Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pls mindenki nézze már meg,hogy a kipufogó-ból pixelek esnek ki vagy lángol? Engem marhára idegesít,hogy a hangját azt hallom látni viszont semmit sem látok :S Direkt Ultrán nyomom a GTX miatt,hogy r...... meg.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

esetleg nem tudna vki küldeni nekem egy mûködõ crack- et ?? lehet hogy az a rossz!

e-mail címem:[email protected]

THX<#nyes><#circling>
nem tudjátok hogy miért íhat ki hibajelentést amikor elindítom????
Mer amíg nincs becrackelve elindulna, csak hát ugye ellenõrzi a cd-t<#falbav> az meg nem eredeti. xD Lécci segítsen vki!!!!
Prince of Máté
Oks, már megtaláltam, jó az 1.1-es crack is.

Hát nemtom nekem vmiér nem indul el ez a game. Lehet hogy szar a gépem.<#falbav>
Hibajelentést ír ki amikor elindítom.
Prince of Máté
Van már crack az 1.2 patchez?
mert nekem nem indul el, mióta patcheltem :/

arty
najah, én is igy vagyok vele... de a DIRT kormánnyal nekem borzalom :) igy bill + hátso nézet :( (gamepaddal sem birtam vele menni)

Forza.

Sziasztok eltudná nekem valaki küldeni a save gamet mert elszáltak és amit letöltöttem azzal nem müxik elõre is köszönöm
[email protected]
samsung123
ugyan igy vagyok én is ezzel baluman, mert a kocsi seggét látom és olyankor tulkormányzom az autót, mert az eleje már rég elfordult csak nem látom a kameranézet miatt, de gémpaddal megy külsõ nézetbõl:)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Balumann
Én kormánnyal nem bírok úgy játszani, hogy a kamera az autó mögött-felett van. Én autótól függõen vagy motorháztetõ vagy belsõ nézetbõl mek (attól függ mennyire lehet kilátni az autóból a sok védõszar miatt xD)

arty
én ezzel sem nagyon tudok belülrõl játszani, ált. motorháztetõrõl szoktam ... ezzel még az sem megy :) ilyenkor hátso kamera ...

ami nekem igy a vége felé nem sikerül, az a rally-k.. inkább nyomok 3 buggy pályát, mint egy rally-t - kivéve Spike's peak, azt imádom és könnyû is :)

Forza.

wrx
Majd ha kiadják mosógépre, akkor lesz csak igazán veszekedés!!!
:-)

Kék autó, arany felni...

Dante73
Való igaz, nem ártana. Mondjuk, én a magam részérõl nem használnám, csak kipróbálnám, mivel nem vagyok egy nagy gémer, és így is pont elég nehéz, az elözökhöz képest. Eddig kb 10-15. pályáig elsõre nyertem mindig, most nem annyira egyszerü... 2.-3. alkalommal, persze megvan, de pl elsõ carrer versenyen marhára zavart a háló a szélvédõ helyett, kb 1. futam végére szoktam meg, hogy ott van. egyébként a kétféle belsõ nézet nagyon ottvan, én a hátsóbbat választottam, onnan marha jól néz ki!

http://www.freetvmaci.info/

arty
sztem itt senki nem veszekedett, max keseregtünk, h kiszurtak a PC-sekkel ... kb. innen indultunk :)

Grebber: ha valamit PC-re fejlesztenek, akkor az PC-n legalább jol fut ;) A fõ gond a multiplatform játékokkal van, mivel a PC még nem sokkal erõsebb a mostani konzoloknál, igy amit nem optimalizálnak, az itt szarul megy ... kis idõ, és az optimalizálatlan sz*rok is jol fognak futni a PC-n is, csak a trendeket nézve ez csucskártyát jelent (60+ezerért) :(

Akranor: megnéztem, nálam is csak szikrák vannak, 800x600, LOW-ban :)

Dante: nekem kellene egy "szim" kapcsolo, h ne tapadjon ennyire a kocsi ;) és akkor tényleg mondhatnám, h mi kell még :) tulképp ennyi bajom van a játékkal, igy a végére egész megszerettem :)) tier9-en vagyok.

