Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
annyi a dolog, hogy addig elmegyek sörözni?
mindenki ossza az áldást addig?
ez nem semmi..
eddig nem igazán akadtam el, és olvasok is vissza, de a csaj a tetõn megõrjít, mindenkivel és mindennel próbálkoztam, millió lõszer kilõve...
spoilerben egy hogyan továbbot milliószor megköszönnék....
Nekem tetszett végig. A vége kicsit nehézre sikeredet de sebaj😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
KÉP KATT!!!
Asszem erre utaltatok mint II vh.-s részre.
Cole-al kell csinálni vmit.Idõlassítással próbálkztam, de az automaták csak lõnek, a moszták csak jönnek és én sehogy nem tudok a végére jutni, mindenki meghal.<#falbav>#falbav>
Qwerty4
Mondjuk ha alapvetõ fogalmazási problémáim lennének biztosan én is kitalálnék valamit hülyeséget, amivel lehetne leplezni.. Na mindegy. Örüljünk hogy a japánok is w-vel írnak 😊) (barom)
Nem kell kiserletezgetni, feelsleges.
ne beszélj 120 gombról! csak azokat az iránygombokat használd, melyek felvillannak! azokat viszont azonnal, abban a pillanatban.
ha így sem megy, akkor a reflexeid nem megfelelõek.
tudna valaki segíteni, hogy a black rose pályán levõ boss-t hogy lehet megölni? itt egy kép is.
Köszönöm szépen!
egy játéktól azt várom hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
pont
GOOBY, pls
Nem veszed észre, hogy mindenkit zavar?Mindenhol megszólítanak...
Qwerty4
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Qwerty4
Na jó, a menü zene tényleg hangulatos.
Illetve az is baj, hogy egy újabb ps vagy xbox vagy f*szomtudja minek az átiratával van dolgunk, ennek köszönhetõ valószínû az az elsõ jelenet (bár nekem tetszett, jó móka volt) meg a checkpointos idióta mentési rendszer, amit eléggé utálok, fõnleg ilyen egysíkú játékoknál, de nemcsak.
De még az is érdekes, hogy egyszerûen nem tudok karaktert váltani, nyomom azt a rohadt gombot és nem történik semmi.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
Ennél világosabban nehéz lenne megfogalmazni mirõl is írtam akadémiai székfoglalónak nem nevezhetõ macskakaparásomat. De neked, tisztelt vitriolos nyelvû idegen, átfogalmazom: minden olyan gombot megnyomtam, amit felvillantott a játék! Sõt... a többi fentebb leledzik.
Soha el nem múló tisztelettel,
Laci voltam.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Azt is elárulhatná valaki, hogy a továbbiakban lesz-e még ilyen, mert akkor most azonnal törlöm, de lehet, hogy még a vinyót is kiveszem, és megtiprom, mint bolond tehén a borját. Felháborítónak tartom, hogy esetleg elmész egy boltba, megveszed 12 misiért a játékot, és ahelyett, hogy szórakoztatna, szórakozik veled. Ráadásul ilyenkor szinte látom, hogy egy pattanásos képû és seggû, kis köcsög programozó közel hajolva a 18 dioptriás búrájával a monitorhoz, vigyorogva mondogatja magában: Most jól ki**szok veletek! Abban is biztos vagyok, hogy az amerikai iskolatragédiák mögött sem a videójátékokban látott túlzott brutalitás húzódik meg, csak egy ehhez hasonló, idegesítõen és feleslegesen megnehezítõ, még az életkedvedet is elvevõ kutyaszar áll.
Bocsi a hosszú hsz-ért.
Laci voltam.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Hát neked magyarul sem ártana kicsit megtanulni.. a "w" nem überfasza geek-ség, hanem..
amugy sokan elakattok, bár nem lehet, miwel bármi wan, mondja wmelyik társad, h ki mennyen elöre, ill ki csináljon wmit, és 1böl rá lehet jönni, kiwéwe ha nem tucc angolul 😞
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Qwerty4
A parancsikonja😄 háát nem?????😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac