• Batmanci
    Helló! Látom, páran kimásztatok az elején a szakadékból. De hogyan? Kétnapja próbálok rájönni, amit mutat megcsinálom, amit nem azt próbáltam kitalálni, és még az a szerencse, hogy csak 120 gomb van ezen a billentyűzeten! Mindet kipróbáltam, még az egeret is, de a kézfogónál tovább képtelen voltam jutni.
    Azt is elárulhatná valaki, hogy a továbbiakban lesz-e még ilyen, mert akkor most azonnal törlöm, de lehet, hogy még a vinyót is kiveszem, és megtiprom, mint bolond tehén a borját. Felháborítónak tartom, hogy esetleg elmész egy boltba, megveszed 12 misiért a játékot, és ahelyett, hogy szórakoztatna, szórakozik veled. Ráadásul ilyenkor szinte látom, hogy egy pattanásos képű és seggű, kis köcsög programozó közel hajolva a 18 dioptriás búrájával a monitorhoz, vigyorogva mondogatja magában: Most jól ki**szok veletek! Abban is biztos vagyok, hogy az amerikai iskolatragédiák mögött sem a videójátékokban látott túlzott brutalitás húzódik meg, csak egy ehhez hasonló, idegesítően és feleslegesen megnehezítő, még az életkedvedet is elvevő kutyaszar áll.
    Bocsi a hosszú hsz-ért.
    Laci voltam.