• Su0my
    nem láttad, fogadjunk... amúgy meg elég gáz ez a kérdés, elég közhelyes.. ennyi erővel hova fajult a világ, hogy szaros 1 kg kenyérér minnyá 200 forintot fogunk fizetni, amikor az mindennapi létkérdés és az anyagköltség nincs 20 ft?? és amúgyis, mint előbb leírták, nem kell megnézned! nekem az első rész nagy kedvencem és nekem meg fogja érni azt az ezrest(többeti is megérne, a DVD-t is megvettem 1 résézét, a duplalemezeset, nagyon király, ahoyg beszélgetnek alatta Depp etc), mert kikapcsolódást, vidám perceket fog hozni és akik megérdemlik, megdolgoztak érte, azok miért ne kapják meg a pénzülket? kevés olyan színész van a világon, mint JD(sőt ő az egyetlen, ez is közhelyes volt:)és végre egy olyan része a világnak, ahol a teljesítmményt díjazzák(nem véletlenül kasszasiker, pl a superhősös filmek nem értem egy-kető hogy lett az, messze nincsenek ennyire jól kitalálva, mitn pl ez a film is)

szóvval csak nyugi, fojtsd magad vízbe, ha nem tetszik valami. vagy kösd ki magad egy mozira, hogy fúúj, milyen sok pénzbe került, aztán ülj le és nézd meg a kedvenc bruszvilliszesfaszacsákós filmedet