4307
  • w77d
    itt keress magadnak
  • Bigking29
    Bazz nekem itt senki sem segít??????
  • ajem kisa
    Nekem sem valami bivaly a kártyám, de mikor elegem lett abbol, hogy ha több verda van a pályán, akkor lemegy az fps minuszba, és játszhatatlan olyankor, szoval levettem 800x600-ra a felbontást, és még igy is teljesen korrekt a grafika! Probáld ki!
  • Solt
    oké, köszi... egyébként e6300-am és 7600gt-m van... azon milyen beállításon kéne normálisan mennie?
  • w77d
    rakd fel a fraps nevű progit és nézd meg hány fps-el fut
  • Solt
    lehet, hogy akkor azzal van gondom...
  • w77d
    nálam tényleg nincs semmi gáz, játszottam az rbr-el is, azután ezzel és az irányítással nincs problem! az rbr az biztos, hogy erősebb szimulátor, de azért ennek is elég jó az irányítása (persze csak akkor ha legalább 30-35 fps-el megy a játék, mert azalatt késik az irányítás)
  • Solt
    nekem is az van, de valami rémes. bár lehet, hogy nem az rbr-hez kéne hasonlítanom... gyalázatos a fizikája!
  • w77d
    én logitech momo force feedbackel viszem és nagyon jól irányítható!
  • Bigking29
    Lécci küldjön nekem vki egy működő Crack-et!!
    Nemtom mér, de amíg nincs becrackelve a játék addig elindulna csak hát ellenőrzi a cd-t. Az meg nem eredeti.
    Viszont ha becrackelem és úgy índítom el akkor már hibajelentést ír ki.
    Lécci segítsen vki.
    e-mail címem:[email protected]
    Előre is kössz.
  • Solt
    sziasztok! én csinálok rosszul valamit, vagy ez a játék tényleg irányíthatatlan momo-val? már kipróbáltam minden beállítást, de ez valami borzalmas... :(
  • arty
    nah, megnéztem és megtaláltam hol van lángja a kipufogonak a sima szikraeső helyett: xbox360-on (eléggé vicc, h a cmasters a PC-sről ilyen szimpla effektet lehagyott, ami ugyanakkor fontos hangulati elem lenne :( )

ma nekiálltam egyébként 360on is, sztem ott is végigjátszom... pedig az elején hogy utáltam a játékot :D
  • berczely
    Ugyan azt kapod minden szinten sztem.
  • arty
    kész :) az utolso előtti TIER-ban az ultimate spikes peak volt a legnehezebb, a legvége összességében nem volt vészes.

a rally-k szörnyen szarok voltak, ott nagyon kijött h irreálisan viselkedik a kocsi. a buggy-k helyenként jok voltak, de ami legjobban tetszett az a BMW a sivatagi pályákon - nameg a kamion (bár az is furán "nem borult")

egy randa jutalomkocsit kaptam a végén csak :( valaki lenyomta a játékot amatőrnél nagyobb szinten ? ott mást kapott ?
  • arty
    basszus, azért a végére benehezedett a játék :( (amatőrön/közepes szinten)
    mind1, ma végzek vele, ha addig élek is :D
  • berczely
    Mért van az hogy ha beállítom ultra-ra az árnyékot visszaáll high-ra én últrán akarom!!!!
  • Akranor
    ment pü.
  • Bigking29
    SEGÍTSÉG!!!???
  • Bigking29
  • Bigking29
    nem tudjátok hogy miért íhat ki hibajelentést amikor elindítom????
    Mer amíg nincs becrackelve elindulna, csak hát ugye ellenőrzi a cd-t az meg nem eredeti. xD Lécci segítsen vki!!!!
    esetleg nem tudna vki küldeni nekem egy működő crack- et ?? lehet hogy az a rossz!

THX
    © Bigking29
  • Akranor
    Pls mindenki nézze már meg,hogy a kipufogó-ból pixelek esnek ki vagy lángol? Engem marhára idegesít,hogy a hangját azt hallom látni viszont semmit sem látok :S Direkt Ultrán nyomom a GTX miatt,hogy r...... meg.
  • Bigking29
    esetleg nem tudna vki küldeni nekem egy működő crack- et ?? lehet hogy az a rossz!

