• BiroAndras
    #56
    "Ha meglátsz egy álláshirdetést, akkor 1 hét alatt megtanulod a programnyelvet úgy, hogy utánna a munkaviszonyoddal és gyakolati tapasztalataid alapján igazolni tudod, hogy a nyelv használatában 2-5 év tapasztalatod van ?"

    Munkaviszonyt meg tapasztalatot teljes nyugalommal lehet kamuzni. Ha értessz hozzá, vagy elég gyorsan tanulsz, akkor sose derül ki. Meg a cégeket sem igazán érdekli, ezek a feltételek csak arra jók, hogy szűrjék, és rangsorolják a jelentkezőket.

    Ja, és a legfontosabb : Abból biztosan nem lesz bajod, ha jelentkezel egy állásra. Maximum időd megy rá, de ha nincs munkád, akkor időd van bőven.
    Szóval jelentkezz, ha úgy gondolod, hogy el tudnád végezni a munkát, és majd kidobnak, ha szerintük nem. Mivel kevés a jó szakember (pláne az olcsó), van esélyed.
    Ha jó fizetést akarsz, ahhoz nagyon jó, ha már van egy állásod, mert akkor téged kell elcsábítani, és nem te könyörögsz az állásért. Mellékesen az első állásoddal valódi gyakorláti tapasztalatot szerzel, amit ráadásul papírral is tudsz igazolni.