4307
-
kr1szmester #4147 gyerekek nekem az lenne a problémám hogy a game 5-6 FPS-t mutat. a régebbi Nvidia 8600asommal meg simán ment medium-high beállítások mellett. azóta csak a VGA lett új. a többi maradt. E4100 dual core, 2x2 GB ram, Ati HD3850 256mb vga op rendszer xp sp2-ről sp3ra lépett. ez mi a retkes pöcsömért lehet? gondoltam lehet hangkártya hardveres gyorsítása? megnéztem az összes variációt, semmi. VGA driver is elég friss, szóval nem tudom vat a fakk lehet. a game patchelt 1.1es verziós. -
tomi319 #4146 Csövi megszereztem a játékot fel is raktam de nem indul el üres fekete képernyö és azt írja ki hogy a dirt.exe nem válaszol mi lehet a gond talán az hogy nem arra a merevlemezre raktam amin a windows is van hanem a d meghajtóra? -
CamelX #4145 Látom minden játéknál küzdessz ezzel a kormánnyal :D :D amúgy ennél a játéknál nagyon rá kell érezni a kormányra, mert elég gyatrán lett megcsinálva rá az irányítás, max a "steering linearity"-t tudod állítgatni, vagy a Logitech Profiler-ben a Sensitivityt (ebben pont az a jó, hogy játékokra lebontva tudod külön-külön beállítani). Ja és maxra felpatchelve kell hogy legyen a játék, attól valamivel jobb lesz. -
zoli094 #4144 emokiller próbáld 1.21a v b patc-el úgy nem dob ki elméletileg -
emokiller #4143 Nem tudja mi vki hogy mért dob ki az online rész? 1.21es peccs felrakva , de mikor indulna a verseny kiirja hogy kapcsolat megszakadt. -
#4142 Üdv!
DiRT alatt nagyon érzékeny az új logitech FF EX kormányom! Milyen beállítások mellett lehet jól menni vele, ha vki megdobna egyel megköszönném!! -
Lajcsi95 #4141 Hali az a gondom hogy amikor felrakom a játékot és indítanám akkor vmi protection systemet hoz be és itt akármit csinálok nem indul el. mit csináljak? -
Devil093 #4140 Sziasztok! miért van az hogy multiplayerben amikor betölt a pálya és pont ahogy elindulna a verseny egyből kiirja hogy hiba a kapcsolat megszakadt? (az összes patch fent van). -
zoli094 #4139 Sziasztok felraktam a játékot meg crack-eltem és amikor indítanám a játékok error a DiRT.exe hibát élszlel ezért leálat...próbáltam több crack-el de hiába próbáltam patch-elni és utána crack-elni de nem sikerült
a gépem:AMDAthlon64 x2 Dual Core 6000+ 3.10Ghz, 2gb ram,ATI radeon hd 3650 a videókari...aki tud segítsen...
Előre is köszi a segítséget -
#4138 Na ugye! Mondtam én! -
Struke #4137 Rájötem mi volt a játék problémája h nem a c-re telepítettem
-
Struke #4136 Ohhh csoda történt most legalább el indult a játék de fekete képernyő és elöbukkan az egér és kilép majdnem ugyan az de az a cinkes ha a gépem:
RAM:2gb
Video:Nvidia NX8600GTS 512mb
Proci:Amd64 x2 4600+ 2 mag
igy kb szóval és a cd-t a video mellé adták...:xd ez a cinkes -
Struke #4135 ezt én semm tudom vami protecktet akkar telepíteni fel is rakja és utána újra inditja és utána megint kirakja és igy megy
-
#4134 Szerintem,nem tudom mi lehet a kínja! -
Struke #4133 Béke nekem az a gondom h eredetia cd és akkor semm megy fel rakom elinditanám fekete képrenyő és hírtelen elő jött a 800*600 as modba az egér és bezárja az egészet....:S -
#4132 Hát nem tudom. Én a napokban vettem új PCt, XP-t tettem fel rá, a régi gépem Dokumentum mappájából átmásoltam a mentéseket, telepítéskor pedig ennek a mappának a helyét adtam meg mentések helyeként, és simán folytathattam a karrierem. -
dark night #4131 helló nem tudok csak erre a hozzászolásomra hivatkozni!! :#4081
mai napig nem jöttem rá hogyan lehetne megcsinálni ezt a mentési részt!!
