2459
Portal
-
#2179 itt segítenek -
steweee #2178 nem merek nekikezdeni megint. amikor megjelent végigvittem. félek hogy nem fogom tudni megcsinálni újra, mert elakadok vhol. elméxem hogy néha elg nehéz volt, ügyességileg és logikailag is. :):):)
ez normális ?
az új részben az elejétől lehet majd jáccani, vagy csak az új történetetM? -
tomonor #2177 Segíts magadon és az isten is megsegít. -
Verseghy #2176 Bazz, képzeld van Win 7 a MacBookom. Bazz, de képzeld nem akarom kétszer letölteni a Portalt, meg felrakni a Steam és stb. Bazz..:D -
tomonor #2175 de nem is azért hogy portal prelude-ot játszon -
#2174 Az ember nem azért vesz Mac-et hogy Windowst futtasson rajta. -
tomonor #2173 bazz, kb 5 millió tutorial videó van youtube-on hogy hogyan futass windows-t egy macintoshon. -
Verseghy #2172 Oks. Megvan, és utána is néztem, de sajnos szívás, mivel úgy néz ki Mac-en nem megy..:(:( -
RYO21 #2171 Olvasss vissza (ezen az oldalon van) -
Verseghy #2170 Mi ez a prelude?:(:( (bocsi a béna kérdésért) -
#2169 basszus, ez a prelude jó geci... mit össze szívtam az 5. szobával -
#2168 2/3 win -
#2167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami nem lett meg, sorrendben:
Test Chamber 18: ahol a sok sentry van, van az energiagömböt fogadó fülke. Annak a tetején lévő kimaradt
Test Chamber 19: a tűztér :]
Test Chamber 19: ahol az az 5 rúd megy fel-alá, van egy búvóhely. Kihagytam :]
Úgy látom, a háromból kettőt eltaláltál XD -
#2166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Nagy Tűz fészkében oldalt, a testchamber 18ban a különteremben pilléreken álló sentry gun-oknál a energypellet-elkapó kisszobája tetején, és GLaDOS előtt a sentry-ajtókinyílós nagyteremben a csatornaárok másik oldalán -
#2165 franc... 3 rádió nincs meg :/ -
tomonor #2164 pwned -
#2163 :ASDAD:ASDA:ASDASDASdsda -
#2162 szemét Gabe :DD -
csoli31 #2161 Ingyen Portal hátránya Mec-en!
-
tomonor #2160 nos, ha a flash pack nem elég jó... -
#2159 hmm -
Verseghy #2158 Amit google kidobott, mind fagyott. Lehet, hogy azért, mert Mac-es Steamen nyomom. Nemtom.. -
Verseghy #2157 Tudtok olyan oldalt, ahol jó kis gondolkodtatós custom mapok vannak Portalhoz? -
#2156 Ez egy remekmű, nem lehet elégszer belinkelni:) -
#2155 direkt írtam hogy miért rakom be sokadszorra :D de elsőre is én raktam még ha jól emlékszem :D -
#2154 most pont nem jogos -
tomonor #2153 ez még hányszor lesz ideágyazva? xD -
#2152 most, hogy ingyenes lett, lássák azok is, akik most kezdték el, és játszották végig:
-
#2151 R U still there? ... Nap time.
Most nekiestem megint a rádiók miatt. Nem akartam hinni a szememnek, hogy 2007 év végéről van az utolsó mentésem O_o -
Vlala #2150 Még a kis robotokat is, akik jajvewszékelve dőlnek fel, vagy égnek porrá, ha átdobom őket az energiamezőn. -
tomonor #2149 ezt sajna nem lehet elmesélni. Azt a feelinget így betűkön keresztül nem lehet átadni, mint amit angolul visszaad a játék. -
#2148 És még utána sajnálod is, h tényleg de köcsög voltál h megölted :D -
Vlala #2147 Ilyen kedves bájjal előadni, hogy "túléltelek köcsög", csak GLaDOS képes. -
ASCII Portal :))
-
#2145 [legyint] -
#2144 magyaritasok.hu-n van felirat hozzá. -
#2143 Attól hogy ingyenes, még nem teljes értékű program, ez esetben a mellé adott szolgáltatások csonkák. A valve gameknek fontos része a modok támogatása, amihez az évek alatt kiadott source sdk verziókat csatolják az accountokra fizetős vásárlás esetén.
Ugyanígy van az évek óta ingyenes half-life2 multiplayerrel, azzal se tudsz hl2ctf-el játszani pl., meg a portal demoval se tudsz betölteni egy custom pályát.
Ahhoz hogy legálisan lehessen a modokkal játszani, innen meg kell venni 1db játékot. Természetesen ha egy adott mod egy játék textúráit/modelljeit stb használja, mint pár hl2ep2 single player mod, akkor pont az kell hozzá, amire épül, de egy független moddal mint a battlegrounds játszhatsz a portállal vagy a cs-vel is. A prelude esetében pl mind1 mit veszel, mert a free portal tartalmát tudja használni, ha már van sdk az accon, tehát jó egy hl2dm is.
Te találtál egy kiskaput ami megkerüli ezt a "védelmet", grat. Újreg vagyok, riiiiiiiiiiight, de arra ennyi idő alatt is rájöttem, hogy az sg nem warez fórum, ezért kértem hogy töröltesd magad. -
csoli31 #2142 Nekem meg akkor futkorászott a hideg a hátamon (idegességemben), mikkor az egyik pályarészen feszt leestem (az én bénaságom miatt)! -
#2141 nagyon nagyon köszönöm! tökéletesen működik
jó nehéz ez a prelude! el leszek vele egy darabig :) -
#2140 Szerintem lehetett érteni. Amúgy nekem akkor futkorászott a hátamon a hideg amikor a végén ment a zene. Na az óriási volt