Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Csatlakozom én is végigtoltam,de azért nekem hiányzott a végén valami.Epilógus,egy video vagy akármi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Frank99
20 perce

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
15 perce lövöm...

AntiHero
te lõjed mindegy kivel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Frank99
de kivel és mivel?
annyi a dolog, hogy addig elmegyek sörözni?
mindenki ossza az áldást addig?
ez nem semmi..

AntiHero
lõni és lõni😊

Frank99
hali!
eddig nem igazán akadtam el, és olvasok is vissza, de a csaj a tetõn megõrjít, mindenkivel és mindennel próbálkoztam, millió lõszer kilõve...
spoilerben egy hogyan továbbot milliószor megköszönnék....

Qwerty4
hmm...miért nem láttad?
béka?<#fejvakaras>

Qwerty4

AntiHero
Na kivégezve a játék😄

Nekem tetszett végig. A vége kicsit nehézre sikeredet de sebaj😊

deestroy
Nincsmit! Egyébként a képet nem láttam... <#vigyor2>

Qwerty4
THX 😊

Qwerty4

deestroy
Cloenál megnyomod az E- t, aztán odamész a géppuska mögé, ott meg szépen space asszem... de írja mit nyomj. Aztán beleejt Cloe egy gránátot a gépezetbe.

Qwerty4
Innen hogyan tovább??:
KÉP KATT!!!

Asszem erre utaltatok mint II vh.-s részre.
Cole-al kell csinálni vmit.Idõlassítással próbálkztam, de az automaták csak lõnek, a moszták csak jönnek és én sehogy nem tudok a végére jutni, mindenki meghal.<#falbav>

Qwerty4

deestroy
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Jólvan akkor hagyjál ki minden második betût is, az se trendi (trend? lol), tehát jó.

Mondjuk ha alapvetõ fogalmazási problémáim lennének biztosan én is kitalálnék valamit hülyeséget, amivel lehetne leplezni.. Na mindegy. Örüljünk hogy a japánok is w-vel írnak 😊) (barom)
deestroy
Egyébként meddig megy vissza a játék az idõbe? Most Rómába vagyok...

deestroy
Szerintem akit idegesít a játék, az ne játtszon vele! Én tiszteletben tartom azoknak a véleménytét is. Nekem se tettszik sok játék, de ez szerintem elég jó!

Egyébként a legegyszerûbb módja annak kiderítésére, hogy X mob mire érzékeny: átváltasz a sniper-es macára, belenézel a távcsõbe, és kis sárga köröcskékkel jelzi mit kell gyakni rajta.

Nem kell kiserletezgetni, feelsleges.
EmThor
már megvan köszi, szóval mikor a pajzsa elmegy azután sebezhetõ ha minden igaz

impala
tényleg a béka segge alatt van.
ne beszélj 120 gombról! csak azokat az iránygombokat használd, melyek felvillannak! azokat viszont azonnal, abban a pillanatban.
ha így sem megy, akkor a reflexeid nem megfelelõek.

EmThor
Hi,

tudna valaki segíteni, hogy a black rose pályán levõ boss-t hogy lehet megölni? itt egy kép is.

Köszönöm szépen!

alias 91 tudsz nekem segiteni vhogy?
PhantomAss
teljesen egyetértek velek
egy játéktól azt várom hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
pont

GOOBY, pls

Qwerty4
Jobb lenne ha már normálisan írnál!
Nem veszed észre, hogy mindenkit zavar?Mindenhol megszólítanak...

Qwerty4

deestroy
hülyegyerek!! XD

deestroy
Dearanyos!!!!
http://images.netbag.hu/20071028/18524750753.jpeg

tonyr
nemazért irok w-wel, me ez a trendi, hanem 1részt azért me pont h nemaz, ill japánok is w-wel irnak, és nehogymá ez szurja a szemed, nemugyanugy ejted? erröl ennyit...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Rakd össze Winrar-ral.

sziasztok.fel szeretném rakni ajátékot.egyesíettem total-ba és vmi crc fájl hiányzik hozzá.tud vki segíteni mi lehet a baja?
Qwerty4
vagyis olyan bugja van, hogy nem reagál a parancsra...minden játékban van vmi mindenképpen, csak nem mindegy hogy milyen

Qwerty4

Qwerty4
Akkor OK, már azt hittem, hogy bugos is. 😊

Qwerty4

majd akor tutsz váltani amikor valaki majd meg hal nem lõvöm le a poént kihal meg. én felfedeztem egy bugot amin csak nevetem seggbelötem a démont és a feje robat szét na ez hogy jött össze ?😄
Qwerty4
Engem inkább az idegesít ebben a játékban, hogy sík unalmas, szöknek elõ innen-onnan a szörnyek és ezzel megáll a tudomány.Igaz nem játszodtam sokat, de idáig én (is) ezt tudtam leszûrni.
Na jó, a menü zene tényleg hangulatos.
Illetve az is baj, hogy egy újabb ps vagy xbox vagy f*szomtudja minek az átiratával van dolgunk, ennek köszönhetõ valószínû az az elsõ jelenet (bár nekem tetszett, jó móka volt) meg a checkpointos idióta mentési rendszer, amit eléggé utálok, fõnleg ilyen egysíkú játékoknál, de nemcsak.
De még az is érdekes, hogy egyszerûen nem tudok karaktert váltani, nyomom azt a rohadt gombot és nem történik semmi.<#fejvakaras>

