2501
  • Mr_no_NaMe
    Hozzád nem szólt a kutya se. Szépen ülsz és kuzzsolsz ügyes, okos újreg módjára ^^
  • wesker24
    Jah kösz szépen megvolt de most nem tudok tovább menni nem azért mert elakadtam hanem pont ugyanannál a pontnál fagy ki Jericho.exe hibával !!

A spritiual Guide pályán vagyok addig ok hogy Blackel levadászom a monstereket el is jutok Jonesig igen ám de amikor belemegyek Jones testébe a játék azonnal kilép Jericho.exe hibával !!

És ezt egymás után 3x-szor pont akkor amikor Jonesba akarok menni !!

Volt már valakinek ilyen ?? Ezt most valami rohatt bug ?? Mert akárhányszor próbálom mindig kilépett annál a résznél ??

Pedig a gépemmel se lehet baj mert pár napja vetem fel újra az XP-t !!
  • neptum
    Black és a lőkésel középre kell vinni
  • Seth
    Black-kel lökdösd be középre telekinézissel
  • wesker24
    Miután megöltem Vicust azt a bazi nagy dögöt aki a hasát nyissa ki utána mit kell csinálni ??? Mert azt mondják hogy abba a bazi nagy dög testében van a portál !!
  • Icarros
    Nagyon Köszi neptum
  • neptum
    nincs mit
  • spae
    Köszi Neptun, sikerült:)
  • neptum
    Black a lőkés,az Atya a távoli újra élesztés, Delgado sárkány és Church a parazita
  • neptum
    lőni lőni lőni amikor kibújik és beburkolodzik egy pajzsba és robban akor el kell bujni
  • Pókmalac
    black rose pályán levő boss
  • spae
    Hali! A végén (szerintem) a Newbornal harcolok, vmi zöld gubóban van , és nemtom megsebezni, a falon meg ott figyel Leach(vagy ki), help plz!
  • Pókmalac
    háj
    biztos vot má kérdés de azt a kretén hogy nyirjam ki?:D
    amelyiket sok kicsi szellem veszi körül..és ö magam meg be tud igy burkolozni ami ha szétrobban kinyirodik az az egész csapatom:D
  • neptum
    Jones spirituális világ bele a szörnybe és elméletileg látsz majd egy olaj tankot és majd kiír valami és akor nyomj egy 1es gombot
  • Icarros
    Ott ahol 1 magaslaton 2 szörny lövöldöz de mindig jön helyettük új! köszi szépen
  • neptum
    letudnád írni hogy hol akadtál el mert a páyla névből nem tom
  • Icarros
    Mi a francot kell csinálni a FLAMES ON ANGER pályán Jones-sal?? Angolul nem tudok 1 szót sem rájönni meg nem tudok!

HELP
  • neptum
    elkezdtem hardon és valahogy könnyebbne tűnik mint Mediumon
  • neptum
    oda kell meni a tornyokmőgé Coleal és spacet nyomni és ő bedom egy gránátot és ezt kell eljátszani
  • mama2
    Magyar felirat nem lett ma?:(
  • gyuri00
    én is elakdtam még a játék elején ilyen őrtörnyös résznél:S azokat nem tom megsemisíteni semmivel se közben jön a sok sZ.r én átértem a túldra de az ajtó le ovlt zárva és a többiek is meghaltak

remélem valaki vágja hol vok tom hülyén foglmaztam:D
  • cslala
    Sziasztok.
    Elkéne 1 kis segítség.Az EXORCIST pályán vagyok ahol hárman vagyunk. van 1 nagy csarnok féle meg le lehet menni az alagsorba is.Kinyirtam minden monsztát,meg le is mentem az alagsorba meg minden,de nincs kijárat sehol nem tudok tovább menni.Van 1 csomó kapu,de egyik sem nyílik ki.
    Ha valaki tudna esetleg segíteni megköszönném.
  • Qwerty4
    épp, hogy ez idegesített, ott a 2. világháború végén és az első sumér pályák egyikén...részemről ennek nincs jó oldala
  • gyuri00
    és valki nem osztaná meg velem ezeket a fájlokat? tudjammagyarul tólni én is
  • neptum
    de nézd a jó oldalát a hosszú harcoknak ha ideges vagy letod vezetni a feszültséget :D
  • neptum
    ha meg veszed akor igen ha meg nem akor várni kell
  • gyuri00
    van már magyar felirat?
    úgy olvastam ma lessZ
  • Qwerty4
    Véleményem a játékról végigjátszás után! (Nincs nagy spoiler veszély!)