lehet h nagyon egyszerű de nem jövök rá egyszerűen!!!:P
de ha neked sikerül valahogy leírhatnád hogyan raktad bele a kijátszott mentéseket!!! -
High end PC #4130 Kössz a választ
Működő savegame van a játékhoz? Eddig kettőt is leszedtem, de egyik elmentés se működik :( -
CamelX #4129 Majdnem minden tekintetben árkád :) leszámítva persze az elég sokféle lehetőségeket nyújtó autó beállításokat. Bár ha azt veszed ez már a Pro Street-ben is volt és az se sikerült szimulátorra.
Irányítás elég gyorsan reagál, úttapadás über masszív, fékek über erősek :) ezekre mondjuk vannak hivatalos modok, csak ezzel igencsak megnehezítik a karrier teljesítést, úgyhogy csak az után érdemes felrakni. Nekem amúgy igencsak bejön. Meg lehet kövezni, de nekem a fél-szimulátor stílus a legbejövősebb :P a rally módban viszont pöttyet lehangoló mondjuk a hajtűkanyarok bevétele, szinte cseppet sincs csúsztathatóság, pedig faszán meg lehetett volna csinálva azt is az árkádos stílusával együtt is -
High end PC #4128 Sziasztok!
Ez inkább szimulátor, vagy árkád játék?
Bocs a tudatlanságomért, senkit se ismerek aki tesztelte volna, én sem. :( -
CamelX #4127 Hát miután nyóccáz féle google keresést eszközöltem és semmi ilyet nem találtam, inkább azon agyaltam, hogy mi volt más fél éve a gépemen :D reméltem hogy nem az új driverek, de akkor biztos lett volna rá találat, mert nvidia fórumot is néztem :D aztán nagy nehezen beugrott, hogy régen az Easy Tune 5-ös volt fenn, azzal meg kevés dolgot lehetett állítani, ezért nem is szöszmötöltem vele, de a 6osban már benn van a BIOS-ban is beállítható CIA, ami 5-ből 3-as fokozatra volt rakva. Más játékoknál nem okozott gondot, talán a Fallout 3-ban még dobott is rajt pár lóerőt, de úgy látszik Dirt bácsikánál halál volt :)
Találtam a Formula Force EX esetekre is példákat asszem a Gamestar oldalon, de nekem az a vicces hogy ez csak akkor jön elő ha belépek az opciókba, mondjuk grafikán finomítani, vagy akármi :D viszont ha visszalépek menübe és újra beállítok 1 tengely kiosztást és visszalépek akkor már jó. Ezzel már együtt tudok élni, de ezt már végképp nem tudom másnak tulajdonítani mint az 5.04-es Logitech szoftvernek :P -
#4126 szia! hogy tudtad mindezt kinyomozni? hogy jöttél rá a hibára? csak kíváncsi vagyok, és érdekel, hogy jöttél rá :) -
CamelX #4125 Bár a kérdésemre nem jött válasz, így 2 nap alatt csak kiszenvedtem mi okozta: a Gigabyte alaplap CIA (Központi Intelligens Gyorsítás) akármilyen fokozata késleltetett processzor kalkulációkhoz vezet a játékban (annak ellenére hogy pont az ellenkezőjére hivatott). Most megint megy ultrán, de kormány még mindig nem mindig reagál elsőre. Ha viszont menübe visszalépek és a kormányt mozgatom picit, akkor a következő versenyekben (a menübe vissza nem lépésig :D ) megint jó. Hát interesting :) -
CamelX #4124 Nem tudja valaki hogy mitől őrült meg a játék nálam? Kb. fél éve játszottam vele, ma raktam újra, de 2mp-énk belaggol (Core2 E8400, 8800GT). Régen magas/ultra beállításokkal is teljesen jól futott, most meg kb. fele teljesítmény. Lehet hogy az új NVidia drivereket nem komálja? De ezt még tetézi az is hogy a kormányomat is csak 50%-os váltakozással vagy érzékeli vagy nem, pedig opcióknál be tudom állítani vele az irányítást
Ja és fennvan mind2 patch és elvileg minden driverem friss. -
#4123 Azok számára, akiknek nem indul a játék (Dirt.exe hibát észlel), és Kaspersky Internet Security 2009-et használnak:
Uninstallálják a KIS-t, és próbálják meg úgy indítani a játékot. Ha megy (ergo bebizonyosodott, hogy a KIS okozta a galibát), akkor úgy telepítsék ismét vissza, hogy a komponensek közül kihagyják az Anti-Dialert (az ADSL, kábelnet esetén úgyse kell), és elvben menni fog a játék. Legalább is nálam, meg pár ismerősnél működött így. Sok sikert! -
owlking #4122 ahol tudok, segítek XD -
paci600 #4121 Köszi -
owlking #4120 akkor menj újra pár versenyt, amig lesz pénzed a többi koocsira.. -
paci600 #4119 Megtudná mondani valaki, hogy hogyan lehet feloldani a csalásokat?Mert végigvittem mindent amit lehet, de nem tudtam megszerezni minden autótA válaszokat előre is köszönöm! -
SzlobiG #4118 Nekem olyan problémám lenne, hogy mielőtt indítanám a pályát elkezdi tölteni majd kidob és dirt executeable működése leállt. 64bites vista, mi lehet a gond? -
#4117 pályákhoz keresek optimális beállitásokat, aki tud ilyeneket, szóljon:D
illetve jöhetnek rekordok. monjduk boxra automatice felirja de csak kétbarátnak van meg, és ugy nemjó -
#4116 #4103 -
Frankyyy #4115 Be van kapcsolva a Vsync is. Teljesen full beállításoknál is csinálja. Tulajdonképpen mindig begyorsul, ha egyedül vagyok a pályán, vagyis rally futamot nem tudok menni, csak rallycrosst, olyankor a többi kocsi miatt normálisan fut. -
ganajtúró #4114 a mgyarosításhoz mi a jelszó?(mert nekem a kicsomagoláskor kéri) -
#4113 nyomj neki vsyncet, lehet valami driver gebasz miatt megőrül anélkül. -
Frankyyy #4112 Hát pedig ez történik, egyszerűen játszhatatlanul begyorsul néhány másodpercenként :( -
#4111 Na azt én megnézném..
A régi vasamon ami klasszisokkal jobb volt mint a tied ([email protected] NW P4, x1950GT, 2gb ddr1 stb..) mindenféle felbontáson és beállításon játszhatatlan volt.. -
Frankyyy #4110 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy játék közben néha eszement módon begyorsul pár pillanatra a kép, főleg kanyarokban, és így nem igazán lehet kiszámítani a helyes íveket.
Ja, és ez max grafikán történik, szóval nem tudom jobban leterhelni az engine-t, hogy kicsit lassabb legyen.
Régen nem volt ilyen gond, akkor 19-es monitoron játszottam, most 22-esen 16:10-es képaránnyal, V-Sync on stb. Próbáltam már állítgatni felbontást, mindent, de nem segített.
Ezt csinálja Win 7 és XP alatt is.
1.2-es patch van fenn.
Valaki esetleg tud valami megoldást erre?
A gépem:core 2 duo 1.83 GHz, 4 GB RAM, 8800 GTX, legújabb driver
Régebben is ugyanezen a konfigon toltam, akkor nem volt semmi baja:( -
#4109 Rossz tipp. Feltettem egyenlőre 1280X1024 közepes. De lehet állítok rajta még. -
#4108 Kb.alap vagy az sem