Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
e-mail címem:[email protected]
THX<#nyes>#nyes><#circling>#circling>
Mer amíg nincs becrackelve elindulna, csak hát ugye ellenõrzi a cd-t<#falbav>#falbav> az meg nem eredeti. xD Lécci segítsen vki!!!!
Hibajelentést ír ki amikor elindítom.
Forza.
[email protected]
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ami nekem igy a vége felé nem sikerül, az a rally-k.. inkább nyomok 3 buggy pályát, mint egy rally-t - kivéve Spike's peak, azt imádom és könnyû is :)
Forza.
http://www.freetvmaci.info/
Grebber: ha valamit PC-re fejlesztenek, akkor az PC-n legalább jol fut ;) A fõ gond a multiplatform játékokkal van, mivel a PC még nem sokkal erõsebb a mostani konzoloknál, igy amit nem optimalizálnak, az itt szarul megy ... kis idõ, és az optimalizálatlan sz*rok is jol fognak futni a PC-n is, csak a trendeket nézve ez csucskártyát jelent (60+ezerért) :(
Akranor: megnéztem, nálam is csak szikrák vannak, 800x600, LOW-ban :)
Dante: nekem kellene egy "szim" kapcsolo, h ne tapadjon ennyire a kocsi ;) és akkor tényleg mondhatnám, h mi kell még :) tulképp ennyi bajom van a játékkal, igy a végére egész megszerettem :)) tier9-en vagyok.
Forza.
Szerintem ha ez megvalosulna akkor is irreálisan nagy lenne a pc-s gépigénye ami megint ahhoz vezetne hogy látjátok vegyetek boxot mert az olcsobb!
Next PC upgrade: 2022
Azon már lehet szomorkodni, hogy prioritása van a fejlesztõknél/kiadóknál a konzolnak, ha nem lenne, és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérõ platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban, másrészt -szerintem- jobban is lehetne keresni a bolton. Ott van pl san-andreas. Igaz, tiszteségesen megcsinálták pc-re is, de kevés olyan ember van, aki mindkét változatot megvette, max letöltötte. Viszont vajon hány pc-st vesztettek azon, hogy fél évvel, késöbb adták ki? Elmúlt ugyanis az ujdonság varázsa... Persze, ez csak elmélkedés.
Egy a lényeg. Bár nagyon csodálkozom, hogy a gépemen ilyen kevés FPS-el megy a játék, de a fû-árnyékon kívül minden maxon, 1024x768-ban, és a graf gyonyörû, a játék élvezetes, a régi Saitek R440-es kormányom ilyen faxa effekteket rég produkált, az FFB rendben, a menü elmegy, mi kell még? Igaz, kézzel váltani meg sem próbálok, úgy váltogat felfelé a "sofõr" mint állat, már rég 5.-be van, mikor én 3.-ban lennék...
Dante.
ez annyira elszomorít :P
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
A PC jobban kihasználja a HD cuccokat, mivel sok játék tolhato 1920x1080 vagy még nagyobb(!) felbontásban, DVI kimeneten. A box 1280x720-ba rendereli a játékokat és nincs is digitális kimenete, csak komponens, amire 1080-ra is fel tudja skálázni a játékokat. (de ez szimpla átméretezés, csunyább joval, mint a PC nativ 1080p-je - mondjuk ahoz csucs konfig is kell). Persze, lehet mondani, h ott az x360 ELITE, meg a PS3 a hdmi kimenetével, de az akkor is csak 720p :) Ennél még a monitoromon is nagyobb felbontásban játszom ;) (1280x1024)
Dante73: ok, csak ugy hangzott, mintha a 400 az indulo ára lenne a "konzolozásnak" ;)
Baluman: tudtommal az xboxon is 1.3 van, mivel a ps3 után jött csak ki, de ez csak tipp. allitolag az uj revizios xboxokon alap lesz a hdmi, de ez egyelõre csak pletyka
Akranor: lehet h azok nem PC-s videok voltak vagy codemasters anno utomunkváal tette oda az égõ kipufogot. Mivel én LOW-on játszom, nem mondhatom h nálam milyen ... :D
Forza.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Egyébként X360-on hányas HDMI csatlakozás van, mert ha 1.3-asnál régebbi (mert én csak a ps3-ról tudom hoy azon az 1.3-as van), akkor a DVI és az a HDMI között semmi különbség nincs (csak annyi, hogy hdmi -n megy hang is).
DVI-n is átmegy 1080p felbontás, 60 Hz, és kb. 24 fps-ben, játéknál nem is kell több szvsz, bár a jobb hdtv-ken lehetséges hogy kell.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Szerintem a konzolnak is vannak elõnyei, (fõként, hogy szinte minden arra jön ki, aztán b@-nak rendesen optimalizálni pc-re), és a PC-nek is. A mostani gépembe max még 2 Gb memória, kerül a kövi 1-2 évben, esetleg egy Quad proci, ha lemegy 40 alá, (és már kell) Videókártya meg nemtudom. De az elkövetkezõ 3 évben 100-120 fölött, tuti nem költök rá, inkább lehúzom a grafikát, esetleg nem játszok...
Mind1, én már meggyõztem magam, hogy nekem nem kell konzol, elég a PC, Hiába van a konzol játékra kitalálva...
