A Karib-tenger kalózai - Holtak kincse

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért ne vetítenék feliratosan?
Molnibalage
Ha feliratosan nem vetítik akkor nem nézem meg, mert a szinkron egyszerûren nyomába se ért az
eredtinek az elsõ részben, ami egyébként nagyon jóra sikerült.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hello Mindenki!
Annyit tok csak mondani nézzétek és ámuljatok!
Aki megnézte vagy megfogja nézni
a stáblista utáni részt az írja
már meg mi volt, kérlek titeket! Köszi!
barret
Amen 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Alig várom. Szombaton megyek Óbudára megsasolni. Az elsõ rész mai napig kedvencem, Depp pedig maga az Isten!
Hali!

Tavaly óta várom a bemutatót.. holnap 7-kor már nézni is fogjuk... Ha tényleg jobb mint az elsõ rész akkor valszeg mégeccer beülök a moziba.. 😄
Ennyit megérdemelnek...
én is ma láttam(00:01az még ma😄)és nemvártam ki a stáblistát,ami a cikk irója szerint vmit még láthattunk volna esetleg a 3ból?mi van a stáblista után?
Én holnap vagy holnap után. És én is várom 😊

Addig megnézem az elsõ részt DVD-n hogy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én ma megyek és naygon várom már!!!!!!
vandyke
Szisztok! Nekem tegnap volt szerencsém megnézni a filmet és én is csak az tudom mondani, hogy végre egy film, ami felülmúlta az elsõ részt. Johnny Depp szokás szerint hozta a tökéletes játékát, de a többi szereplõ is nagyon odatett mindent. A poénok még jobbak, és még több van benne. Ami nem tetszett az, hogy szinkronos volt, de persze ez megítélés kérdése. Én jobban szeretem az eredeti változatban nézni. Csatlakozom a cikk írójához, hogy az alcím fordítása nagyon gázos lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.

<#eljen>

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

← ElőzőOldal 3 / 3