Forza.

grebber
"és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérõ platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban"

Szerintem ha ez megvalosulna akkor is irreálisan nagy lenne a pc-s gépigénye ami megint ahhoz vezetne hogy látjátok vegyetek boxot mert az olcsobb!

Next PC upgrade: 2022

Dante73
Ezen ne szomorkodj, értelemszerû, hogy mindenki a saját lovát dícséri, és próbálja igazolni, mennyire okos, hogy konzolt/PC-t vett. (Én sem vagyok kivétel, sajnos...)
Azon már lehet szomorkodni, hogy prioritása van a fejlesztõknél/kiadóknál a konzolnak, ha nem lenne, és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérõ platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban, másrészt -szerintem- jobban is lehetne keresni a bolton. Ott van pl san-andreas. Igaz, tiszteségesen megcsinálták pc-re is, de kevés olyan ember van, aki mindkét változatot megvette, max letöltötte. Viszont vajon hány pc-st vesztettek azon, hogy fél évvel, késöbb adták ki? Elmúlt ugyanis az ujdonság varázsa... Persze, ez csak elmélkedés.
Egy a lényeg. Bár nagyon csodálkozom, hogy a gépemen ilyen kevés FPS-el megy a játék, de a fû-árnyékon kívül minden maxon, 1024x768-ban, és a graf gyonyörû, a játék élvezetes, a régi Saitek R440-es kormányom ilyen faxa effekteket rég produkált, az FFB rendben, a menü elmegy, mi kell még? Igaz, kézzel váltani meg sem próbálok, úgy váltogat felfelé a "sofõr" mint állat, már rég 5.-be van, mikor én 3.-ban lennék...

Dante.

Miért van az hogy akármilyen játék fórumba lépek ha az adott játék pc-n is és klonzolon is van akkor tutira valakik ezen veszekednek:)
ez annyira elszomorít :P

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

arty
ne haragudj, lehet h a "barátom"-ozást értettem félre, ezért irtam "csunyákat" ("baromságokat"). félreértettem :( (remélem...).

A PC jobban kihasználja a HD cuccokat, mivel sok játék tolhato 1920x1080 vagy még nagyobb(!) felbontásban, DVI kimeneten. A box 1280x720-ba rendereli a játékokat és nincs is digitális kimenete, csak komponens, amire 1080-ra is fel tudja skálázni a játékokat. (de ez szimpla átméretezés, csunyább joval, mint a PC nativ 1080p-je - mondjuk ahoz csucs konfig is kell). Persze, lehet mondani, h ott az x360 ELITE, meg a PS3 a hdmi kimenetével, de az akkor is csak 720p :) Ennél még a monitoromon is nagyobb felbontásban játszom ;) (1280x1024)

Dante73: ok, csak ugy hangzott, mintha a 400 az indulo ára lenne a "konzolozásnak" ;)

Baluman: tudtommal az xboxon is 1.3 van, mivel a ps3 után jött csak ki, de ez csak tipp. allitolag az uj revizios xboxokon alap lesz a hdmi, de ez egyelõre csak pletyka

Akranor: lehet h azok nem PC-s videok voltak vagy codemasters anno utomunkváal tette oda az égõ kipufogot. Mivel én LOW-on játszom, nem mondhatom h nálam milyen ... :D

Forza.

Miért van az ,hogy az összes videoban amit kiadtak róla ég a kifufogó...Nálam akármilyen beállítást állítok csak apró pontok repkednek belõle :S

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Balumann
Én nekem soha nem volt konzolom, és vszínûleg nem is lesz (bár Nintendo WII-ben nagyon gondolkozok, de nem mostanában). Nem érdekelnek annyira a játékok, hogy belefektessek, akkor inkább gépet fejlesztek és ott több mindent is tudok csinálni.

