4307
  • DIRTTT
    Hi !
    A majmon a crack külön van fennt ?
    Ha külön akkor mi a neve, mert nem találom.
    Kösz
  • meril
    Lécci adjatok majd linket, ha fent lesz valahol a crack!
  • donpedro
    Szerintem ezzel nem lesz gond, de fene tudja.
  • meril
    Hol van fennt?
  • Beers
    Szerintem a 2G ram kevés neki!
  • zolo
    Ezzel szerintem az lesz a baj, hogy nem lehet majd vele online-ba menni.De ne legyen igazam, valaki próbálja ki...
  • Gabesz026
    Hi! A majmon fentvan a crack 58Mb
  • marco2
    itt is fent van http://wanadoo.netipar.hu/
  • habib
  • heringer
    Ha valakinek meglessz a Crack akkor fölrakhatná vhova.Ne keljen leszedni megint a gamét.
  • w77d
    áhh gyerekek komolyan mondom milyen gép kell ennek a játéknak, ha az enyém sem elég? olyan pályán ahol egyedül vagyok minden ok, megy szépen. na de ha már többen vagyunk elkezd röcögni! nem lenne elég neki a videókártya? sztetek még 2 giga memória segítene valamit? ja és persze ultra beállításokkal szeretnék játszani 1280x1024 ben 16-os AA val és 16-os anizotroppal!!
  • DIRTTT
    Üdv !
    Egy napig killódtam az alcohol-lal, és a DIRT-el.
    Nem ment.
    Ma felraktam a Daemon 4.09-et.
    Feltelepítettem, a gép újraindult, és újraindítás után katt a játékra, checking disc, a csík végigmegy, eltünik az ablak, és semmi se történik.
    Most se megy.
    De nem azért nem megy, mert hülye vagyok hozzá (a gépemmel nincs baj, mert simán menni kéne rajta) !!!!!!!!!!
  • Gabesz026
    http://www.nforce.nl/
  • jodamester
    akarom mondani gts-ed
  • jodamester
    akkor ez a 8600gstéd tud valamit,hogy ultra beállításokkal néha 30fpsre is leesik a frame-ed
  • marco2
    hol találtad?
  • heringer
    Van már ilyen is.
  • grebber
    Colin.McRae.DiRT-RELOADED
  • donpedro
    Nem igazán jött be, de egy újratelepítés után megint elindult.

Ennek örömére sikerült megfutnom pályafutásom első World Recordját! :)
    Ezzel asszem el is dőlt, hogy a játék irányítható-e billentyűzetről. Bár az tény, hogy onlineban továbbra is hátrányban vagyok, mert ott nincs setup.
  • PunkZoli
    retryretryretry..megy
  • donpedro
    A 85% szerintem is korrekt, más kérdés, hogy én az NFS-ekre se adnék többet, bár a Carbont speciel nem láttam.

Ami a Dirt-öt illeti: az év legszebb játéka? igen. Az év játéka? nem, ahhoz túl sok a bug, meg az apró zavaró tényezők, kompatibilitási gondok, hiányzó opciók, stb, stb. Egy újabb félkész játék, amiben benne volt a potenciál, de ez a helyzet kimnaradt.
  • shad0w
    hát lehet, de én már csak abból kiindulva sorolom inkább a közép kategóriába, hogy ez a komplett konfig kijön abból a pénzből amiből más egy csúcskategóriás videókártyát vesz :)
  • csoola
    sztem ez inkább magas már mintsem közép, nem high end, inkább a közepes és a high-end között féluton nekem, magyarországon meg elég jo hidd el:D
  • shad0w
    az én talán középkategóriásnak mondható gépemen (e4300, 2 giga 800as ram, 8600gts) "lökhárítós" nézetben 1280*1024 minden maxon teljesen játszhatóan fut, kivéve 1-2 pályát ahol bár folyamatosnak látszik, de érezhető a lassulás (ott csak 30fps körüli az átlag).
  • jodamester
    Én a gépigényre -10%-ot adnék, merazé az átlag halandó mégsem a 7900/8800/stb szériával+több giga rammal,stb. rendelkező emberke, akik 800x600ba nyomják mediumon, mint az őskorban.
  • buldozer99
    Teljesen igazad van!
  • jodamester
    Próbáltam ezzel a kettővel, de javulást nem nagyon hozott. Esetleg tolja valaki 3-4 giga rammal és hasonló alsó-közepes konfigokkal, leírhatná tapasztalatait
  • zolo
    Én pl csak billentyűzettel játszok autós játékot a mai napig, mivel amit tesóm kapott kormányt, az használhatatlan :))
    Toca 3 óta a legjobb autüs játék az a TDU, de ezen ne is vitázzunk :)

Nos hát Gamestar...Írnak sok hülyeséget, nem kicsit szponzorálják őket szerintem néha, csakhogy nagy legyen a százalék...Carbon tényleg nem ér annyit, amennyit mellé írtak.

