• CamelX
    Hát miután nyóccáz féle google keresést eszközöltem és semmi ilyet nem találtam, inkább azon agyaltam, hogy mi volt más fél éve a gépemen :D reméltem hogy nem az új driverek, de akkor biztos lett volna rá találat, mert nvidia fórumot is néztem :D aztán nagy nehezen beugrott, hogy régen az Easy Tune 5-ös volt fenn, azzal meg kevés dolgot lehetett állítani, ezért nem is szöszmötöltem vele, de a 6osban már benn van a BIOS-ban is beállítható CIA, ami 5-ből 3-as fokozatra volt rakva. Más játékoknál nem okozott gondot, talán a Fallout 3-ban még dobott is rajt pár lóerőt, de úgy látszik Dirt bácsikánál halál volt :)
    Találtam a Formula Force EX esetekre is példákat asszem a Gamestar oldalon, de nekem az a vicces hogy ez csak akkor jön elő ha belépek az opciókba, mondjuk grafikán finomítani, vagy akármi :D viszont ha visszalépek menübe és újra beállítok 1 tengely kiosztást és visszalépek akkor már jó. Ezzel már együtt tudok élni, de ezt már végképp nem tudom másnak tulajdonítani mint az 5.04-es Logitech szoftvernek :P