• Qwerty4
    Véleményem a játékról végigjátszás után! (Nincs nagy spoiler veszély!)

Negatívumok:
    -unalomba fulladó harcok, olyan részek is vannak amikor 10-20 percig csak lőni kell, közbe meg ezrével jönnek a szörnyek, ez meg rettenetesen unalmas
    -kaotikus játékmenet
    -egy idő után unalmas ellenfelek, nem sokat változnak a játék során
    -egy párszor nagyon nehéz volt és ilyenkor rátett még egy lapáttal a checkpointos save-rendszer is
    -igazi para hiánya, volt alkalom amikor volt bennem para, de az is a vége felé mikor Blackel egyedül maradtam egy kisebb időre, akkor mondjuk közre játszott a háttérben hallható zene

Pozitívumok:
    -kiváló zene, hangok (első osztályú!)
    -lélegzetelállító grafika, szinte bugtalanul, gyönyörű textúrákkal (én még ilyen szép játékkal nem játszodtam)
    -idősíkok (időutazás)
    -posztapokaliptikus hangulat (egyedi!)
    -nem szeretem a boss harcokat általában, de ebbe a játékba mégis nagyon élveztem
    -remek sztori
    -karakterek közti váltogatás, csapatmunka
    -különleges képességek, varázslatok
    -interaktív átvezető videók
    -a végkifejlet, nem tudom egyeseknek miért nem tetszett, nekem bejött, nem árt egy kis tragédia is, akárcsak a HL-Ep2-ban

A játék elején azt gondoltam, hogy körülbelül 62%-ot fogok adni, mert dögunalmas volt, de ahogy egyre jobban haladtam előre a játék általános megítélése egyre növekedett nálam, köszönhető a kibontakozó érdekes történetnek.Így sikerült végül a kedvenc játékaim közé kerülnie.

Értékelés:84%