Egyébként X360-on hányas HDMI csatlakozás van, mert ha 1.3-asnál régebbi (mert én csak a ps3-ról tudom hoy azon az 1.3-as van), akkor a DVI és az a HDMI között semmi különbség nincs (csak annyi, hogy hdmi -n megy hang is).
DVI-n is átmegy 1080p felbontás, 60 Hz, és kb. 24 fps-ben, játéknál nem is kell több szvsz, bár a jobb hdtv-ken lehetséges hogy kell.

Okés, értem én mit mondasz barátom, egyedül csak azt nem, hogy miért kell a jó magyar szokásnak elõjönnie....(baromságokat). Én azt mondtam csupán, hogy a teljes élvezeti értékhez egy HDTV kellhet egy x360, vagy PS3 mellé. Nem DVI csatlakozásról regéltem hanem direkt HDTV kimenetrõl, ami a full HD-t támogatja, mint az új konzolod "barátom". Persze, lehet kötni egy jó monitorra is, szép lesz azon meg minden, csak nem az "igazi". PC-hez is nagyon jó a HDTV, csak 100%-osan nem használja ki. (semmilyen szempontból) Ennyi, téma lezárva, élvezd az xboxot, hiszem, hogy jó befektetés volt. szia

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Dante73
Nemrég, kb 2 hónapja vettem egy HD-s, pip-es, merevlemezes, azthiszem 44, v 42'-os LG-t, 300 pénz volt. Egy konzol, (akkor már inkább PS3) 80-150 közt van. Akárhogy nézem, ez 400. NÁLAM a nappaliban van az LG, a család ott tévézik, többnyire, így kényelmetlen ott játszani, bár nemcsak ezért, hanem a bútorok sem olyanok, hogy egyszerü legyen egy kormányt kényelmesen elhelyezni. Hangsúlyozom, ez NÁLAM van így!
Szerintem a konzolnak is vannak elõnyei, (fõként, hogy szinte minden arra jön ki, aztán b@-nak rendesen optimalizálni pc-re), és a PC-nek is. A mostani gépembe max még 2 Gb memória, kerül a kövi 1-2 évben, esetleg egy Quad proci, ha lemegy 40 alá, (és már kell) Videókártya meg nemtudom. De az elkövetkezõ 3 évben 100-120 fölött, tuti nem költök rá, inkább lehúzom a grafikát, esetleg nem játszok...
Mind1, én már meggyõztem magam, hogy nekem nem kell konzol, elég a PC, Hiába van a konzol játékra kitalálva...

Dante.

samsung123
én pcrõl egy 82cm lcd HDTV-n játszok és a legjobb benne a 16:9 arány:)
persze minden zsémet erre a szar tvre költöttem, de hihetetlen nagy élmény belsõ nézetbõl nyomni a colint, igaz a nyáron nem nyaralok:)
szerintem aki megteheti már nem érdemes 21 colos vagy nagyobb monitorra költeni hanem inkább már egy 32colos hdtv(vagy még nagyobb de kozelrõl monitornak használva kb 80cm-rõl nem érdemes nagyobat venni mert már nagyok lesznek a pixelek a tvn és meszebbrõl kell nézni,kivéve ha full hds:), jó befektetés, megéri

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
OFF

mi 4 kilo? (egy jobb LCD/plazma mondjuk eleve 250-ért már megvan, 100 centi körül)

- x360 78ezer + 19" wide tft monitor 40ezer

h ezt a grafikát/framerátát elérd a pc oldalon a következõ kell:
- geforce8800gts/radeon2900XT, 60-90ezerért + 19" wide tft monitor itt is 40ezer (a gép többi részét nem irtam, de ott is kell költened)

Igy mindkét konfigon azonos grafikán játszol, csak sajnos a PC-re egy év mulva ismét költeni ildomos ... :( Pláne, ha a vista-biznisz beindul :(
Pár év mulva mondjuk az akkori csucskártyán a játékok szebbek lesznek, mint a konzolon, ez tény. (már ami kijön majd PC-re, azért reméljük egyre több!)