Negatívumok:
    -unalomba fulladó harcok, olyan részek is vannak amikor 10-20 percig csak lőni kell, közbe meg ezrével jönnek a szörnyek, ez meg rettenetesen unalmas
    -kaotikus játékmenet
    -egy idő után unalmas ellenfelek, nem sokat változnak a játék során
    -egy párszor nagyon nehéz volt és ilyenkor rátett még egy lapáttal a checkpointos save-rendszer is
    -igazi para hiánya, volt alkalom amikor volt bennem para, de az is a vége felé mikor Blackel egyedül maradtam egy kisebb időre, akkor mondjuk közre játszott a háttérben hallható zene

Pozitívumok:
    -kiváló zene, hangok (első osztályú!)
    -lélegzetelállító grafika, szinte bugtalanul, gyönyörű textúrákkal (én még ilyen szép játékkal nem játszodtam)
    -idősíkok (időutazás)
    -posztapokaliptikus hangulat (egyedi!)
    -nem szeretem a boss harcokat általában, de ebbe a játékba mégis nagyon élveztem
    -remek sztori
    -karakterek közti váltogatás, csapatmunka
    -különleges képességek, varázslatok
    -interaktív átvezető videók
    -a végkifejlet, nem tudom egyeseknek miért nem tetszett, nekem bejött, nem árt egy kis tragédia is, akárcsak a HL-Ep2-ban

A játék elején azt gondoltam, hogy körülbelül 62%-ot fogok adni, mert dögunalmas volt, de ahogy egyre jobban haladtam előre a játék általános megítélése egyre növekedett nálam, köszönhető a kibontakozó érdekes történetnek.Így sikerült végül a kedvenc játékaim közé kerülnie.

Értékelés:84%
  • deestroy
    mr noname te egy nagy csicska vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most öltem meg a dagadt bácsit, aki a kötélen logicsálva huzkodta szét a hasfalát... XD Emberek ez nagyin zsír!!!
  • serpentinnnn
    kcisit keson reagaltam :D:DAS:D A?SD asd
  • serpentinnnn
    rovid a game de nm rossz :D
  • serpentinnnn
    nyomj 1 2 3 as gombokat , mikor raaltal a kore .. ua is csapat tarsaidat iranyithatod veluk .,.,.
  • Seth
    3/4 -dénél vagy kb
  • spae
    THX
    Sok van még?
  • Seth
    alapbeállításnál 1-es és a 3-as gombokkal utasítod őket. Tehát ráállsz a te feleden lévőre, aztán ránézel az egyik olyan emelvényre és megnyomod az 1-est(akkor jó, ha a célkereszt körül megjelenik a csapat szimbóluma), aztán másikra is ránézel, megnyomod a 3-ast
  • spae
    Hali!
    Elakadtam a Temple of pain (de nem bizti) pályán, a csajjal átmegyek egy szakadék mellett, és vmi kövekre kéne ráállnom, én rá is állok a túloldalon, de a többiek nem akarnak! Mit tegyek help!
    Ha már le volt írva sorry én nem találtam. Amúgy sok van még ezután?
    Előre is THX
  • Qwerty4
    Játszottam na!Viszont látom ti nagyon unatkoztok, elképesztő!
  • Snecie Smicie
    csak játszik meg játszik, nyelvtant meg nem tanul
  • markastor
    "játszodtam"... :D
  • Qwerty4
    VÉGE!
    Jericho végigjátszva, kereken 3 napba telt persze csomó játékmegszakítással és közbe meg HL-ot is játszodtam.