THX
  • Bigking29
    nem tudjátok hogy miért íhat ki hibajelentést amikor elindítom????
    Mer amíg nincs becrackelve elindulna, csak hát ugye ellenőrzi a cd-t az meg nem eredeti. xD Lécci segítsen vki!!!!
  • Prince of Máté
    Oks, már megtaláltam, jó az 1.1-es crack is.
  • Bigking29
    Hát nemtom nekem vmiér nem indul el ez a game. Lehet hogy szar a gépem.
    Hibajelentést ír ki amikor elindítom.
  • Prince of Máté
    Van már crack az 1.2 patchez?
    mert nekem nem indul el, mióta patcheltem :/
  • arty
    najah, én is igy vagyok vele... de a DIRT kormánnyal nekem borzalom :) igy bill + hátso nézet :( (gamepaddal sem birtam vele menni)
  • papesz119
    Sziasztok eltudná nekem valaki küldeni a save gamet mert elszáltak és amit letöltöttem azzal nem müxik előre is köszönöm
    [email protected]
  • samsung123
    ugyan igy vagyok én is ezzel baluman, mert a kocsi seggét látom és olyankor tulkormányzom az autót, mert az eleje már rég elfordult csak nem látom a kameranézet miatt, de gémpaddal megy külső nézetből:)
  • Balumann
    Én kormánnyal nem bírok úgy játszani, hogy a kamera az autó mögött-felett van. Én autótól függően vagy motorháztető vagy belső nézetből mek (attól függ mennyire lehet kilátni az autóból a sok védőszar miatt xD)
  • arty
    én ezzel sem nagyon tudok belülről játszani, ált. motorháztetőről szoktam ... ezzel még az sem megy :) ilyenkor hátso kamera ...

ami nekem igy a vége felé nem sikerül, az a rally-k.. inkább nyomok 3 buggy pályát, mint egy rally-t - kivéve Spike's peak, azt imádom és könnyű is :)
  • wrx
    Majd ha kiadják mosógépre, akkor lesz csak igazán veszekedés!!!
    :-)
  • Dante73
    Való igaz, nem ártana. Mondjuk, én a magam részéről nem használnám, csak kipróbálnám, mivel nem vagyok egy nagy gémer, és így is pont elég nehéz, az elözökhöz képest. Eddig kb 10-15. pályáig elsőre nyertem mindig, most nem annyira egyszerü... 2.-3. alkalommal, persze megvan, de pl első carrer versenyen marhára zavart a háló a szélvédő helyett, kb 1. futam végére szoktam meg, hogy ott van. egyébként a kétféle belső nézet nagyon ottvan, én a hátsóbbat választottam, onnan marha jól néz ki!
  • arty
    sztem itt senki nem veszekedett, max keseregtünk, h kiszurtak a PC-sekkel ... kb. innen indultunk :)

Grebber: ha valamit PC-re fejlesztenek, akkor az PC-n legalább jol fut ;) A fő gond a multiplatform játékokkal van, mivel a PC még nem sokkal erősebb a mostani konzoloknál, igy amit nem optimalizálnak, az itt szarul megy ... kis idő, és az optimalizálatlan sz*rok is jol fognak futni a PC-n is, csak a trendeket nézve ez csucskártyát jelent (60+ezerért) :(

Akranor: megnéztem, nálam is csak szikrák vannak, 800x600, LOW-ban :)

Dante: nekem kellene egy "szim" kapcsolo, h ne tapadjon ennyire a kocsi ;) és akkor tényleg mondhatnám, h mi kell még :) tulképp ennyi bajom van a játékkal, igy a végére egész megszerettem :)) tier9-en vagyok.
  • grebber
    "és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérő platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban"

