kamu terrortámadás?
  • mrzed001
    #150
    *Mindkét torony váratlan összeomlása*
    Ebben ráadásul az a durva, hogy épp egy szagember főfelvételt csinált valamiről, és a becsapódást látva átállt a WTC-re. A vicces az volt, hogy a hőfelvétel szerint 200 fokos sem volt, és folyamatosan hült amikor állítólag összeomlott.
    Robbantási mesterek meg csak úgy nyilatkoztak a WTC épületek összeomlásáról, hogy "ezt talán még én se tudtam volna ilyen precizen önmagába roskasztani ... 2x"
    Mellesleg a WTC oldalán 1-2m-es acéloszlopok voltak, ami azért egy kissé erősebb mint a Pentagon vasbetonoszlopai (100 emelet súlyára tervezték, nem 5-re), a WTC-nél mégis tisztán kivehető a gép sziluettje (bár kisebb mint lennie kellene, meg a hajtóművek becsapódási helye sem épp ott van ahol lennie kellene). A pentagonnál a szárny helye szinte teljesen hiányzik

    Akkor ott volt egy kisebb WTC épület (talán D a betűje, már nem emlékszem), ami egy picit égett (1-2 szoba), majd elaludt. Azt bizonyítottan (állítólagos) tűzoltók robbantották fel pár órával az ikertornyok után (mert állítólag annyira meggyengült ... blabla ... a nem is égett épület). Az megint más kérdés hogy mégis hogy a fenébe került oda az a sok robbanószer annak a kb 10-15 emelet magas épületnek a felrobbantásához ??? Az én tippem hogy a WTC-vel együtt (illetve azt követve) kellett volna "összeomolnia", de a gyújtás/távirányítás valamiért besült. (talán a WTC romja/pora okozott valamit benne)

    *A biztonsági rendszer " hihetetlen " meghibásodása a
    Pentagonnál*

    Találtak géproncsot a P-nál, csak éppen alig. A megtalált hajtómű (1 db, nem 2!) is kisebb, mint egy boeingé. És mint már említettem nem abba az oldalába csapódott az a valami a P-nek amerről a gépnek jönnie kellett volna, hanem éppen az ellenkezőbe (azt meg a legprofibb pilóták is kizártnak tartják, hogy valaki ilyen kis magasságban egy boeing-el képes lett volna körberepülni a P-t és a túloldalába becsapódni)

    *A történelem ismétli önmagát*
    Itt 2 dolog jut eszembe
    1) azért indult az offenzíva irak ellen (azon felül amit leírtál), mert amcsi kémműholdak iraki páncélos hadosztályok felvonulását mutatták kuvait felé(mutogatta is Bush a képet). Érdekes módon az orosz műholdak ugyanakkor készült képén egy darab páncélos sincs, csak az üres sivatag.
    2) az öreg Bush-nak szerepe volt JFK megölésében CIA vitéz korában. A fia feltúrta fél texast és egy csepp olajat sem talált (mégse ment soha csődbe). Valyon ki/mi az a hatalom aki mögöttük áll??