Halálbüntetést hazánkba?
  • Mirk
    Sokan az enyhébb büntetésekről zagyválnak, meghogy az ember nem Isten, nincs joga senkinek elvenni egy másik ember életét, mégha egy pedofil antiszociális sorozatgyilkosról van is szó, épp ezért halálbüntetés kizárva...
    De a következő hozzászólásban meg már az van, hogy sokkal jobb egy életfogytiglani börtön, ahol élve elrohad az illető, vagy dolgoztassuk halálra mert megérdemli, meg ienek. Szóval annyira nem vagyunk Istenek, hogy egyszerűen megöljük, de annyira igen, hogy a hátralévő 40 évét pokollá tegyük?
    Az a baj ezzel a rendszerrel, hogy abszolút bűnözővédő. Teszem azt, munkanélküli lettem, nincs lakásom, mit csinálok? Gyorsan megölök valakit az utcán és máris van a következő negyed évszázadra teljes ellátásom ingyen, meg fedél a fejem felett. Szokták ám ezt csinálni. Odamegy a manus a rendőrhöz és azt mondja neki" KMK vagyok!" Azaz Közveszélyes Munka Kerülő. Esetleg be is húz egyet neki, hogy legyen indok a dutyiba vitelre. Na szóval annyi a lényeg, hogy amig a bűnözőket nem büntetik, addig lesz egy rakás bűnözés.
    Vannak ilyen érdekes esetek, hogy a pali gondol egyet, elrabol egy 2 éves! kislányt aztán megerőszakolja és megöli(illetve nem muszály mert egy két éves gyerek eleve belehalhat a nemi erőszakba). Most őszintén én az ilyet helyben agyonlőném, nehogy már élhessen, hát ez undorító, hogy valaki ilyet elkövet. Egyszerűen nincs helye emberek között. Ha mindenkinek csak egy esélye lenne amit elszúrhat egy gyilkossággal, sokkal jobb világban élnénk.
    Ilyenkor ugranak elő a sarokból a szemüveges öltönyösök és azt kiabálják hogy "emberi jogok" meg "ez barbárság, mi civilizáltak vagyunk". Erre csak annyit hogy a 2 éves kislánynak voltak emberi jogai, a gyilkosoknak nincsenek.