Szerintem ha ez megvalosulna akkor is irreálisan nagy lenne a pc-s gépigénye ami megint ahhoz vezetne hogy látjátok vegyetek boxot mert az olcsobb!
  • Dante73
    Ezen ne szomorkodj, értelemszerű, hogy mindenki a saját lovát dícséri, és próbálja igazolni, mennyire okos, hogy konzolt/PC-t vett. (Én sem vagyok kivétel, sajnos...)
    Azon már lehet szomorkodni, hogy prioritása van a fejlesztőknél/kiadóknál a konzolnak, ha nem lenne, és nem portolgatnának, hanem teljesen párhuzamosan fejlesztenék a két eltérő platformra, egyrészt nem lenne vita a játékos-társadalomban, másrészt -szerintem- jobban is lehetne keresni a bolton. Ott van pl san-andreas. Igaz, tiszteségesen megcsinálták pc-re is, de kevés olyan ember van, aki mindkét változatot megvette, max letöltötte. Viszont vajon hány pc-st vesztettek azon, hogy fél évvel, késöbb adták ki? Elmúlt ugyanis az ujdonság varázsa... Persze, ez csak elmélkedés.
    Egy a lényeg. Bár nagyon csodálkozom, hogy a gépemen ilyen kevés FPS-el megy a játék, de a fű-árnyékon kívül minden maxon, 1024x768-ban, és a graf gyonyörű, a játék élvezetes, a régi Saitek R440-es kormányom ilyen faxa effekteket rég produkált, az FFB rendben, a menü elmegy, mi kell még? Igaz, kézzel váltani meg sem próbálok, úgy váltogat felfelé a "sofőr" mint állat, már rég 5.-be van, mikor én 3.-ban lennék...

Dante.
  • Rena11
    Miért van az hogy akármilyen játék fórumba lépek ha az adott játék pc-n is és klonzolon is van akkor tutira valakik ezen veszekednek:)
    ez annyira elszomorít :P
  • arty
    ne haragudj, lehet h a "barátom"-ozást értettem félre, ezért irtam "csunyákat" ("baromságokat"). félreértettem :( (remélem...).

A PC jobban kihasználja a HD cuccokat, mivel sok játék tolhato 1920x1080 vagy még nagyobb(!) felbontásban, DVI kimeneten. A box 1280x720-ba rendereli a játékokat és nincs is digitális kimenete, csak komponens, amire 1080-ra is fel tudja skálázni a játékokat. (de ez szimpla átméretezés, csunyább joval, mint a PC nativ 1080p-je - mondjuk ahoz csucs konfig is kell). Persze, lehet mondani, h ott az x360 ELITE, meg a PS3 a hdmi kimenetével, de az akkor is csak 720p :) Ennél még a monitoromon is nagyobb felbontásban játszom ;) (1280x1024)

Dante73: ok, csak ugy hangzott, mintha a 400 az indulo ára lenne a "konzolozásnak" ;)

Baluman: tudtommal az xboxon is 1.3 van, mivel a ps3 után jött csak ki, de ez csak tipp. allitolag az uj revizios xboxokon alap lesz a hdmi, de ez egyelőre csak pletyka

Akranor: lehet h azok nem PC-s videok voltak vagy codemasters anno utomunkváal tette oda az égő kipufogot. Mivel én LOW-on játszom, nem mondhatom h nálam milyen ... :D
  • Akranor
    Miért van az ,hogy az összes videoban amit kiadtak róla ég a kifufogó...Nálam akármilyen beállítást állítok csak apró pontok repkednek belőle :S
  • Balumann
    Én nekem soha nem volt konzolom, és vszínűleg nem is lesz (bár Nintendo WII-ben nagyon gondolkozok, de nem mostanában). Nem érdekelnek annyira a játékok, hogy belefektessek, akkor inkább gépet fejlesztek és ott több mindent is tudok csinálni.

Egyébként X360-on hányas HDMI csatlakozás van, mert ha 1.3-asnál régebbi (mert én csak a ps3-ról tudom hoy azon az 1.3-as van), akkor a DVI és az a HDMI között semmi különbség nincs (csak annyi, hogy hdmi -n megy hang is).
    DVI-n is átmegy 1080p felbontás, 60 Hz, és kb. 24 fps-ben, játéknál nem is kell több szvsz, bár a jobb hdtv-ken lehetséges hogy kell.