• Morden23
    Ilyen még a "nem átlag-user" kategóriában sem létezik. Ez csak a f*szoskodás része, hogy mi van, ha én renderelni, közben grafikus tervezni, lézeres siklóbomba beérkezési szögét számolni, letölteni, formattálni meg rarozni és játszani akarok.

Épelméjű user nem gondolkodik olyanban, hogy renderelek, és játszom egyszerre:

1. mert az "átlaguser" NEM SZOKOTT renderelni
    2. ha ilyennel foglalkozol, akkor amikor ezt csinálod, ne játssz

Peti0011: Én nem fújoztam le a játékbuzikat. Én azokat a játékbuzikat fújozom le, akinek mindig a legújabb kell, merő értelmetlenségből.
    Közöm nincsen kétmagos processzorhoz, sőt, még elég messze van a videokártyám a mostani high-end csodákhoz képest (ráadásul abból is csak egy darab van a gépemben), nincsen agyontuningolt nitrogénhűtéses procim, és 2GB alatt van a memóriám is (ja, és persze "hűdenagyonlassítjaagépet" XP-t használok), mégis kiválóan, max felbontásban, szélesvásznon megy az Oblivion.

Azokat az embereket fikázom, akik azt hiszik, hogy MINDEN csak a legújabb cuccokon megy el. Eddig kimaxolt játékokkal játszhatott a normál konfigján, de ha kidobják a legújabb 4magos procit, akkor hirtelen a pasziánsz is akad olyan gépeken, amiben ennél kevesebb van. És általában ezek az emberek rinyálják szét a netet "drága a legújabb processzor, rohadék Intel/AMD". Na ez a szégyen.