Portal
-
Attól hogy ingyenes, még nem teljes értékű program, ez esetben a mellé adott szolgáltatások csonkák. A valve gameknek fontos része a modok támogatása, amihez az évek alatt kiadott source sdk verziókat csatolják az accountokra fizetős vásárlás esetén.
Ugyanígy van az évek óta ingyenes half-life2 multiplayerrel, azzal se tudsz hl2ctf-el játszani pl., meg a portal demoval se tudsz betölteni egy custom pályát.
Ahhoz hogy legálisan lehessen a modokkal játszani, innen meg kell venni 1db játékot. Természetesen ha egy adott mod egy játék textúráit/modelljeit stb használja, mint pár hl2ep2 single player mod, akkor pont az kell hozzá, amire épül, de egy független moddal mint a battlegrounds játszhatsz a portállal vagy a cs-vel is. A prelude esetében pl mind1 mit veszel, mert a free portal tartalmát tudja használni, ha már van sdk az accon, tehát jó egy hl2dm is.
Te találtál egy kiskaput ami megkerüli ezt a "védelmet", grat. Újreg vagyok, riiiiiiiiiiight, de arra ennyi idő alatt is rájöttem, hogy az sg nem warez fórum, ezért kértem hogy töröltesd magad.