Én mondjuk úgy érzem a 85% reális a DiRT-re.Erőműigény - 5%, érdekes irányítás/fizika szintén -5%. Érdekes módon, a pályák ismerete nélkül én a Colin 04-gyel sokkal élvezetesebb volt játszani, itt valahogy nem érzem annyira a kocsit, lehet csak megszokás kérdése.
    És ami miatt az utolsó -5%, az az osztott képernyő hiánya.Kérdem én:
    Ma már sokkal erősebbek a gépek, mint anno a 04 idjén, a konzolok is fejlettebbek, és ki merik hagyni az osztott képernyőt?én nagyon hiányolom, tesómmal a mai napig szoktunk osztott képernyőznio a gépen, épp egy másik Codemasters játékkal, a Toca R.D. 3-mal. Nagyon-nagyon remélem , hogy a Race Driver One-nál nem haggyák ki ezt a ziccert, mert akkor megharagszok rájuk. Pc-n miért nem képesek megcsinálni az osztott képernyőt a mai játékoknál?Ha jól tudom , Ps-en az NFS.ekben is van osztott mód....De emiatt nem veszek új konzolt...MArad a Ps1 , a gép mellett...
  • djcom
    Ma megvettem a Gamestart(mert mindíg meg szoktam)és elég szívbedöfő élményben volt részem, amikor a DIRT értékeléséhez lapoztam.
    85%.
    Hát menjenek már a pi...ba.
    Ez a rohadt b...ó,elfogult Gamef.. galeri.
    Miért kell lehúzni az év autós játékát, csakazért, mert erőmű kell hozzá?
    Ja, tudom, mert nem az EA adta ki és a Codemasters valagát nem kell annyira nyalni.
    Ráadásul egy olyan csóka tesztelte, aki még hírből sem ismert a hazai újságírók között.
    Ez undorító.Hogy engedhet meg magának egy ekkora hírnevű lap ilyet, hogy az egész ország előtt lehúzza ezt a szuper kis játékot???
    Most mindent félretéve, ti hogy látjátok ezt, autósjáték(nem szimulátor)rajongók?
    A Carbon megért szerintetek 93%-ot, a DIRT meg csak 85%-ot érdemel?
    Na meg ilyen, hogy a billentyűzettel való irányítás miatt is kevesebb a pontszám?
    Hát könyörgöm, manapság, amikor már 6-7 ezer forintért viszonylag jó kormányt lehet venni ki a fa...m játszik billentyűzettel egy autós játékkal?
    Ok, ennyit az anyázásról, mindenki döntse el maga, de szerintem ez a Toca 3 óta a legjobb játék, és ha ez 85%-ot érdemel, akkor a Carbon 52-t.
  • zolo
    Szerintem a Reflections, és a Multisampling(ami gondolom AA akar lenni, de a 7600Gs simán viszi 2x-sen).A döntés a tied :D
  • jodamester
    Egy kicsit javítanám magam..
    Szal megvan, hogy mér szaggatott túlzottan a game: Yasuval indítottam, mer aszittem, hogy anélkül nem megy. Nos, úgynézki megy ez simán daemon-ba mountolva. Most csak mediumba szaggat úgy, ahogy low/off-ba azelőtt...
    Melyik az az opció/k amely a leginkább csökkenti a gépigényt?(a felbontáson kívül persze)
  • donpedro
    Nálam akkor csinált ilyet, amikor egy új profile-t akartam csinálni a páromnak, onnantól kezdve se az övét, se az enyémet nem bírta betölteni. Én letöröltem a profile-okat és újrakezdtem, persze újratelepítés után, de te megpróbálhatod azt, hogy csak simán újratelepíted, nem törlöd a dolgokat, hátha egy friss telepítés után fog menni. (Bár nem valószínű)
  • FLeT
    CSÁ NÉP!
    Nálam tökéletesen megy de ha újraindítom a gémet a mentést nem tölti be!(autoload failed)és ez elég idegesítő úgy, hogy már 25%kész!
    Mit lehet ezzel csinálni?
  • donpedro
    Erre írtam, hogy ez nálam is pont így zajlott, ment gond nélkül ugyanúgy mint nálad. Este befejeztem a játékot, kiléptem, elmentem aludni, másnap már nem indult. Erre varrjál gombot.
  • donpedro
    Abban egyetértünk, hogy felesleges a siránkozás, tényleg nem kéne beírni minden órában 10-szer, hogy jaj, nem megy a játék. Én inkább azzal vitatkoznék, hogy a játék miért nem megy. Sok esetben a user is lehet hülye, de ezúttal az esetek 30-40%-a simán a szoftver hibája. Ergo nem mindenki hülye, aki nem tudja elindítani.
  • PunkZoli
    a demo szvsz nincs még optimalizálva, bár a játék se nagyon...de van hdr , árnyék kikapcs... szal kilehet próbálni
  • PunkZoli
    meg a másik hogy annyira nevetséges, ugyanis nekem elsőre sikerült, feltettem a 4.09he-s daemont és egyből bemountotlata ,peccseltem is a kolint azzal se volt gond! ennyi, további kérdés felesleges
  • arty
    e topik (sztárforsz)ovoda lett, kiveszem kedvencek közül, semmi értelme, játékrol nem szol, az biztos :(

ugyis még 1-2 nap és végigtoltam, a tulzott tapadás miatt vezetési kihivás nincs, szimpla ügyességi jáék - igy a game tartosság kb ez a 2 hét volt :)
  • KranaZoli #1708
    Köszönöm szépen a segítségeteket!!!!!
    Valóban, Nekem nem ez a Daemon van otthon.

De már le is töltöttem :)

Hát kiprószálni meg majd csak munka után tudom :)
  • tmisi
    Kipróbáltam a demót, viszont az off-road buggy féle autós pályán 640-ben minimumon sem tudtam 18 FPS-nél többet kicsikarni belőle. A másik kettő viszonylag jól ment vmivel feljebb húzott grafon. Na ez aztán az optimalzálás. Asszem ezt a gamet most kihagyom.