10528995171446015691.jpg
  • spike0007
    #11963
    Az az egész lényege hogy minden képesség a legtöbb nem hétköznapi embernél veleszületett dolog. Az agynak van egy része ami irányítja a képességet.
    Azzal hogy Peter apja elvette a képességet Petertől a képességre való hajlama megmaradt csak olyan lett mint egy amnéziás, nem tudta már előhívni a képességeket mert odalett a másolós képesség odalett az összes.
    A második évadban se tudta hogy mi van, mert Haiti törölte az emlékeit, de pont Claire regenerációs képessége ami rendbehozta az agyát elkezdett emlékezni a képességek hasznáklatára majd később az összes emléke visszatért. Ugyanez történt most is visszakapta az alap képességét azzal hogy a teste regenerálódott mert má övé a képesség az agyának azon része is helyrejött ami a másoló képességért felelt.
    A Hirót meggyógyító srácról valóban nem tudunk semmit de ahogy Idavid is írta:
    akinek elvették a képességét, az nem vesztette el örökre!!! Ez a lényeg!
    Vagy az injekció általa keletkezett képessége fejlődött fel, mert ez is lehetséges. Emlékszem az első évadban azt hitte csak arra képes hogy adott pillanatban ha olyannal tartózkodik egy helyiségben akinek képessége van akkor azt másolja de csak addig míg ott van az illető. A többit tudjuk. Az új képességről is kiderülhet ez az, lehet hogy csak most tanulta meg uralni.
    De én amondó vagyok az alapképességét kapta vissza ahogy Hiro is visszakapta már korábban.Persze ez mind találgatás de nagy a valószínűsége.
    Ahogy a junkien írta valaki:
    Távolabbról nézve a dolgot, ha Peter nem erősödik vissza, ki más tudna a két nagyágyú ellen eséllyel kiállni?