Nekem egyébként most lett elég, miután sem az nvidia, sem az ATI nem hozott ki ELÉRHETÕ ársávban középkategoriás kártyát, pedig a játékok igénylik, ha jobb grafikán akarod tolni õket. Pár napja vettem egy x360at, a PC-t pedig másodvonalba számûztem (játékszempontbol).

Forza.

arty
Matte: magadat akkor idézd, ha nem baromságot irsz barátom ;) Minden PC-n van vga vagy DVI kimenet, azt azért elég könnyen lehet rákötni a HDTV vga vagy HDMI bemenetére(ez utobbihoz kell egy ezer forintos átalakito). Igy a PC-vel is 100 centis képen nyomod.

A boxhoz sem véletlenül van VGA kábel: rákötöd a nagyfelbontásu monitorodra, ha nincs HDTV-d, igy a mai csucskártyás PC-s grafikát kapod - monitoron. Mondjuk egy 1280x1024 vagy 1680x1050es felbontásu megjelenitõ, 19-24" méretben kurvára nem a zsiguli vonohorga kategoria ...

Kérlek, magyarázd el még1x, mondjuk ÉRVEKKEL, miért KELL konzolt HDTV-re kötni és PC-t miért NEM ? Mi a különbség ? Mind a kettõn futhat ugyan az a játék csak az egyik PC a másik KONZOL.

Felejtsd már el a buta beidegzõdést, ami a ps1/ps2 korábol ered, amikor a konzolt a CRT tévére kötötték, mert ahoz volt kb. kimenet, ill a konzol felbontásai is illett hozzá (SD)... elvileg az xbox360/ps3 (minimum) 1280x720ban renderel, igy ehez ilyen felbontásu megjelenitõ dukál. Az, hogy ez egy monitor vagy HDTV a pénztárcád dönti el. Ha van pénzed, akkor a PC-re kötött monitorod sem 17"-es, hanem mondjuk 22-24" vagy még nagyobb (pl egy 40"-es LCD HDTV) .... ez pénzkérdés egyedül ezt kellene már megértened :)

Forza.

Dante73
Én, finoman szólva nem rajongok a konzolokért. Szerintem 4kiló nagyon sok, akkor is, ha a plazmát nem csak játékra használod. A játékok nekem drágák rá. Szerintem, többe van a leves, mint a hús, persze, ez csak vélemény. Maradok a Pc-nél, vaan egy 1 éves 19'-es LG-m, Konfigom az aláírásomban, egy darabig most el leszek vele.
Persze, ettöl még bosszant, hogy egyre gyakrabban elfelejtik optimalizálni a játékokat. Konzol miatt szívunk mi, Pc-sek.
De ez van, sajnos. A pénz az úr, és ezekszerint, az nem a mi oldalunkon van. ill próbálják kisajtólni, amit lehet, hardwereken keresztül.

Dante.

Hát roppant érdekes amit mondasz.....csak idézni tudom magam...egy zsiguli vonóhorgára is rá lehet kötni barátom. Semmivel nem kell jobban konzolhoz HDTV mint PC-hez? Persze. Ha PC-n van olyan videókártyád amin van HDTV kimenet (az enyémen van, de az ASUS az ASUS), egyébként a mi a ráknak kötnél PC-re HDTV-t? Az X360 HDTV kimenettel rendelkezik ARRA VAN KITALÁLVA barátom 720p 1080i vagy mi a szösszenet, ez így semmit nem mond? Persze rá lehet kötni a monitort, de hát azért az mégsem az igazi...Van egy Ferrarid, de az ötödiket már nem veszi....Kell az a HDTV...nézd meg azon milyen képet ad, meg milyen képet ad egy monitoron. DE nem is ez a lényeg. Tudom hogy jön a Gears Of War, csak épp hogy annyira nem izgat az a gamma. A khmm Sega Rallyról meg ne beszéljünk, néztetek már róla ingame videókat? Szánalom gyenge játék lesz.

