• Visor
    #40
    A tanárokon valóban van mit javítani. Ebből annyit tudnék mesélni, hogy az egész fórumot beterítené!:D
    Én nemrég végeztem el a szakmunkás sulit egy alapítványi iskolában. 3 éve amikor bekerültem olyanokat mondtak róla, hogy ha bevettem volna kanalastól akkor még most is abban a fos állami suliban rohadtam volna. De amikor bekerültem akkor egészen más környezet várt, mint amit mondtak róla. Az osztály nagyon jó volt, senki nem fikázott senkit, akinek vmilyen problémája volt akkor meg lett beszélve, egyszóval összetartó volt. A tanárokkal sem volt probléma. Nem fikázták a diákokat, bizalommal lehetett fordulni hozzájuk is. Maximum csak annyi volt a hiba bennük hogy vmi oknál fogva nem tanított olyan jól. Összeségében nagyon jó suli volt. Csak hát a rossz hírnevét sok szarkeverő embernek köszönheti.
    Mert más iskolákban nincs ilyen jó dolguk a diákoknak.

    Mert ahova jár 1-1 bnőm, ott szinte a tanárok és a diákok (tisztelet a kivételnek) úgy köcsögök ahogy vannak. Ott nem volt olyan összetartás mint nálam ahova jártam. Ha volt pénzed (ill. kajád) akkor a "suli jógyerekei" kunyiztak tőled, és ha nem adtál akkor beindult körülötted a szarkeverő-üzem,(legrosszabb esetben suli után kirabolnak) és a végén arra kényszerülsz hogy még magadra is sajnálod a pénzt (kaját), mert ott képesek az utolsó falatodat kinézni (vagy az utolsó pénzedet). Szóval ott nincs ilyen összetartás. A tanárokról meg nem is beszélve. Aki a tandíjat szokta beszedni (az is alapítványi csak fizetős), és aki nem volt szimpi +pénzt próbált beszedni, méghozzá úgy hogy ceruzával rögzítette a beszedési listát, hogy azt utólag tudja majd módosítani, egyszóval sikkasztott, de már kirugták onnan. Aztán olyan is volt hogy volt egy csaj aki szeplős volt és a tanár beszólt neki a csaj meg sírt, meg olyanok is voltak, hogy barátnőimnek beszóltak hogy hogy öltözködnek, meg mit viselnek. Pl: Az egyik kifestette a körmét és beszólt neki hogy többet így nem akarja látni.
    Pedig a tanároknak ehhez semmi közük hogy a diák hogy öltözködik, és mit visel!
    Meg olyan is volt hogy a tanár egy nagyon rövid vázlatot íratott az osztállyal, és pont az egyik barátnőmet hívta ki felelni, és hát elmondott mindent amit leírt, és erre beírja az 1-t. És mondja a csajszi a tanárnak, hogy csak ennyit iratott vele, és hogy miért kapta az 1-t, és miért csinál hülyét belőlük. Aztán végül 5-t kapott szerencsére.
    Egyszóval a tanárokon valóban van mit javítani.
    Ennyit az állami sulikból ill. a magyar oktatási rendszerről.