Még az idén jönnek az Intel négymagosai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen szóval nem mondtam, hogy baj, ha 2/4/8/16/3240 magos procikat tolnak ki a piacra. Amit én mondtam, az gáz, hogy az alant említett "átlaguser" befantáziál bizonyos dolgokat, mint például netezés, renderelés, gépírás, grafikus szerkesztés meg játék egyszerre, amit még egy multitaskingra genetikailag tervezett szuperember sem tudna kivitelezni.
A másik meg az, hogy "méroankúvadrágaa4magosIntelbazz". Ha valaki 20 gépes renderfarm helyett csak 15-ön akarná kavarni a zûröset, akkor megérteném az ilyen beszólást, de azért, hogy a Quake12 30frame/sec helyett 50et produkáljon, az már egy kicsit azért "giccses".
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ja meg: a studio max-hoz tényleg nagyon kellene a sok procis megoldás.
/*WTF?!*/
(Most nem írom le, akit érdekel, nézze vissza.)
Épelméjû user nem gondolkodik olyanban, hogy renderelek, és játszom egyszerre:
1. mert az "átlaguser" NEM SZOKOTT renderelni
2. ha ilyennel foglalkozol, akkor amikor ezt csinálod, ne játssz
Peti0011: Én nem fújoztam le a játékbuzikat. Én azokat a játékbuzikat fújozom le, akinek mindig a legújabb kell, merõ értelmetlenségbõl.
Közöm nincsen kétmagos processzorhoz, sõt, még elég messze van a videokártyám a mostani high-end csodákhoz képest (ráadásul abból is csak egy darab van a gépemben), nincsen agyontuningolt nitrogénhûtéses procim, és 2GB alatt van a memóriám is (ja, és persze "hûdenagyonlassítjaagépet" XP-t használok), mégis kiválóan, max felbontásban, szélesvásznon megy az Oblivion.
Azokat az embereket fikázom, akik azt hiszik, hogy MINDEN csak a legújabb cuccokon megy el. Eddig kimaxolt játékokkal játszhatott a normál konfigján, de ha kidobják a legújabb 4magos procit, akkor hirtelen a pasziánsz is akad olyan gépeken, amiben ennél kevesebb van. És általában ezek az emberek rinyálják szét a netet "drága a legújabb processzor, rohadék Intel/AMD". Na ez a szégyen.
Ha rákeresel a Googleval a Kentsfield-re, akkor szerintem elég sok képet és adatot találsz róla, de elárulom, hogy Socket-T magyarán s775-ös a lábkiosztása.
Viszont ez csak akkor lesz jó, ha belemegy bármilyen kapható, vagy gyártásban lévõ s775 alaplapba. Jelenlegi infók szerint CSAK i975 lapokban megy, persze csak a Conroe Ready lapokban, és azokban is csak az újabb verziószámú chipsetekkel.
Ha nagyon mélyen rákeresel még teszteket is találhatsz. 😊
Hát akkor továbbá sem fogok új gépet venni <#szomoru2>#szomoru2> Mivel ugyebár négy magot támogató alaplapnak is meg kell jelennie, nem elég a proci..
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Baromi ronda ez az új dizájn!
Baromi ronda ez az új dizájn!
De én még mindig azt modnom hogy TAMAGUCSI RÚÚÚLLLZZZ!!!!
Csá
Magiszternek van igaza, rendereléseknél már jóval szükségesebb a többmagos rendszer, elég csak a LightWave-es mutithread-re gondolni (más kérdés, hogy az LW még a MAXnél is jobban zabálja a memóriát, meg a procit😊 XSI már kellemesebb). Ellenben azt kétlem, hogy egy Premiere-es workspace render-t, meg egy MAX-es rendert EGYSZERRE le tud futtatni 2 magos rendszer (a 4 magosat nem tudom, olyat még nem ettem).
Legalábbis az én gépem egy kifejezetten kellemes sebességû valami, de azért nem merem egyszerre futtatni a PS-t, a CorelX3-at, az Audition-t... fõleg nem merném megbolondítani renderrel.
Linux<#eplus2>#eplus2>
Erdekesseg keppen az elso gui-s, egeres, ethernet-es szamitogep a xerox alto 16 magos procival rendelkezett. Ebbol 1 kezelte az operacios rendszert, a tobbi meg a cell dsp-khez hasonlo egyseg volt. (igen, mar csak 34 ev kesesben vagyunk a csucstechnologiatol) :-)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
http://www.bcsinfo.hu/forum
Gracie Barra
Az AMD K8L megoldasa azert mûszakilag jobban hangzik.
A kérdés csak az, hogy mindezt mennyiért ?
Mellesleg bár ezek 4 magos procik, de nem 4 magos chipek, mivel 2db 2 magos chip van itt egy tokban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
...+.