2501
-
#1581 Hozzád nem szólt a kutya se. Szépen ülsz és kuzzsolsz ügyes, okos újreg módjára ^^ -
#1580 Jah kösz szépen megvolt de most nem tudok tovább menni nem azért mert elakadtam hanem pont ugyanannál a pontnál fagy ki Jericho.exe hibával !!
A spritiual Guide pályán vagyok addig ok hogy Blackel levadászom a monstereket el is jutok Jonesig igen ám de amikor belemegyek Jones testébe a játék azonnal kilép Jericho.exe hibával !!
És ezt egymás után 3x-szor pont akkor amikor Jonesba akarok menni !!
Volt már valakinek ilyen ?? Ezt most valami rohatt bug ?? Mert akárhányszor próbálom mindig kilépett annál a résznél ??
Pedig a gépemmel se lehet baj mert pár napja vetem fel újra az XP-t !! -
neptum #1579 Black és a lőkésel középre kell vinni -
#1578 Black-kel lökdösd be középre telekinézissel -
#1577 Miután megöltem Vicust azt a bazi nagy dögöt aki a hasát nyissa ki utána mit kell csinálni ??? Mert azt mondják hogy abba a bazi nagy dög testében van a portál !! -
Icarros #1576 Nagyon Köszi neptum -
neptum #1575 nincs mit -
spae #1574 Köszi Neptun, sikerült:)
-
neptum #1573 Black a lőkés,az Atya a távoli újra élesztés, Delgado sárkány és Church a parazita -
neptum #1572 lőni lőni lőni amikor kibújik és beburkolodzik egy pajzsba és robban akor el kell bujni -
#1571 black rose pályán levő boss -
spae #1570 Hali! A végén (szerintem) a Newbornal harcolok, vmi zöld gubóban van , és nemtom megsebezni, a falon meg ott figyel Leach(vagy ki), help plz! -
#1569 háj
biztos vot má kérdés de azt a kretén hogy nyirjam ki?:D
amelyiket sok kicsi szellem veszi körül..és ö magam meg be tud igy burkolozni ami ha szétrobban kinyirodik az az egész csapatom:D -
neptum #1568 Jones spirituális világ bele a szörnybe és elméletileg látsz majd egy olaj tankot és majd kiír valami és akor nyomj egy 1es gombot -
Icarros #1567 Ott ahol 1 magaslaton 2 szörny lövöldöz de mindig jön helyettük új! köszi szépen -
neptum #1566 letudnád írni hogy hol akadtál el mert a páyla névből nem tom -
Icarros #1565 Mi a francot kell csinálni a FLAMES ON ANGER pályán Jones-sal?? Angolul nem tudok 1 szót sem rájönni meg nem tudok!
HELP -
neptum #1564 elkezdtem hardon és valahogy könnyebbne tűnik mint Mediumon -
neptum #1563 oda kell meni a tornyokmőgé Coleal és spacet nyomni és ő bedom egy gránátot és ezt kell eljátszani -
#1562 Magyar felirat nem lett ma?:( -
gyuri00 #1561 én is elakdtam még a játék elején ilyen őrtörnyös résznél:S azokat nem tom megsemisíteni semmivel se közben jön a sok sZ.r én átértem a túldra de az ajtó le ovlt zárva és a többiek is meghaltak
remélem valaki vágja hol vok tom hülyén foglmaztam:D -
cslala #1560 Sziasztok.
Elkéne 1 kis segítség.Az EXORCIST pályán vagyok ahol hárman vagyunk. van 1 nagy csarnok féle meg le lehet menni az alagsorba is.Kinyirtam minden monsztát,meg le is mentem az alagsorba meg minden,de nincs kijárat sehol nem tudok tovább menni.Van 1 csomó kapu,de egyik sem nyílik ki.
Ha valaki tudna esetleg segíteni megköszönném.
