111
-
Su0my #30 nem láttad, fogadjunk... amúgy meg elég gáz ez a kérdés, elég közhelyes.. ennyi erővel hova fajult a világ, hogy szaros 1 kg kenyérér minnyá 200 forintot fogunk fizetni, amikor az mindennapi létkérdés és az anyagköltség nincs 20 ft?? és amúgyis, mint előbb leírták, nem kell megnézned! nekem az első rész nagy kedvencem és nekem meg fogja érni azt az ezrest(többeti is megérne, a DVD-t is megvettem 1 résézét, a duplalemezeset, nagyon király, ahoyg beszélgetnek alatta Depp etc), mert kikapcsolódást, vidám perceket fog hozni és akik megérdemlik, megdolgoztak érte, azok miért ne kapják meg a pénzülket? kevés olyan színész van a világon, mint JD(sőt ő az egyetlen, ez is közhelyes volt:)és végre egy olyan része a világnak, ahol a teljesítmményt díjazzák(nem véletlenül kasszasiker, pl a superhősös filmek nem értem egy-kető hogy lett az, messze nincsenek ennyire jól kitalálva, mitn pl ez a film is)
szóvval csak nyugi, fojtsd magad vízbe, ha nem tetszik valami. vagy kösd ki magad egy mozira, hogy fúúj, milyen sok pénzbe került, aztán ülj le és nézd meg a kedvenc bruszvilliszesfaszacsákós filmedet -
Erishkigal #29 Emberek ez mind szép és jó, de valaki kérem mondja már meg mi volt a stáblistánál :D Bár az már el van döntve, hogy moziünnepen mégegyszer meg lesz nézve :) -
kutyaxxon #28 nekem a fickó a gusztustalanul kikent szemével nagyon ellenszenves -
winnie #27 valahol elég földhöz ragadt dolog azt sugallni másoknak, hogy ne költsenek arra annyi pénzt, hogy még több pénzük legyen:) (hadd költsenek, nem?) -
Hoz_Hun #26 Ja a kérdésre a válasz: jó irányba. Ha ennyit tudnak áldozni, hogy sok ember jólérezze magát és örömet okozzon, akkor az véleményem szerint jó irány fajul a világ. -
Hoz_Hun #25 Ez szórakoztató ipar! Te nem szoktál fizetni azért, hogy jólérezd magad?!? Akár vidámparkba, vagy elmész üdülni, vagy moziba (de a DVD vagy akárcsak maga a TV készülék is) tudtommal még NEKED is pénzbe kerül. Aki meg a szorakozási ESZKÖZT (jelen esetben: celluloid szórakoztató marhaság) készíti, annak tökmindegy mennyit áldoz rá, ha kamatostul megtérül, mert az emberek EZZEL (celluloid szórakoztató marhasággal) akarnak pont szórakozni. -
#24 Kérdésem?
Hova fajult a világ, ha egy 2,5 órás celluloid szórakoztató marhaság ennyi pénzbe kerül???
És még bevételt is termel... -
Kaleb222 #23 225 millió dollár, igen. De ha mindez (nyereséggel) visszajön, akkor mi is a kérdésed?
Feliratosan vetítik a MOM Parkban (azt hiszem) úgyhogy aki eredeti hanggal akarja megnézni az menjen oda. -
winnie #22 valóban - de hát a hülyének is megéri, ha 8 nap alatt ennyit hozott a mozi csak amerikában - és hol van még a vége:) (már a tévéjogokat is eladták tübb tucat millió dollárért) -
winnie #21 ahhoz, hogy eredeti hanggal menjen eredeti kópia kell. abból meg limitált számú van. és mivel nyilván budapest nyúlja le, ezért, ha utána meg is utaztatják, sajnos akkor is időbe telne, míg mindenhová elérne. gáz, aláírom, de kisebbség vagyunk. -
winnie #20 X-Men 3-at se adták feliratosan...
hogy érted, hogy "se"? még mit nem adtak? -
#19 "225 milliós részenkénti költségvetés"
Könyörgöm, ez már gyomorforgató...
225 millió dollár, az ~49 000 000 000 (azaz negyvenkilencmilliárd) forint, mindez EGYETLEN FILMÉRT!!!!!!!! És ezek leforgatnak hármat, potom SZÁZÖTVENMILLIÁRD forintnyi dollárért.
Hihetetlen számok, ebben a magából tökéletesen kifordult világban... -
Ordel #18 Nem élek álomvilágban, természetesen, igazad van.