Dante.
persze minden zsémet erre a szar tvre költöttem, de hihetetlen nagy élmény belsõ nézetbõl nyomni a colint, igaz a nyáron nem nyaralok:)
szerintem aki megteheti már nem érdemes 21 colos vagy nagyobb monitorra költeni hanem inkább már egy 32colos hdtv(vagy még nagyobb de kozelrõl monitornak használva kb 80cm-rõl nem érdemes nagyobat venni mert már nagyok lesznek a pixelek a tvn és meszebbrõl kell nézni,kivéve ha full hds:), jó befektetés, megéri
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
mi 4 kilo? (egy jobb LCD/plazma mondjuk eleve 250-ért már megvan, 100 centi körül)
- x360 78ezer + 19" wide tft monitor 40ezer
h ezt a grafikát/framerátát elérd a pc oldalon a következõ kell:
- geforce8800gts/radeon2900XT, 60-90ezerért + 19" wide tft monitor itt is 40ezer (a gép többi részét nem irtam, de ott is kell költened)
Igy mindkét konfigon azonos grafikán játszol, csak sajnos a PC-re egy év mulva ismét költeni ildomos ... :( Pláne, ha a vista-biznisz beindul :(
Pár év mulva mondjuk az akkori csucskártyán a játékok szebbek lesznek, mint a konzolon, ez tény. (már ami kijön majd PC-re, azért reméljük egyre több!)
Nekem egyébként most lett elég, miután sem az nvidia, sem az ATI nem hozott ki ELÉRHETÕ ársávban középkategoriás kártyát, pedig a játékok igénylik, ha jobb grafikán akarod tolni õket. Pár napja vettem egy x360at, a PC-t pedig másodvonalba számûztem (játékszempontbol).
Forza.
A boxhoz sem véletlenül van VGA kábel: rákötöd a nagyfelbontásu monitorodra, ha nincs HDTV-d, igy a mai csucskártyás PC-s grafikát kapod - monitoron. Mondjuk egy 1280x1024 vagy 1680x1050es felbontásu megjelenitõ, 19-24" méretben kurvára nem a zsiguli vonohorga kategoria ...
Kérlek, magyarázd el még1x, mondjuk ÉRVEKKEL, miért KELL konzolt HDTV-re kötni és PC-t miért NEM ? Mi a különbség ? Mind a kettõn futhat ugyan az a játék csak az egyik PC a másik KONZOL.
Felejtsd már el a buta beidegzõdést, ami a ps1/ps2 korábol ered, amikor a konzolt a CRT tévére kötötték, mert ahoz volt kb. kimenet, ill a konzol felbontásai is illett hozzá (SD)... elvileg az xbox360/ps3 (minimum) 1280x720ban renderel, igy ehez ilyen felbontásu megjelenitõ dukál. Az, hogy ez egy monitor vagy HDTV a pénztárcád dönti el. Ha van pénzed, akkor a PC-re kötött monitorod sem 17"-es, hanem mondjuk 22-24" vagy még nagyobb (pl egy 40"-es LCD HDTV) .... ez pénzkérdés egyedül ezt kellene már megértened :)
Forza.
Persze, ettöl még bosszant, hogy egyre gyakrabban elfelejtik optimalizálni a játékokat. Konzol miatt szívunk mi, Pc-sek.
De ez van, sajnos. A pénz az úr, és ezekszerint, az nem a mi oldalunkon van. ill próbálják kisajtólni, amit lehet, hardwereken keresztül.
Dante.
GOW jön PC-re, pár honap ... :)
És HDTV nélkül is remekül néz ki, de persze, ahogy más is irta, lehet monitorra is kötni. (miért kéne xbox alá 100 centis hdtv? vagy miért ne kéne PC alá is? bármelyiket rákötheted bármire...) Semmivel nem kell jobban a konzolhoz HDTV, mint amennyire a PC-hez kell: ugyan azt kapod mindkettõ esetén: nagyobb kép, jobban betölti a látotered, nagyobb játékélmény (elvben...).
Konzolon kisebb a warezolok aránya, igy nagyobb az eladás -> ezért szorult vissza mára a PC. Ez az MS hozzáállása miatt változik, a Vistát játékplatformnak is ajánlják (Games for Windows...), nem véletlen lett szabvány USB-s az x360 kontoller ... csak ugye kb. kelletlenül adják ki PC-re a játékokat, optimalizálni elfelejtik ... fillérekért átrakják, aztán ha bejön belõle pénz, az jo, de költeni rá(optimalizácio)... na azt nem :)
Forza.
Ez a játék, gyönyörû! Nekem nagyon tetszik, bár az, hogy 30-40 FPS az átlag, elég furcsa... A TDU, ami abszolút nincsen optimalizálva, is simán 70 körüli fps-t produkál, Csak városban, 300-nál, kilincsel elõre esik le 40-50 közé.
Sajnos, tényleg arra mennek, hogy vegyél konzolt, pedig ugye, a reklámszöveg szerint "veszítenek" rajta a gyártók...
Az az igazság, hogy nem értem a logikát ebben. Miért nem lehet normálisan optimalizálni egy játékot? Ha nincs optimalizálva egy játék sem, szép lassan leszoknak az emberek a vásárlásról. Pedig, nem kevés PC van az embereknél, hatalmas piac, talán(!) nagyobb is, mint a konzol-piac. Az, hogy egy mai gépen, alig fut el a játék, szerintem nagy szégyen. És még codemasters-nek nevezik magukat...
Durva, hogy ennyire hülyének nézik az embereket...
Dante.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
és valoban sajnos a konzolok korát éljük, a PC portok meg olyanok, amilyenek (lassuak) :( nem lesz ez gond, ha majd a gef9900gtx/radeon3900xt lesz az általános, 30k küröli gamer kártya ... de addig ...
Forza.