-
#1559 épp, hogy ez idegesített, ott a 2. világháború végén és az első sumér pályák egyikén...részemről ennek nincs jó oldala -
gyuri00 #1558 és valki nem osztaná meg velem ezeket a fájlokat? tudjammagyarul tólni én is -
neptum #1557 de nézd a jó oldalát a hosszú harcoknak ha ideges vagy letod vezetni a feszültséget :D -
neptum #1556 ha meg veszed akor igen ha meg nem akor várni kell -
gyuri00 #1555 van már magyar felirat?
úgy olvastam ma lessZ -
#1554 Véleményem a játékról végigjátszás után! (Nincs nagy spoiler veszély!)
Negatívumok:
-unalomba fulladó harcok, olyan részek is vannak amikor 10-20 percig csak lőni kell, közbe meg ezrével jönnek a szörnyek, ez meg rettenetesen unalmas
-kaotikus játékmenet
-egy idő után unalmas ellenfelek, nem sokat változnak a játék során
-egy párszor nagyon nehéz volt és ilyenkor rátett még egy lapáttal a checkpointos save-rendszer is
-igazi para hiánya, volt alkalom amikor volt bennem para, de az is a vége felé mikor Blackel egyedül maradtam egy kisebb időre, akkor mondjuk közre játszott a háttérben hallható zene
Pozitívumok:
-kiváló zene, hangok (első osztályú!)
-lélegzetelállító grafika, szinte bugtalanul, gyönyörű textúrákkal (én még ilyen szép játékkal nem játszodtam)
-idősíkok (időutazás)
-posztapokaliptikus hangulat (egyedi!)
-nem szeretem a boss harcokat általában, de ebbe a játékba mégis nagyon élveztem
-remek sztori
-karakterek közti váltogatás, csapatmunka
-különleges képességek, varázslatok
-interaktív átvezető videók
-a végkifejlet, nem tudom egyeseknek miért nem tetszett, nekem bejött, nem árt egy kis tragédia is, akárcsak a HL-Ep2-ban
A játék elején azt gondoltam, hogy körülbelül 62%-ot fogok adni, mert dögunalmas volt, de ahogy egyre jobban haladtam előre a játék általános megítélése egyre növekedett nálam, köszönhető a kibontakozó érdekes történetnek.Így sikerült végül a kedvenc játékaim közé kerülnie.
Értékelés:84% -
#1553 mr noname te egy nagy csicska vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most öltem meg a dagadt bácsit, aki a kötélen logicsálva huzkodta szét a hasfalát... XD Emberek ez nagyin zsír!!! -
serpentinnnn #1552 kcisit keson reagaltam :D:DAS:D A?SD asd -
serpentinnnn #1551 rovid a game de nm rossz :D -
serpentinnnn #1550 nyomj 1 2 3 as gombokat , mikor raaltal a kore .. ua is csapat tarsaidat iranyithatod veluk .,.,. -
#1549 3/4 -dénél vagy kb -
spae #1548 THX
Sok van még? -
#1547 alapbeállításnál 1-es és a 3-as gombokkal utasítod őket. Tehát ráállsz a te feleden lévőre, aztán ránézel az egyik olyan emelvényre és megnyomod az 1-est(akkor jó, ha a célkereszt körül megjelenik a csapat szimbóluma), aztán másikra is ránézel, megnyomod a 3-ast -
spae #1546 Hali!
Elakadtam a Temple of pain (de nem bizti) pályán, a csajjal átmegyek egy szakadék mellett, és vmi kövekre kéne ráállnom, én rá is állok a túloldalon, de a többiek nem akarnak! Mit tegyek help!
Ha már le volt írva sorry én nem találtam. Amúgy sok van még ezután?
Előre is THX -
#1545 Játszottam na!Viszont látom ti nagyon unatkoztok, elképesztő! -
#1544 csak játszik meg játszik, nyelvtant meg nem tanul -
markastor #1543 "játszodtam"... :D -
#1542 VÉGE!
Jericho végigjátszva, kereken 3 napba telt persze csomó játékmegszakítással és közbe meg HL-ot is játszodtam.