• arty
    ne haragudj, lehet h a "barátom"-ozást értettem félre, ezért irtam "csunyákat" ("baromságokat"). félreértettem :( (remélem...).

A PC jobban kihasználja a HD cuccokat, mivel sok játék tolhato 1920x1080 vagy még nagyobb(!) felbontásban, DVI kimeneten. A box 1280x720-ba rendereli a játékokat és nincs is digitális kimenete, csak komponens, amire 1080-ra is fel tudja skálázni a játékokat. (de ez szimpla átméretezés, csunyább joval, mint a PC nativ 1080p-je - mondjuk ahoz csucs konfig is kell). Persze, lehet mondani, h ott az x360 ELITE, meg a PS3 a hdmi kimenetével, de az akkor is csak 720p :) Ennél még a monitoromon is nagyobb felbontásban játszom ;) (1280x1024)

Dante73: ok, csak ugy hangzott, mintha a 400 az indulo ára lenne a "konzolozásnak" ;)

Baluman: tudtommal az xboxon is 1.3 van, mivel a ps3 után jött csak ki, de ez csak tipp. allitolag az uj revizios xboxokon alap lesz a hdmi, de ez egyelőre csak pletyka

Akranor: lehet h azok nem PC-s videok voltak vagy codemasters anno utomunkváal tette oda az égő kipufogot. Mivel én LOW-on játszom, nem mondhatom h nálam milyen ... :D