• zolo
    Én pl csak billentyűzettel játszok autós játékot a mai napig, mivel amit tesóm kapott kormányt, az használhatatlan :))
    Toca 3 óta a legjobb autüs játék az a TDU, de ezen ne is vitázzunk :)

Nos hát Gamestar...Írnak sok hülyeséget, nem kicsit szponzorálják őket szerintem néha, csakhogy nagy legyen a százalék...Carbon tényleg nem ér annyit, amennyit mellé írtak.

Én mondjuk úgy érzem a 85% reális a DiRT-re.Erőműigény - 5%, érdekes irányítás/fizika szintén -5%. Érdekes módon, a pályák ismerete nélkül én a Colin 04-gyel sokkal élvezetesebb volt játszani, itt valahogy nem érzem annyira a kocsit, lehet csak megszokás kérdése.
    És ami miatt az utolsó -5%, az az osztott képernyő hiánya.Kérdem én:
    Ma már sokkal erősebbek a gépek, mint anno a 04 idjén, a konzolok is fejlettebbek, és ki merik hagyni az osztott képernyőt?én nagyon hiányolom, tesómmal a mai napig szoktunk osztott képernyőznio a gépen, épp egy másik Codemasters játékkal, a Toca R.D. 3-mal. Nagyon-nagyon remélem , hogy a Race Driver One-nál nem haggyák ki ezt a ziccert, mert akkor megharagszok rájuk. Pc-n miért nem képesek megcsinálni az osztott képernyőt a mai játékoknál?Ha jól tudom , Ps-en az NFS.ekben is van osztott mód....De emiatt nem veszek új konzolt...MArad a Ps1 , a gép mellett...