2501
  • Qwerty4
    THX :)
  • deestroy
    Cloenál megnyomod az E- t, aztán odamész a géppuska mögé, ott meg szépen space asszem... de írja mit nyomj. Aztán beleejt Cloe egy gránátot a gépezetbe.
  • Qwerty4
    Innen hogyan tovább??:
    KÉP KATT!!!

Asszem erre utaltatok mint II vh.-s részre.
    Cole-al kell csinálni vmit.Időlassítással próbálkztam, de az automaták csak lőnek, a moszták csak jönnek és én sehogy nem tudok a végére jutni, mindenki meghal.
  • deestroy
  • EENapalm
    Jólvan akkor hagyjál ki minden második betűt is, az se trendi (trend? lol), tehát jó.

Mondjuk ha alapvető fogalmazási problémáim lennének biztosan én is kitalálnék valamit hülyeséget, amivel lehetne leplezni.. Na mindegy. Örüljünk hogy a japánok is w-vel írnak :)) (barom)
  • deestroy
    Egyébként meddig megy vissza a játék az időbe? Most Rómába vagyok...
  • deestroy
    Szerintem akit idegesít a játék, az ne játtszon vele! Én tiszteletben tartom azoknak a véleménytét is. Nekem se tettszik sok játék, de ez szerintem elég jó!
  • EENapalm
    Egyébként a legegyszerűbb módja annak kiderítésére, hogy X mob mire érzékeny: átváltasz a sniper-es macára, belenézel a távcsőbe, és kis sárga köröcskékkel jelzi mit kell gyakni rajta.

Nem kell kiserletezgetni, feelsleges.
  • EmThor
    [spoiler]már megvan köszi, szóval mikor a pajzsa elmegy azután sebezhető ha minden igaz
  • impala
    tényleg a béka segge alatt van.
    ne beszélj 120 gombról! csak azokat az iránygombokat használd, melyek felvillannak! azokat viszont azonnal, abban a pillanatban.
    ha így sem megy, akkor a reflexeid nem megfelelőek.
  • EmThor
    Hi,

tudna valaki segíteni, hogy a black rose pályán levő boss-t hogy lehet megölni? itt egy kép is.

Köszönöm szépen!

