winnie#494
jaj, zed, zed. megint a fanboyságot kevered a nézettséggel. (pedig direkt hoztam neked tivo-s konkrét adatokat.) egy sorozat nézőinek minimum fele gyerek vagy öregember, utóbbiak akik nyilván kevesebbet fognak heroes-t nézni.(továbbra is a csőlátás a fájó. ha nem 5000, nem 1000, de 30 emberből 15 csi-t néz és csak 10 heroest, akkor egy dolog, hogy nem hiszed el, hogy bármelyik random 30 emberre igaz lenne (mert nem lenne az) - de direkt az ellenkezőjét hiszed, hogy a maradékból mindenki heroest (vagy akármelyik fanboy-sorozatot) néz.
neten sokkal többen néznek family guy, prison break-et - tévében ezeknek nem átütő a nézettsége. ellenben a heroes remekül teljesít. ha kijön dvd-n akkor is remekül fog - míg egy csi vagy egy ncis (azt már eleve húzodozva adják ki dvd-n) sehol nem lesz.
nézz meg egy dvdeladási listát. (azok eredményeit is mi, fanboyok kreaáljuk).
na, erre céloztam az off-fal - de ezeket már annyiszor leírtam. kár az offért tényleg. (a sok csúsztatás mellett sajnos mindenki tudja, hogy sosem lesz fullos, mindenkit mérő nézettség - te is csak ezért tudsz azzal érvelni, hogy "nem hiszem el, nem hiszem el, bee", mert tudod, hogy nem lesz sosem 100%-ig pontos adat, csak hibahatárral pontos. pedig ha lenne és tényleg a mostani adatokat igazolná, akko összeomlana ez az automatikus tagadás:)