Qwerty4

na akor röviden ez a játék nem neked való
Batmanci
Ha nem bántásként mondod, hogy az IQ-m a béka segge alatt van, akkor köszönöm az építõ jellegû kritikát. Mindig örülök, ha nálam fennsõbbrendû, és intelligensebb emberek porig aláznak. Nyilvánvalóan elkerülte nagybecsû figyelmed, alant megfogalmazott episztolám, némely számodra nem teljesen egyértelmû megfogalmazása. Így, ha nem sértem Lordságodat, visszaidézném korábbi hsz-em egyes, tartalmilag több értelmû szavait: "amit mutat megcsinálom, amit nem azt próbáltam kitalálni, és még az a szerencse, hogy csak 120 gomb van ezen a billentyûzeten! Mindet kipróbáltam, még az egeret is, de a kézfogónál tovább képtelen voltam jutni."
Ennél világosabban nehéz lenne megfogalmazni mirõl is írtam akadémiai székfoglalónak nem nevezhetõ macskakaparásomat. De neked, tisztelt vitriolos nyelvû idegen, átfogalmazom: minden olyan gombot megnyomtam, amit felvillantott a játék! Sõt... a többi fentebb leledzik.
Soha el nem múló tisztelettel,
Laci voltam.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

nem bántás ként mondom amekora ai IQd nem jötél rá a legegyszerübb módra NYÍLAK fel vilan egy nyíl és azt kell meg nyomni ja és lesznek még iylenek úgy hogy törölheted
Batmanci
Helló! Látom, páran kimásztatok az elején a szakadékból. De hogyan? Kétnapja próbálok rájönni, amit mutat megcsinálom, amit nem azt próbáltam kitalálni, és még az a szerencse, hogy csak 120 gomb van ezen a billentyûzeten! Mindet kipróbáltam, még az egeret is, de a kézfogónál tovább képtelen voltam jutni.
Azt is elárulhatná valaki, hogy a továbbiakban lesz-e még ilyen, mert akkor most azonnal törlöm, de lehet, hogy még a vinyót is kiveszem, és megtiprom, mint bolond tehén a borját. Felháborítónak tartom, hogy esetleg elmész egy boltba, megveszed 12 misiért a játékot, és ahelyett, hogy szórakoztatna, szórakozik veled. Ráadásul ilyenkor szinte látom, hogy egy pattanásos képû és seggû, kis köcsög programozó közel hajolva a 18 dioptriás búrájával a monitorhoz, vigyorogva mondogatja magában: Most jól ki**szok veletek! Abban is biztos vagyok, hogy az amerikai iskolatragédiák mögött sem a videójátékokban látott túlzott brutalitás húzódik meg, csak egy ehhez hasonló, idegesítõen és feleslegesen megnehezítõ, még az életkedvedet is elvevõ kutyaszar áll.
Bocsi a hosszú hsz-ért.
Laci voltam.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

fistin
megvan már de mindezekre hogy jön rá az ember😄

AntiHero
"E" gomb maj egérkat.

fistin
most repkednek körülöttem a lila szarok, de delgadoval világ életembe nem tudtam hogy kell ellõni azt a tüzes sárkányt 😮OOO

fistin
hogy kell kiynírni a gyereket??????

Valóban nem kell közel menni, egyszerûen csak távolról (a homokzsákok mögül) mehet a "belebújás"

Hát neked magyarul sem ártana kicsit megtanulni.. a "w" nem überfasza geek-ség, hanem..
deestroy
Hali! Én is ugyanitt szopok ahol ©EENapalm!!! A Brandenburg Gate pályán... Jonessel milyen közel kell menni? Mert a lángszorók nagyon durvák!!!

tonyr
én kicsit lassan haladok minden játékkal, nem azé me elakadok, hanem me csodálom a környezetet... amugy azt hittem az elején h monotom lesz, me csak megyünk-löwünk-duma-megyünk-löwünk... ez wolt 1 darabog, de utánna, pl a wérfolyoknál azok a nagy szörnyek naon fayán néznek ki, nyomtam is pár sc-ot, a graph naon jo lett, szerencsére fullon megy, bár a legalso smooth-ot nem tudja a wga-m, esetleg akinél támogatwa wan, leirhatná, h miben is jobb... amugy jo a game, remélem hosszu lesz...
amugy sokan elakattok, bár nem lehet, miwel bármi wan, mondja wmelyik társad, h ki mennyen elöre, ill ki csináljon wmit, és 1böl rá lehet jönni, kiwéwe ha nem tucc angolul 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Beowulf
De ha megállsz ott a homokzsákoknál és onnan próbálod meg mikor fentrõl a fal mögül elõbújik akkor meg tudod csinálni... Csak rá kell közelíteni olyankor, de sikerülni fog! Én is így csináltam.

Qwerty4
Egyet értek, de valószínû van itt még több förtelmes dolog is, keveset játszodtam, de biztos találok még többet is...

Qwerty4

Pókmalac
ebben Jericho játékban 1 dolog félelmetes!!!!!!
A parancsikonja😄 háát nem?????😊

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

De nem tudok belebujni, mert a 2 lángszóró torony szétgyak 1 mp alatt. Ez elõzõ pályát meg lehetett így, de ez a lángszóró itt probléma 😛
hello.31.-én fog megjelenni magyar feliratal?vagy rosszúl tudom?