• gplay
    Megosztanám veletek néhány benyomásom a játékról.

Tehát:
    Negatívumok: A kocsit nehezebb megborítani mint a demoban. A terepjáró irreálisan nagy dőlést kibír. Valamint a magas építésű járművek mozgása kicsit esetlen, érdekes.
    Pozitív: Gyönörű grafika. Szerintem korrekt irányítás bill.-el. jó törés modell.

Személyes véleményem: Nagyon jó és hosszú játék. Pro szinten képtelen voltam nyerni. Vért izzadva voltam második. ProAm. szinten már tudok nyerni, de néha nehezen. A pálya ismerete nélkül játszani nem egyszerű. Volt, hogy az elején 5-6 mp előnyömből a célban már csak 4ezred volt. Kipróbáltam a Champion részt. Nos egy brit rallyval kezdtem volna, de ProAm. szinten képtelen voltam a dobogó közelébe menni ezért ezt egyenlőre hanyagolom.

Ja és miután felraktam a pecset azt hittem guta ütést kapok. Megint felrakta a Protektoros rendszerét. :D Utálom a SF-t. A másik egy olyan pályán amit tized magammal már mentem Micsu L200-al ott mentem pecs után egy Corsával. Sajna második alkalommal nem ment a FRAPS, de érezhetően belassult a gém ua beállításoknál. Érdekes. De azóta nem volt ilyen gondom.

Az elindításról. Nálam miután Démon frissítés volt minden gond nélkül megy.

Röviden ennyi.