• Indigo
    "Igen, én is a 2. válaszra szavaznék. De ha te is, akkor ennek fényében miért írod azt, hogy erről a kiadók tehetnek?"

Hol olvastál olyat, hogy a közízlés minőségéről a kiadók tehetnek? :) Idéznél?

"Ebből, plusz a "keretköltségek létezésének tagadása" miatt én arra következtettem, hogy szerinted a programozónak kell a sztorit is fabrikálnia, esetleg a sztoriíró maga is programozó."

Rosszak a következtetéseid :P Ironikus hangnemben mondtam. Bár lehet ezáltal félreérhető voltam, akkor korrigálok:

"Akik meg értenének, azok csak a grafikával foglalkoznak, és ezek után már nem marad pénzük arra hogy beüljenek a kocsmába egy pofa sörre..."

Helyesen:

Akik meg értenének (a játékfejlesztők), azok csak a grafikával foglalkoznak (mármint a grafikusok), és ezek után már nem marad pénzük arra (mármint a team kreativ tagjainak) hogy beüljenek a kocsmába egy pofa sörre...

Merthogy szerinted így működik a dolog, ha jól vettem ki.

Nem tagadtam a keretköltségek létezését, csak arra a baromságra reagáltam, amit a keretköltség és a sztori összefüggéseiről írtál...