De vajon olyan sokba kerülne az egyik este eredeti nyelven adni? Egyetlen, árva estéről lenne szó, nem hiszem, hoyg egyedül csak nekem lenne rá igényem...
Na persze, ez vidék, azzal meg ugye miért pont a forgalmazók törődnének... -
Inquisitor #17 Azért kíváncsi leszek Sparrow "apukájára" a harmadik részben :) -
Inquisitor #16 "Holtak kincse" vs "Dead Man's Chest"
Érdekes, hogy így fordították, hiszen nagyon híres sorok a Kincsessziget c. könyvből a "Heten a halottt ládáján ..." refrénű dalocska. Hát ez van.
Asszonynak és nekem tetszett az első rész is, jó kis lazítos mozi, ez a Johnny Depp meg (sok kortárs szárocskával ellentétben) tényleg bármit el tud játszani jól. Azt hiszem gyűjtők pénzt a Trillogiára, hogy DVD-n is meglegyen :) -
Cat #15 szégyelhetnék is magukat.
Nagyon jelentős indok nálam a mozibajárás ellen, hogy magyar szinkronnal kell néznem. -
#14 X-Men 3-at se adták feliratosan... -
winnie #13 lesz, de az is természetes, hogy csak egy helyen lesz. (én azt köszönöm a forgalmazónak, hogy van feliratos verzió is.)
attól, hogy neked nem jön be (meg én sem a szinket komálom) még el kell fogadni, hogy a forgalmazó a nézői igényeknek tett eleget, amikor szinket készített.
(amikor még több feliratos kópia volt (2, sőt 3 - de először soha nem vidéken, nem olcsó mulatság), akkor mindig nagyságrendekkel többen nézték a szinkes verziót moziban, szóval kisebbségben vagy/vagyunk, ezt el kell fogadni.) -
Ordel #12 Mert nem mindenhol elérhető...
Tegnap felhívtam a nyíregyházi Plázát. Megkérdeztem, hogy lesz-e belőle feliratos előadás, erre a csaj rávágja, hogy szinkronosan adják a moziban. Mondom, azt tudom nagyon jól, de attól még lesz akár egyetlen feliratos előadás is? A válasz, nem, miért lenne?
Mondhatom remek, mindenképpen meg akartan nézni moziban, de tekintve, hogy az 1. rész szinkronjától majdnem rosszul lettem, muszáj lesz megvárnom a dvd-t.
Köszönjük, Fórum Hungary! -
gyuri12 #11 nekem mindig olyan érzésem van hogy Sparrow bácsi buzi...nemtom mé me nem is az:) -
winnie #10 miért ne vetítenék feliratosan? -
#9 Ha feliratosan nem vetítik akkor nem nézem meg, mert a szinkron egyszerűren nyomába se ért az
eredtinek az első részben, ami egyébként nagyon jóra sikerült. -
bringo #8 Hello Mindenki!
Annyit tok csak mondani nézzétek és ámuljatok!
Aki megnézte vagy megfogja nézni
a stáblista utáni részt az írja
már meg mi volt, kérlek titeket! Köszi! -
#7 Amen :D -
5i #6 Alig várom. Szombaton megyek Óbudára megsasolni. Az első rész mai napig kedvencem, Depp pedig maga az Isten! -
Soundmaker #5 Hali!
Tavaly óta várom a bemutatót.. holnap 7-kor már nézni is fogjuk... Ha tényleg jobb mint az első rész akkor valszeg mégeccer beülök a moziba.. :D
Ennyit megérdemelnek... -
fiucsavar #4 én is ma láttam(00:01az még ma:D)és nemvártam ki a stáblistát,ami a cikk irója szerint vmit még láthattunk volna esetleg a 3ból?mi van a stáblista után? -
Hoz_Hun #3 Én holnap vagy holnap után. És én is várom :)
Addig megnézem az első részt DVD-n hogy. -
beni002 #2 Én ma megyek és naygon várom már!!!!!! -
#1 Szisztok! Nekem tegnap volt szerencsém megnézni a filmet és én is csak az tudom mondani, hogy végre egy film, ami felülmúlta az első részt. Johnny Depp szokás szerint hozta a tökéletes játékát, de a többi szereplő is nagyon odatett mindent. A poénok még jobbak, és még több van benne. Ami nem tetszett az, hogy szinkronos volt, de persze ez megítélés kérdése. Én jobban szeretem az eredeti változatban nézni. Csatlakozom a cikk írójához, hogy az alcím fordítása nagyon gázos lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.