Kelet - Indiai Társaság
  • Sunsetjoy
    #181
    A Pirate Bay leírásában is látható, hogy egyflottás üzemmód van, ésha jól emlékszem 20 év játékidő (nopersze nem realtime:). Mivel saját kikötőd (és így hajógyárad) nincs, így máshonnan nem tudsz hajót szerezni. Ez végülis nem kiegészítő, csak egy bónuszhadjárat, ami rövid. Talán a Privateer kiegészítő jobban kielégíti a kalózkodni vágyók igényeit...

    "Azt hiszed, hogy megvan benned minden, hogy sikeres kalózkapitány légy? Ebben a különleges küldetésben egy flottád van, és 20 éved, hogy szerencsét próbálj mint kalóz. A célod: minél több vagyonra szert tenni úgy, hogy társasági flottákat támadsz, és kikötőket rabolsz ki.
    De óvakodj: ha elveszted a zászlóshajódat, akkor a hadjáratodnak is vége a Kalózöbölben. A hadjárat után eredményeidet feltöltheted a játék honlapjára. A legjobbak neve bekerül a legjobb 10 közé!"

    "Mint újdonsült kalózkapitánynak, 20 éved van, hogy a lehető legtöbb vagyonra szert tegyél. Csak egy flottád van. Megtámadhatod a különféle társaságok flottáit, hogy elvedd a rakományokat, amivel az egyik kalózkikötőben pénzt szerezhetsz.\n\nHa merész vagy, megpróbálhatsz kikötőket is megtámadni. Ez bár nagyon veszélyes, eléggé gyümölcsöző. A társaságok támadásaival ellentétben a kalózok csak kirabolják a kikötőt, szóval általában túlélik, még ha kevesebben is vannak, mint a védők.
    De vigyázz: a zászlóshajód elvesztése a hadjárat elvesztését is eredményezi. A hadjárat után az eredményeidet feltöltheted a játék honlapjára. A legjobb 10 kalóz neve ismertté lesz!
    Megjegyzés: a hadjárat egy mentési pozíciót használ, és minden taktikai csata vagy kikötőtámadás után ment. Akkor menthetsz magad, ha kilépsz a főmenübe, vagy a Windowsba."