• laca no1
    alias 91 tudsz nekem segiteni vhogy?
  • PhantomAss
    teljesen egyetértek velek
    egy játéktól azt várom hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
    pont
  • Qwerty4
    Jobb lenne ha már normálisan írnál!
    Nem veszed észre, hogy mindenkit zavar?Mindenhol megszólítanak...
  • deestroy
    hülyegyerek!! XD
  • deestroy
    Dearanyos!!!!
    http://images.netbag.hu/20071028/18524750753.jpeg
  • tonyr #1325
    nemazért irok w-wel, me ez a trendi, hanem 1részt azért me pont h nemaz, ill japánok is w-wel irnak, és nehogymá ez szurja a szemed, nemugyanugy ejted? erröl ennyit...
  • Alias91
    Rakd össze Winrar-ral.
  • laca no1
    sziasztok.fel szeretném rakni ajátékot.egyesíettem total-ba és vmi crc fájl hiányzik hozzá.tud vki segíteni mi lehet a baja?
  • Qwerty4
    vagyis olyan bugja van, hogy nem reagál a parancsra...minden játékban van vmi mindenképpen, csak nem mindegy hogy milyen
  • Qwerty4
    Akkor OK, már azt hittem, hogy bugos is. :)
  • neptum
    majd akor tutsz váltani amikor valaki majd meg hal nem lővöm le a poént kihal meg. én felfedeztem egy bugot amin csak nevetem seggbelötem a démont és a feje robat szét na ez hogy jött össze ?:D
  • Qwerty4
    Engem inkább az idegesít ebben a játékban, hogy sík unalmas, szöknek elő innen-onnan a szörnyek és ezzel megáll a tudomány.Igaz nem játszodtam sokat, de idáig én (is) ezt tudtam leszűrni.
    Na jó, a menü zene tényleg hangulatos.
    Illetve az is baj, hogy egy újabb ps vagy xbox vagy f*szomtudja minek az átiratával van dolgunk, ennek köszönhető valószínű az az első jelenet (bár nekem tetszett, jó móka volt) meg a checkpointos idióta mentési rendszer, amit eléggé utálok, főnleg ilyen egysíkú játékoknál, de nemcsak.
    De még az is érdekes, hogy egyszerűen nem tudok karaktert váltani, nyomom azt a rohadt gombot és nem történik semmi.
  • neptum
    na akor röviden ez a játék nem neked való
  • Batmanci
    Ha nem bántásként mondod, hogy az IQ-m a béka segge alatt van, akkor köszönöm az építő jellegű kritikát. Mindig örülök, ha nálam fennsőbbrendű, és intelligensebb emberek porig aláznak. Nyilvánvalóan elkerülte nagybecsű figyelmed, alant megfogalmazott episztolám, némely számodra nem teljesen egyértelmű megfogalmazása. Így, ha nem sértem Lordságodat, visszaidézném korábbi hsz-em egyes, tartalmilag több értelmű szavait: "amit mutat megcsinálom, amit nem azt próbáltam kitalálni, és még az a szerencse, hogy csak 120 gomb van ezen a billentyűzeten! Mindet kipróbáltam, még az egeret is, de a kézfogónál tovább képtelen voltam jutni."
    Ennél világosabban nehéz lenne megfogalmazni miről is írtam akadémiai székfoglalónak nem nevezhető macskakaparásomat. De neked, tisztelt vitriolos nyelvű idegen, átfogalmazom: minden olyan gombot megnyomtam, amit felvillantott a játék! Sőt... a többi fentebb leledzik.
    Soha el nem múló tisztelettel,
    Laci voltam.
  • neptum
    nem bántás ként mondom amekora ai IQd nem jötél rá a legegyszerübb módra NYÍLAK fel vilan egy nyíl és azt kell meg nyomni ja és lesznek még iylenek úgy hogy törölheted
  • Batmanci
    Helló! Látom, páran kimásztatok az elején a szakadékból. De hogyan? Kétnapja próbálok rájönni, amit mutat megcsinálom, amit nem azt próbáltam kitalálni, és még az a szerencse, hogy csak 120 gomb van ezen a billentyűzeten! Mindet kipróbáltam, még az egeret is, de a kézfogónál tovább képtelen voltam jutni.
    Azt is elárulhatná valaki, hogy a továbbiakban lesz-e még ilyen, mert akkor most azonnal törlöm, de lehet, hogy még a vinyót is kiveszem, és megtiprom, mint bolond tehén a borját. Felháborítónak tartom, hogy esetleg elmész egy boltba, megveszed 12 misiért a játékot, és ahelyett, hogy szórakoztatna, szórakozik veled. Ráadásul ilyenkor szinte látom, hogy egy pattanásos képű és seggű, kis köcsög programozó közel hajolva a 18 dioptriás búrájával a monitorhoz, vigyorogva mondogatja magában: Most jól ki**szok veletek! Abban is biztos vagyok, hogy az amerikai iskolatragédiák mögött sem a videójátékokban látott túlzott brutalitás húzódik meg, csak egy ehhez hasonló, idegesítően és feleslegesen megnehezítő, még az életkedvedet is elvevő kutyaszar áll.
    Bocsi a hosszú hsz-ért.
    Laci voltam.
  • fistin
    megvan már de mindezekre hogy jön rá az ember:D
  • AntiHero
    "E" gomb maj egérkat.
  • fistin
    most repkednek körülöttem a lila szarok, de delgadoval világ életembe nem tudtam hogy kell ellőni azt a tüzes sárkányt :OOOO
  • fistin
    hogy kell kiynírni a gyereket??????
  • EENapalm
    Valóban nem kell közel menni, egyszerűen csak távolról (a homokzsákok mögül) mehet a "belebújás"
  • EENapalm

Hát neked magyarul sem ártana kicsit megtanulni.. a "w" nem überfasza geek-ség, hanem..
  • deestroy
    Hali! Én is ugyanitt szopok ahol ©EENapalm!!! A Brandenburg Gate pályán... Jonessel milyen közel kell menni? Mert a lángszorók nagyon durvák!!!
  • tonyr #1307
    én kicsit lassan haladok minden játékkal, nem azé me elakadok, hanem me csodálom a környezetet... amugy azt hittem az elején h monotom lesz, me csak megyünk-löwünk-duma-megyünk-löwünk... ez wolt 1 darabog, de utánna, pl a wérfolyoknál azok a nagy szörnyek naon fayán néznek ki, nyomtam is pár sc-ot, a graph naon jo lett, szerencsére fullon megy, bár a legalso smooth-ot nem tudja a wga-m, esetleg akinél támogatwa wan, leirhatná, h miben is jobb... amugy jo a game, remélem hosszu lesz...
    amugy sokan elakattok, bár nem lehet, miwel bármi wan, mondja wmelyik társad, h ki mennyen elöre, ill ki csináljon wmit, és 1böl rá lehet jönni, kiwéwe ha nem tucc angolul :(
  • Beowulf
    De ha megállsz ott a homokzsákoknál és onnan próbálod meg mikor fentről a fal mögül előbújik akkor meg tudod csinálni... Csak rá kell közelíteni olyankor, de sikerülni fog! Én is így csináltam.
  • Qwerty4
    Egyet értek, de valószínű van itt még több förtelmes dolog is, keveset játszodtam, de biztos találok még többet is...
  • Pókmalac
    ebben Jericho játékban 1 dolog félelmetes!!!!!!
    A parancsikonja:D háát nem?????:)
  • EENapalm
    De nem tudok belebujni, mert a 2 lángszóró torony szétgyak 1 mp alatt. Ez előző pályát meg lehetett így, de ez a lángszóró itt probléma :P
  • 6600GT
    hello.31.-én fog megjelenni magyar feliratal?vagy rosszúl tudom?