• Dante73
    Ezen ne szomorkodj, értelemszerű, hogy mindenki a saját lovát dícséri, és próbálja igazolni, mennyire okos, hogy konzolt/PC-t vett. (Én sem vagyok kivétel, sajnos...)
    Azon már lehet szomorkodni, hogy prioritása van a fejlesztőknél/kiadóknál a konzolnak, ha nem lenne, és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérő platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban, másrészt -szerintem- jobban is lehetne keresni a bolton. Ott van pl san-andreas. Igaz, tiszteségesen megcsinálták pc-re is, de kevés olyan ember van, aki mindkét változatot megvette, max letöltötte. Viszont vajon hány pc-st vesztettek azon, hogy fél évvel, késöbb adták ki? Elmúlt ugyanis az ujdonság varázsa... Persze, ez csak elmélkedés.
    Egy a lényeg. Bár nagyon csodálkozom, hogy a gépemen ilyen kevés FPS-el megy a játék, de a fű-árnyékon kívül minden maxon, 1024x768-ban, és a graf gyonyörű, a játék élvezetes, a régi Saitek R440-es kormányom ilyen faxa effekteket rég produkált, az FFB rendben, a menü elmegy, mi kell még? Igaz, kézzel váltani meg sem próbálok, úgy váltogat felfelé a "sofőr" mint állat, már rég 5.-be van, mikor én 3.-ban lennék...

Dante.