• donpedro
    Látva az itteni hozzászólásokat, egyre jobban örülök a 21"-os CRT monitoromnak. Duplán megéri, hisz a videokártyán is spórolok.

Azért, hogy ne legyen nagyon off, nekem az a furcsa érzésem támadt, hogy ahogy haladok előre, úgy lesz egyre könnyebb a játék... Bár én még csak tier 5-nél tartok, lehet, hogy a bonyodalmak később jönnek. Mindenesetre most először fordult elő, hogy első nekifutásra World Record közelében teljesítettem egy három perces rally szakaszt, ahol korábban még nem jártam. Jah, és a Corr versenyeken is hasonló a helyzet, korábban sokat küszködtem vele, most meg simán nyerek akár Pro Am fokozaton is.

Asszem ez azt jelenti, hogy lassan sikerült kikapcsolni a reflexeket.

A játék elindításával kapcsolatban még annyit (hátha segít valakinek), hogy bár nekem anno elsőre elindult, de másodjára már nem. Azóta minden alkalommal indítás előtt a következő módszert alkalmazom: unmount és újra mount, és/vagy kikapcsolom az emulációt, ha addig be volt kapcsolva, vagy bekapcsolom, ha ki volt kapcsolva. Ennek látszólag semmi értelme, de mégis, a dolog működik, eddig mindig sikerült ezzel a technikával elindítani. Szóval akinek hosszas lemezellenőrzgetés után kiírja, hogy nem megfelelő a lemez, az próbálkozzon ezekkel, hátha. Persze az SPTD 1.47, illetve a Daemon 4.091 alapfeltétel! (Yasu nálam nincs, tehát az nem feltétlenül kell.)

Ha hibaüzenet van, az más tészta, akkor valszeg a konfigod nem elég.