, hogy tényleg egy gázos dolog az, hogy 800 métert kell sétálni egy szemetesig. A virágágyásban elnyomás több okból nem megoldás. Elsőzör is, ahogy Match is mondja, nagyon nem kulturált egy dolog. A másik meg, hogy a fene sem akar anyázni kocsmatulajjal, étteremvezetővel, öreg anyókával, hogy "bunkó állat miért ott nyomod el, miért nem a kukába..." stb.
    Én ilyenkor személy szerint a csatornát szoktam választani (csikkeknél), mert oda legalább lepottyan, csak az embernek, ha siet valahova, esetleg nagy a tömeg, nem illdomos csatornafedőhöz hajolgatni. Csokit nem eszem, és utcán amúgy is rühellek bármi mást enni, mert utána tömködhetem zakó/farmer/rövidnadrágzsebbe a szemetet, amit nem annyira kedvelek.

    Itt is azt kéne csinálni, mint Abu Dhabiban. Lerakni minden tetves sarokra egy kukát (sokkal jobban néz ki a kuka minden sarkon, mint a sok szemét minden méteren), és úgy megb*szni minden járókelőt, aki szemetel, hogy egy életre elfelejti. Jó alaposan bírságolni kéne. Csak a magyar rendőrséggel ez sem működne, eldobják helyetted a szemetet, aztán megvágnak egy Deákra