arty
OFF

GOW jön PC-re, pár honap ... :)

És HDTV nélkül is remekül néz ki, de persze, ahogy más is irta, lehet monitorra is kötni. (miért kéne xbox alá 100 centis hdtv? vagy miért ne kéne PC alá is? bármelyiket rákötheted bármire...) Semmivel nem kell jobban a konzolhoz HDTV, mint amennyire a PC-hez kell: ugyan azt kapod mindkettõ esetén: nagyobb kép, jobban betölti a látotered, nagyobb játékélmény (elvben...).

Konzolon kisebb a warezolok aránya, igy nagyobb az eladás -> ezért szorult vissza mára a PC. Ez az MS hozzáállása miatt változik, a Vistát játékplatformnak is ajánlják (Games for Windows...), nem véletlen lett szabvány USB-s az x360 kontoller ... csak ugye kb. kelletlenül adják ki PC-re a játékokat, optimalizálni elfelejtik ... fillérekért átrakják, aztán ha bejön belõle pénz, az jo, de költeni rá(optimalizácio)... na azt nem :)

Forza.

Dante73
A napokban beszereztem egy új géprt, a régi már elég vacak volt, meg sem nyikkant rajta a DIRT, pedig R6-Vegas, Stalker, SCDA, stb akadás nélkül, TDU akadozgatva, de ment rajta.
Ez a játék, gyönyörû! Nekem nagyon tetszik, bár az, hogy 30-40 FPS az átlag, elég furcsa... A TDU, ami abszolút nincsen optimalizálva, is simán 70 körüli fps-t produkál, Csak városban, 300-nál, kilincsel elõre esik le 40-50 közé.
Sajnos, tényleg arra mennek, hogy vegyél konzolt, pedig ugye, a reklámszöveg szerint "veszítenek" rajta a gyártók...
Az az igazság, hogy nem értem a logikát ebben. Miért nem lehet normálisan optimalizálni egy játékot? Ha nincs optimalizálva egy játék sem, szép lassan leszoknak az emberek a vásárlásról. Pedig, nem kevés PC van az embereknél, hatalmas piac, talán(!) nagyobb is, mint a konzol-piac. Az, hogy egy mai gépen, alig fut el a játék, szerintem nagy szégyen. És még codemasters-nek nevezik magukat...
Durva, hogy ennyire hülyének nézik az embereket...

Dante.

grebber
Nemsokára jön majd a Sega Rally annak talán nem lesz ilyen irreális gépigénye!

wrx
Úgy látszik a DIRT szó a fejlesztõkre vonatkozik!

Kék autó, arany felni...

Mármint a gépigény egy vicc.
Igy igaz.
Sajnos. Persze jogosan felmerül a kérdés hogy ha én nem veszem vettem meg, akkor mit hõbölgök itt........de ha bemegyek és elolvasgatom a gépigényt, megveszem hazviszem és szétakadja magát...na mindegy.....arcátlanok

ajem kisa
Sajnos a játékbol az elsö héten eladtak több, mit 500.000 db-ot...

Persze hogy ráköthetõ. Meg egy zsiguli vonóhorgára is ráköthetõ, attól még nem azt kapod amit szeretnél. A 360-hoz HDTV kell.

És???

