• AgentKis
    #39
    Akkor értek egyet a döntéssel amennyiben a tanárokra is vonatkozik. Ugyanis, ha a tanár telefonja csörög ( ami nyílván rikább, lévén tanárból általában kevesebb van az osztályteremben) az is pont annyira zavaró tud lenni, pont annyira kizökkenti a tanulásból az embert.

    Egyébként nem tiltani, hanem szabályozni kellene, ennek ugyan lehet törvényes kerete, de szerintem felesleges hozzá törvényeket hozni. A rendzavarást eddig is megoldották, és ez is rendzavarás.

    Nekünk nem volt mobilunk a suliba, azért mégis verekedtünk néha. Ezzel is tudtak mit kezdeni a tanáraink. Érdekes. És nem akarták betiltani a cipőt, mert hogy mezitláb talán nem rúgunk akkorát. Nem az eszköz, hanem a tett az elítélendő, büntetendő...

    Inkább a tanárképzésen kellene javítani, olyan emberek tanítanak akiknek max. a szakmai hozzáértésük van meg az adott témához, (sajna az sem mindíg) de a gyerekekkel nem tudnak és nem is akarnak bánni (tisztelet a kivételnek, mert azért van olyan is). A jelenlegi tanárok, tanítók nagy része megélhetési pedagógus, aki csak azért lett tanár, hogy ne kelljen árkot ásni, meg kapálni, de ezen kívűl semmilyen vonzódása nincs a tanári pálya és a gyerekek felé. (nem pedofíliára gondolni :)).

    Az oktatás kezd nálunk is lezülleni a nyugati színvonalra, mint ahogyan a társadalom is elkezd fogyasztókból álló ostoba hangyabollyá változni. Úgyhogy hasonló törvényekre itt is lehet számítani idővel. Nembaj a jogtár azért 1 DVD-re még ráfér, azután meg jöhet a HD-jogtár :-)))