Kelet - Indiai Társaság
 • Sunsetjoy
  #190
  Hm-hm, ez érdekes. A korábban leírt két fájl bár nem túlzottan fontos, de arra is való, hogy a Fonts mappában FELÜLÍRT új betűkészleteket rendesen betöltse. Na most nem tudom, hogy a fontokat felülírtátok-e, én rontottam-e el valamit ott, vagy mi a gond, de elég valószínű, hogy belerokkan abba, hogy ezek a fájlok olyan betűkészletet keresnek, aminek se híre, se hamva a játék megfelelő mappájában... illetve nem úgy, ahogy kell.

  Ha nem tölti be ezeket a fontokat, akkor bizonyos helyeken kilógnak a szövegek, csúnyán néznek ki a hosszú ékezetes szövegek, pl. AnyakikötŐ <-- tehát az eredeti fontban nincs hozzá karakter, így másból hozza ki, ergo nem ugyanúgy néz ki. Más dolgot talán nem okoz.

  Kérlek titeket, írjátok le, hogy a font mappát rendesen felülírtátok-e, és utána milyen fájlok szerepelnek benne mekkora mérettel (ugyanis a méretből is látszik, ha más van már ott, mivel át lettek nevezve más fontkészletek a használt nevekre). Sőt, ha a fájlkihagyós rendszert használjátok, tapasztaljátok-e a fentebb leírt karaktermegjelenítési, szövegkilógási hibát.

  Előre is köszi.