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Balumann
X360 ráköthetõ monitorra is

Nem teljesen értek egyet ezzel, bár így ez egy kicsit off. Az én konfigomon a Dirt-ön kívül semmi nem akad (azaz megy fullon, vagy ahhoz nagyon közel) és ez nem egy drága konfig. Jó a videókártya nehezen beszerezhetõ, ha igen, akkor is kurva drága, de messze nem a leggyorsabb már (az a 3DMARK03 14000 pont nem egy nagy valami amit tud). Mégis Stalker, R6Vegas, TDU, és társai maxon mennek nálam. Konzolosok korát éljük? Igen. Sok minden van ami elõnyben részesíti a konzolt és ha tehetném, vennék egyet, hisz a játékok beszerezhetõk arra is. Ja lnézést, itt mindenki megveszi a konzol játékokat is 20 ezerért ugye...A gond azonban az a konzollal, hogy egy szép plazma HDTV nélkül süthetsz rajta tojást meg szalonnát, mert olyan vizuális világot dob ki neked egy Videoton tévén, hogy sírva viszed vissza. Úgy pedig már meggondolandó a beszerzése (mondjuk PS3 + HDTV), mert 400 rugódba majdnem kerül a buli. És azért számítógép sem árt.... Nem az a baj, hogy jobbnál jobb játékokat szórnak a nextgen konzolokra...az a baj hogy PC-re nem adják ki, vagy ha igen akkor ilyen selejt optimalizációval. Hisz hányan rákapnának a sokat baszogatott EA Games Fight Night-jára ha LENNE pc-n...Gears Of War? Anélkül elvagyok... de vannak nagy nevek, igazán nagyon jó játékok, melyet meg lehet(ne) csinálni....mégsem teszik. Kényelmesebb így, és a fejlesztõi környezet is jobb konzolra. De akkor is felháborító lett a Dirt. 8800 GTS kell hozzá? Szívem mélyébõl remélem, hogy egy darabot nem adnak el belõle PC-n és vagy nem csinál több rallygyalázó játékot a Codemasters, vagy magukhoz térnek egy picit. Mindenkitõl sorry az offért.

samsung123
tudnátok segiteni abban hogy, hogy az autó setupjában mit kellene állitani hogy kcsit jobbna csússzon az autó? magyarul elrontani a beálltásokat hogy kicsit élethûbb legyen ehhez az "útra tapadok mint az állat" irányitástól?

Csakhogy a gef9900 korában megint az akkori aktuális konzolról jönnek az átiratok, tehát...
arty
TDU azért jobban sikerült a kategoriájában ... de persze ott is vannak gépigénybeli gondok ill. h fél év alatt jött ki hozzá 1(!) darab szánalmas kis peccs ... pedig ...

és valoban sajnos a konzolok korát éljük, a PC portok meg olyanok, amilyenek (lassuak) :( nem lesz ez gond, ha majd a gef9900gtx/radeon3900xt lesz az általános, 30k küröli gamer kártya ... de addig ...

Forza.

Nem nagy kívánság szerintem hogy egy szaros autóversennyel normálisan lehessen tépni :)
Az legalább adja amit ígér és ha azt várod, 100%-ra megkapod. Bár nem tökéletes...de ez......Richard Burns Rally....az verseny...TDU...az meg grafika. na ennyi.

TDU is egy fos.. :)
Azért arra befizetek, hogy ennek a sok okosnak mind eredetiben van meg a gamma...mert osztjátok rendesen aki bevallja hogy letöltötte, de ha valamelyikõtöknek másolt van, akkor is csak arcoskodtok. Szvsz ezt a játékot aki megveszi, nem ép eszû, de izlések és pofonok...Test ÛDrive Unlimited, az megéri a pénzét, itt már demóból látszik hogy a "kódolómesterek" mekkora trehány szutyok munkát végeztek....4 GB RAM? Hol élsz te barátom?

Mer szarul van megirva, valószinüleg azér van :), de manapság már szinte ez a normális saynos...

grebber
Ahhoz hogy menjen normálisan Xbox 360-kell. Basznak a pc-sekre az van :(

Evogordon
Na az miért van?:S

Így a normális?

berczely
Nekem is oylan problémám lenne hogy felveszem az árnyékot ultra-ra de high-ra visszaáll