Halálbüntetések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amõgy nem halál, hanem KÖZMUNKA
BUDA > miskolc.
A visszatartó hatásról igencsak megoszlanak a vélemények, egyesek szerint szinte egyátálán nincs visszatartó ereje!!
Saját véleményem az hogy nincs jogunk senkinek az életérõl dönteni, sõt én azt mondom a halálbüntetés legalizált gyilkosság, tulajdonképpen ugyanazt követik el az elitéltel amiért a büntetést kapta.
A villamoszék általi kivégzés a legembertelenebb kivégzési módok egyike, ennél talán már csak a mágia rosszabb. Aki azt mondja, hogy az elitélt nem érez fájdalmat az nem épelmélyû... szerintem ennek a középkori módszernek nincs helye a 21. században
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
valszeg nem ok nélkül kaptak életfogytot egyesek...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A másik, hogy az én nevemben ne gyilkoljon embert senki.
Az állam se.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(persze csak fejben játszadozik a gondolattal)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
lol
bocsánat, csak belegondoltam, h ezzel szemben mi van itthon 😊
[/spam]™
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem, nem gondolná meg. Ma már a fegyveres támadásoknál - fõleg Mór után - alapból ottvan a levegõben, hogy bizony lelõhetik az embert. Ez maximum elszántabbá teszi a támadót, de aki fegyveres õr által kísért pénzszállítóra támad vagy bankot próbál kirabolni, az már mérlegelte azt a kérdést, hogy esetleg lelõhetik. A cselekvése pedig azt mutatja, hogy a kockázatot vállalja.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Gondolj bele mit érezhetnek a családtagjaik.
Meggondolná szerintem százszor a bûnözõ,hogy fegyverrel támadjon akár pénzszállítóra akár banki alkalmazottra ha az ÉLETE lenne a tét!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Valaki felhozta a móri gyilkosokat. A sajtóból speciel az derült ki, hogy az ügyészség által képviselt vád finoman szólva is ingatag lábakon áll. Kérdem én: ha a vádemelés alapvetõen el van b*szva, akkor hogyan kellene a bíróságnak halálbüntetést kiszabnia?
A bíróság az ítélkezése során gyakorlatilag azt csinálja, hogy a bizonyítékok, tanúvallomások, szakértõi jelentések, stb. alapján hivatalosan kimondja, hogy ez és ez történt. Komplikáltabban szólva az adott ügy esetében felállít egy objektív valóságot - kimondja, hogy ez és ez történt -, és azt mindenkinek el kell fogadni. Ennek a valóságnak megfelelõen értékeli a történteket is. Csakhogy a veszélye is pont ez: korántsem biztos, hogy a bíróság által kimondott valóság megegyezik a tényleges történésekkel is, pl. azért, mert nem találtak meg egy bizonyítékot, mely igazolta volna a vádlott ártatlanságát.
Pl. a DNS-analízis bevezetésekor az USÁ-ban sok ügy esetében kiderült, hogy gyilkosságok, nemi erõszak esetében nem az követte el, akit végül el-, esetleg halálra ítéltek. Egy ilyen precízebb bizonyítási eszköz bevezetése is mutatja, hogy a halálbüntetés rendkívül ingoványos talaj.
U.i.: A témában mindenkinek ajánlom a figyelmbe a David Gale élete c. filmet. Abból ugyanis kristálytisztán látszik, hogy a halálbüntetés mennyire kockázatos eszköz. Arról nem is beszélve, hogy egyes bûncselekményekhez, illetve ezen bûncselekmények gyanújához - függetlenül hogy a valóságban az illetõ elkövette-e az adott tettet - minden elõítéletek kapcsolódhatnak, és ezek milyen mértékben képesek negatív irányba befolyásolni a megítélést.
Volt gyerekszobám, ott farigcsáltam a kis Guilotine-okat
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Miért jó az,hogy megõrül valki?
Utánna nem lehet vele semmit kezdeni!Egy ágyon fekszik majd önkívületi állapotban és több embernek kell gondoznia...
amúgy visszatérve az eredeti témához (gyilkoláshoz) szerintem a legmegfelelõbb büntetés az az lenne, hogy ugyanazt kapja a gyilkos, amit õ tett az áldozatával
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá