• totya4
    Te írtad:
    Pont azért kérdezek hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy "rakjál xp-t mert a vista fos". :)

Nem egészen így fogalmaztam, hanem hogy ha már valaki valamilyen indíttatásból egy új, nem kiforrott oprendszert tesz fel, érdemes a korábbi oprendszert is megtartani, vagy újonnan feltenni egy kisebb (de elégséges méretű) partíciót adva neki. A vistának is nyilván vannak előnyei, mint ahogy az XP-nek is vannak hibái.

Látom vetted a fáradságot leírni a haverod gépét, erősebb procija van, és ahogy látom már mások is írták, ez a játék bizony rettentő erőforrás igényes, nem mintha nem vetted volna észre magad is - hiszen ez a problémád.
    Akkor elmondom hogy én, 3ghz-re rángatott core2-vel 1950pro-val ha nyomtam, akkor ha eléggé legyengítettem a grafikát akkor futott ugyan akár magasabb fps-el is, de nem olyan gördülékenyen és simán mint ahogy azt egy autóverseny programtól el lehessen várni. Szóval ez nem egy flatout2.
    De tényleg, ahogy az előttem szóló is elmondta, vegyél le mindent minimumra, azaz minden beállítást+felbontást, a control centerben tegyél mindent auto-ra (azaz defaultra) vagy a minimumra hogy úgy hogy megy. Ha úgy számodra elfogadható, akkor lehet eljátszadozni azzal hogy egyesével adagolni neki a minőséget melyiken hal ki.